Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Vi 4 godine niste imali istog trenera duze od 12 mjeseci. Ne moram vas ni podsjecati koliko je trebalo SAF-u da napravi nesto u Manchesteru. Problem je to sto Juve nema muda dati Del Neriju jos jednu godinu.
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Roma ispred Juventusa, što bi Čola zapjevo " ti živiš u oblacima, mala"

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nazalost, Roma i jeste ispred Juventusa u postcalciopoli eri. I to je najveci problem Calcia.Bianconeri1988 je napisao/la:Roma ispred Juventusa, što bi Čola zapjevo " ti živiš u oblacima, mala"![]()
Samo ako je velika trojka jaka, Serie A moze da bude top liga. To poslednjih godina nije slucaj.
- sarajlija89
- Kontakt:
Dok se neke stvari ne promjene u samoj upravi (da li promjena transfer politike i dodatna ulaganja, pa cak i promjena samih ljudi, koji su tu i vode klub), Juventus nece ici naprijed...
Jednostavno, odnos koji oni imaju prema Juventusu je porazavajuci. Bez osmisljene strategije i prave logistike, klub je prepusten amaterima koji ne znaju raditi svoj posao...
Pravi ljudi, na pravim mjestima, su potrebni za napredak....a ne ziheraski pristup i dovođenje anonimusa, samo da bi se popunilo mjesto(bilo da je rijec o igracima ili pozicijama u upravi).
Nisam optimista, svakako. A i zasto bih bio...svake godine ista prica...
UPRAVA NAPOLJE
Jednostavno, odnos koji oni imaju prema Juventusu je porazavajuci. Bez osmisljene strategije i prave logistike, klub je prepusten amaterima koji ne znaju raditi svoj posao...
Pravi ljudi, na pravim mjestima, su potrebni za napredak....a ne ziheraski pristup i dovođenje anonimusa, samo da bi se popunilo mjesto(bilo da je rijec o igracima ili pozicijama u upravi).
Nisam optimista, svakako. A i zasto bih bio...svake godine ista prica...
UPRAVA NAPOLJE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
ima i raznoraznih pjesama koje bih ti ja sada mogao citirat... a cak i naslove filmova u kojima glumi jim carrey.Bianconeri1988 je napisao/la:Roma ispred Juventusa, što bi Čola zapjevo " ti živiš u oblacima, mala"![]()
Ovaj tvoj post dokazuje moju tvrdnju da je vecina navijaca, a i duznosnika (funkcionera, kako vi to kazete) Juventusa kojima ne ide u glavu da je Juventus prosjek Serie A.
Sad ocekujem izvlacenje zadnje utakmice Roma-Juventus kao protuargument, sto ce jos vise dokazati moju tvrdnju da vi zivite u oblacima.
Juventus nema plan, nema viziju, vec tri godine radite istu pogresku i vama, ''navijacima'', to i dalje nije jasno. Delneri je najbolji trener za ovu momcad Juventusa ako zelite napredovati ODMAH, a ako se mozete strpiti jos koju sezonu, neka ode.
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com
- Insect_terminator
- Kontakt:
Nije istina da je Del Neri najbolji za ovu momcad, bolja je opcija po meni od LVG, cak mislim i od Spaletia, ali ako se moze dovest Deschampa onda sam za otkaz Del Neriu. To od ovih spominjanih trenera u posljednje vrijeme, cak mislim da bi bilo dobro probat sa Benitezom ...... on svake sezone kupi po par bekova to bi dobro doslo 
- JuveSissoko
- Kontakt:
citam neke glasine da postoje ljudi koji bi ulozili kesh u Juve pored Agnellievih, pa se sjetim da je Flavio Braitore veliki fan Juventusa, al da je rekao da nije htio da ulozi pare u Italiju,jer je isplativije daleko ulagati u engleskoj pa i u QPR, a eto sad ce uci i u Premiership, pametno je to lik odradio, boli ga k, odmah ce mu tim ,ulaskom u PL dobit 80 miliona, isto tako citam, da je Juve skrenut "u stranu" u pogledu ulaganja jer je prioritet Agnellievih Ferrari i tu zele da vise ulazu a naravno i kriket im je postao vazan
dakle, nas fudbalske fanatike Juventusa ceka jos dosta tuge 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- SoloJuve26
- Kontakt:
"Fiorentina fans displayed racism against Melo, and sang pro-Heysel chants. Imagine if it were the reverse, Italy would be up in arms."
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JuveSissoko
- Kontakt:
upravo o tome ja napisah na temi Serie A, samo kad se sjetim kakva se buka digla kad je Krasic simulirao penal,jbte bilo je kao da je prvi put u istoriji fudbala nesto takvo uradjeno, samo jer kao sto sam davno rekao, igras u tom "prokletom crno bijelom " dresu, odmah si za resetaka, al to je valjda cijena slave, a ovi jadnici, ne znam kako drugo da ih nazovem, slave smrt neciju, smrt bliskim im ljudi, smrt "svojih", patetika sirokih razmjera, a brzo svi potrce da stite Balotelia, izroda koji se dugo nije onakav rodio, majka onakvu budalu rijetko radja, dobro je neko rekao, cini mi se neka grupa navijaca, "Balotelli suti, dobro je pa te nismo zapravo vrijedjali"SoloJuve26 je napisao/la:"Fiorentina fans displayed racism against Melo, and sang pro-Heysel chants. Imagine if it were the reverse, Italy would be up in arms."
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Sta ces jarane ,, to je pateticno!!!!!!!JuveSissoko je napisao/la:upravo o tome ja napisah na temi Serie A, samo kad se sjetim kakva se buka digla kad je Krasic simulirao penal,jbte bilo je kao da je prvi put u istoriji fudbala nesto takvo uradjeno, samo jer kao sto sam davno rekao, igras u tom "prokletom crno bijelom " dresu, odmah si za resetaka, al to je valjda cijena slave, a ovi jadnici, ne znam kako drugo da ih nazovem, slave smrt neciju, smrt bliskim im ljudi, smrt "svojih", patetika sirokih razmjera, a brzo svi potrce da stite Balotelia, izroda koji se dugo nije onakav rodio, majka onakvu budalu rijetko radja, dobro je neko rekao, cini mi se neka grupa navijaca, "Balotelli suti, dobro je pa te nismo zapravo vrijedjali"SoloJuve26 je napisao/la:"Fiorentina fans displayed racism against Melo, and sang pro-Heysel chants. Imagine if it were the reverse, Italy would be up in arms."
- SoloJuve26
- Kontakt:
Federico Ferri:"Del Neri odlazi i to je sigurno"
Ivan Zazzaroni:"Pirlo je vjerovatno Bianconero"
Ovo je jedan napiso na JB... hajde vidjet cemo i to..
Ivan Zazzaroni:"Pirlo je vjerovatno Bianconero"
Ovo je jedan napiso na JB... hajde vidjet cemo i to..

Retro majica...valja li cemu ??
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Meni su ovi klasični dresovi najdraži, samim tim i najbolji, jednostavnoAdinjo je napisao/la:
Retro majica...valja li cemu ??
Ž '21!
- sarajlija89
- Kontakt:
Prelijepo..i ja volim ove "retro" dresove...jel ovo dres ili majica???
Sta god da je,prelijepo...
Roma sprema ponudu za Buffona
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3109.html
Lippi: Buffon mora ostati u Juventusu
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3111.html
Iduće sedmice ključni sastanak za Bastosa?
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3112.html

Aquillani jucer dobio kcerkicu (Aurora
) cestitke i sretno, dok se najavljuje produzenje ugovora sa ADP i Marchisiom.

Na danasnji dan:

[youtube][/youtube]
Uh, kakva golcina..majstorski...

Sta god da je,prelijepo...
Roma sprema ponudu za Buffona
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3109.html
Lippi: Buffon mora ostati u Juventusu
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3111.html
Iduće sedmice ključni sastanak za Bastosa?
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3112.html

Aquillani jucer dobio kcerkicu (Aurora

Na danasnji dan:

[youtube][/youtube]
Uh, kakva golcina..majstorski...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Ko vam je u prvoj sezoni na klupi doneo titulu?
Znam za Brocica, Trapattonija, Lippija i Capella. Za ostale ne znam, ali tesko da ce sledeci trener da ucini nesto slicno.
Znam za Brocica, Trapattonija, Lippija i Capella. Za ostale ne znam, ali tesko da ce sledeci trener da ucini nesto slicno.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Marotta je sa SS24 izjavio da Buffon ostaje, kad je u pitanju Del Neri, rekao je da ce se rezultati prvo gledat, nije potvrdio Del Neria, al isto nece da govori o novim imenima, a primjetih kako tu Boksica slomi taj golman, nigdje crvenog niti sta, da smo mi tako sta dobili, bilo bi Moggi cupola i itd itd 
- sarajlija89
- Kontakt:
Ne znam napamet..pored pobrojanih,morat cu pogledat, da vidim ima li...sad cu vidjetKo vam je u prvoj sezoni na klupi doneo titulu?
al zato ih je povaljo poslije..kako onome kroz noge provucea primjetih kako tu Boksica slomi taj golman, nigdje crvenog niti sta, da smo mi tako sta dobili, bilo bi Moggi cupola i itd itd
A odbrane perruzzija?
- sarajlija89
- Kontakt:
E nemam tih podataka,iako sam trazio....morao bih svakog trenera pojedinacno "pregledat" pa da tacno kazem
Mrsko mi sad..al hocu vec...
al evo, ovo nadjoh usput...

al evo, ovo nadjoh usput...

Massimo Pavan "Juventus moze doci do Montoliva,neka daju 7 mil u kesu i Amauria ili Sissoka"..Jer i Montolivu ugovor istice 2012 godine.
Ja bi sad potpisao Amauri i 7 miliona za Montoliva, onda nam ne treba Aquilani, još Pirla potpisati, Sissoka prodati i to bi bilo što se tiče sredine, a bekove kupiti, jer to je priritet.
Ja bi sad potpisao Amauri i 7 miliona za Montoliva, onda nam ne treba Aquilani, još Pirla potpisati, Sissoka prodati i to bi bilo što se tiče sredine, a bekove kupiti, jer to je priritet.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma meni je zao Sissoka..al eto, bice da je njegova prica u Juventusu zavrsena.
Amaurija bih dao nako i jos platio...samo da ga vode
U svakom slucaju,ja sam za Aquillanija...a racunica je otprilike ista....isto ti dodje dati Amaurija recimo i 7 miliona Fiorentini...ili prodat Amaurija za 5-6 miliona nekome, a uzeti Aquillanija za 12-13...
Bolji je Aquaman...
Amaurija bih dao nako i jos platio...samo da ga vode
U svakom slucaju,ja sam za Aquillanija...a racunica je otprilike ista....isto ti dodje dati Amaurija recimo i 7 miliona Fiorentini...ili prodat Amaurija za 5-6 miliona nekome, a uzeti Aquillanija za 12-13...
Bolji je Aquaman...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.