FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 11 jul 2025, 00:18

Mocvara1991 je napisao/la:
10 jul 2025, 19:17
Pa o kakvom financijskom fair playu se prica godinama u futbalu. Mi muku mucimo jer nas j3be ovaj invalid ,jer ne moze podnijeti dominaciju nad Realom koji samo za potpis isplati onom metiljavom Mbappeu 200,300 miliona.

J3beni PSG od 2012 otkako su na celu šeici iz Katra je potrosio na pojacanja 2.5 milijardi Eura. Koga su prodali,nikoga. I opet mogu dovoditi i dalje. Svaki prelazni rok puknu 200 mil Eura. O Englezima da ne pricamo.
Sve tacno :salut:

Meni samo nije jasno zasto se svi klubovi La Lige (od Laporte prvog, pa redom) ne dignu protiv tog idiota.
Tebas radi sta hoce od lige, uvodi neka nenormalna zastarjela pravila, a ovi sute po pizde i trpe to godinama. Za takvu pasivnost krivim i Barcu, između ostalog.
Nevjerovatno je da jedan predsjednik Lige javno govori kako ce se boriti svim silama da Olmo ne zaigra :!: to jest da se ne registruje. Jedan reprezentativac Spanije i taj kreten se bori svim silama protiv njega. A siguran sam da je itekako upetljan u ovaj propali transfer sa Nicom. To nema nigdje na svijetu. Takvih likova nama na celu Bundeslige, Serie A, Premiershipa itd.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 jul 2025, 08:54

let3 je napisao/la:
11 jul 2025, 00:18

Meni samo nije jasno zasto se svi klubovi La Lige (od Laporte prvog, pa redom) ne dignu protiv tog idiota.
Tebas radi sta hoce od lige, uvodi neka nenormalna zastarjela pravila, a ovi sute po pizde i trpe to godinama. Za takvu pasivnost krivim i Barcu, između ostalog.
Nevjerovatno je da jedan predsjednik Lige javno govori kako ce se boriti svim silama da Olmo ne zaigra :!: to jest da se ne registruje. Jedan reprezentativac Spanije i taj kreten se bori svim silama protiv njega. A siguran sam da je itekako upetljan u ovaj propali transfer sa Nicom. To nema nigdje na svijetu. Takvih likova nama na celu Bundeslige, Serie A, Premiershipa itd.
Zašto su onda samo Real i Athletic glasali protiv novog reizbora Tebasa a Barcelona je glasala ZA.

A navodno je on neprijatelj kluba. :hmmmmm:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MoodyReboot
Kontakt:

Post Postao/la MoodyReboot » 11 jul 2025, 10:04

Evo ovog debila opet. :rol:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 12 jul 2025, 13:57

MoodyReboot je napisao/la:
11 jul 2025, 10:04
Evo ovog debila opet. :rol:
Jedini debili si ti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 jul 2025, 09:42

Hebo tebasa i fair play, to pravilo je uvedeno samo zato da bi arapi i rusi mogli lakse napraviti neke uspjehe , tj da bi mogli cerupati lakse velikane koji imaju historiju, a tu se naravno i real ugradio s ovim novopecenim velikanima i njih to ne pogadja

Imamo mi svoju omladinu, treba naci samo nacina dovest nekog beka i spic napadaca kakvog takvog i dominirat cemo mi i bez nekih velikih para i transfera

Odavno je postalo jasno da vide ne vrijedi pravilo koliko para toliko muzike, prosla sezona najbolji primjer, barca u strahovitim dugovima i sa djecurlijom napravila velike rezultate, ispala je nesretno od jos siromasnijeg intera da tako kazemo, dok je pariz jos i bolji primjer, kad su prestali lupati ogromne transfere i novce napokon su postali ozbiljan klub i osvojili su ligu prvaka
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 14 jul 2025, 19:10

Glupani prodali malog Košpu Fiorentini. Kakvi retardi.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 jul 2025, 19:25

jasonstatham je napisao/la:
14 jul 2025, 19:10
Glupani prodali malog Košpu Fiorentini. Kakvi retardi.
Bukvalno najbolja stvar koju su mogli uraditi za njegovu karijeru. A i koliko sam shvatio mogu ga vratiti ako bude nešto od njega.

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 15 jul 2025, 00:19

Mogu. Za 28 mil evra. Prodali su momka za 950k.
Još jedan sjajan potez Deca.

Dijete koji ima 17 i bio je nosilac igre U19, ekipe koja je sve osvojila ove godine.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 jul 2025, 00:43

Košpo ako nije spreman za prvu ekipu, a vjerovatno nije, jedino ispravno i jest bilo prodat ga. Iako je i meni na prvu bilo wtf, kad razmisli čovjek, ima smisla. Vjerovatno je i sam želio ići. Opcije:

1. Barca Atletic, u kojoj su ligi sad uopšte, četvrtoj
2. Peti štoper prve ekipe i ukupno 72 minute fudbala u naredne 2 sezone
3. Seljakanje po posudbama od kojih u pravilu ništa korisno ne bude
4. Transfer u dobru ekipu gdje je realistično da dobije šansu

Odgovor je očit.

28 miliona nije ni pretjerano puno ako se pokaže kao dovoljno dobar igrač za Barcelonu jednog dana.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 15 jul 2025, 11:15

15 jul 2025, 00:19
Mogu. Za 28 mil evra. Prodali su momka za 950k.
Još jedan sjajan potez Deca.

Dijete koji ima 17 i bio je nosilac igre U19, ekipe koja je sve osvojila ove godine.
I dijete na koje Flick ne računa. 28 miliona je smiješan novac ako on izraste u igraca koji može igrati za Barcelonu.
Fiorentina super klub za razvoj. Tako da jedan od rijetkih dobrih poteza.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 15 jul 2025, 11:27

Dugo većeg retarda od Yamala nisam vidio

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 15 jul 2025, 13:12

GalileoGalilei je napisao/la:
15 jul 2025, 11:27
Nemoj mi reći kako se nikad u ogledalo nisi pogledao?

Quartararo
Kontakt:

Post Postao/la Quartararo » 15 jul 2025, 13:15

Sad mu slijedi pad ogroman, momka ne zanima fudbal uopšte.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 15 jul 2025, 13:18

Quartararo je napisao/la:
15 jul 2025, 13:15
Sad mu slijedi pad ogroman, momka ne zanima fudbal uopšte.
Pa đe si ti kreatoru modni.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 15 jul 2025, 13:54

Romariooo je napisao/la:
14 jul 2025, 09:42
Hebo tebasa i fair play, to pravilo je uvedeno samo zato da bi arapi i rusi mogli lakse napraviti neke uspjehe , tj da bi mogli cerupati lakse velikane koji imaju historiju, a tu se naravno i real ugradio s ovim novopecenim velikanima i njih to ne pogadja

Imamo mi svoju omladinu, treba naci samo nacina dovest nekog beka i spic napadaca kakvog takvog i dominirat cemo mi i bez nekih velikih para i transfera

Odavno je postalo jasno da vide ne vrijedi pravilo koliko para toliko muzike, prosla sezona najbolji primjer, barca u strahovitim dugovima i sa djecurlijom napravila velike rezultate, ispala je nesretno od jos siromasnijeg intera da tako kazemo, dok je pariz jos i bolji primjer, kad su prestali lupati ogromne transfere i novce napokon su postali ozbiljan klub i osvojili su ligu prvaka
Pa ti odheba smrada koji vodi LL,a onda u sljedećoj rečenici sam sebe demantiraš "treba naci samo nacina....". Taj kojeg si odhebao ne dozvoljava Barceloni naći način, da se ojača, kako ne kontaš? Najveći rival izbrojao cca 170 mil EUR za 4 igrača, bez problema će ih registrirati, nisu nikoga prodali, a Barceloni je to onemogućeno. Stvar je vrlo jednostavna i kome to do sad nije jasno, ne znam kad će mu biti ili možda neko živi u iluziji da drugi izgrade stadion džabe, da im igrači igraju iz ljubavi prema klubu, da su isto tako imali promašaje u transferima,.......zaboravlja se da je Barcelona ostvarila najveći transfer u historiji nogometa, a zbroj transfera tri igrača, koje su veliki suparnici prodali u JUV i MUN je manji od iznosa za Neymara. Da nisu možda oni za vrijeme COVID-a igrali pred punim tribinama? Kome je otišla i koliko iznosi posebna nagrada za onog što im je prošle godine došao "džabe"? Dao klubu ili igraču, trošak je trošak. Priče za malu djecu da voli klub od malena. Gluposti za naivne. Velike su igre pozadi, sjeti se 2020 - Prozor(La Liga) mora pasti, sjeti se sezone 23/24, EC, Soto Grada i krađe protiv Almerie iz 0 2 u 3 2, sjeti se samo suđenja u zadnjem EC. Šta još treba da se desi? Španija je to, pajdo moj. Neće ta dominacija baš tako lako ići.

Ima Barcelona svoju omladinu i za ta dva mjesta, dobro kažeš, Landry Farre i Ibrahim Diarra, prvi može igrati oba beka, a drugi špica.

Btw. Paris je za Dembelea i Kvaratskheliu dao cca 120 mil. EUR, dogovaraju Ukrajinca iz Bournemoutha za cca 60-70 mil EUR, 2023 platili nepoznatog Barcolu 45 mil EUR, Pacho došao za 40 mil EUR, Nuno Mendes 40 mil EUR kao 20godišnjak došao, Hakimi cca. 65 mil EUR, Fabian Ruiz 55 mil EUR, Gonzalo Ramos 70 mil EUR, Joao Neves 60 mil EUR, Vitinha 40 mil EUR,.......eto saberi, ja na brzinu onako odoka zbrojio preko pola milijarde EUR+Ukrajinac, možda to za tebe nisu ozbiljni i ogromni novci?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 jul 2025, 14:23

Proci ce jos vremena dok raja ne skota da Tebas ne dozvoljava Barci da se ojaca putem transfera. I ne samo njoj, vec i ostalim klubovima Primere.
Stalno postavlja neke prepreke, otezava, izmislja neka nenormalna pravila, kojih nema u drugim ligama petice.

Sreca za Barcu pa ima Masiju, jaku skolu na koju se moze osloniti i iz koje moze crpiti nove igrace- ali sta sa drugim klubovima, koji to nemaju.

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 15 jul 2025, 14:30

Klubovi koji to nemaju završe poput Seville ili Valencie.
Transferi u Španiji mrtvi. Za razliku od Engleza, pokupovaše sve živo.
Srozaće babun la ligu skroz, za pet godina biće na nivou Holandije.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 jul 2025, 14:34

15 jul 2025, 14:30
Klubovi koji to nemaju završe poput Seville ili Valencie.
Transferi u Španiji mrtvi. Za razliku od Engleza, pokupovaše sve živo.
Srozaće babun la ligu skroz, za pet godina biće na nivou Holandije.
Kad se to desi, neka se zahvale Javieru Tebasu :salut: frajer je sveo transfere citave lige na najmanju mogucu mjeru :tokralju:

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 15 jul 2025, 14:59

Barcelona transferi lani, početna postava:
Szczesny 0 EUR,
Kounde 50 mil EUR, Cubarsi 0 EUR, Inigo 0 EUR, Balde 0 EUR
De Jong 75 mil EUR, Pedri 5 mil EUR, Olmo 60 mil EUR,
Yamal 0 EUR, Lewandowski 45 mil EUR, Raphinha 58 mil EUR

Suma sumarum 293 mil EUR + dodatni iznosi za titule, itd........
Prvaci Španije, 5 igrača nisu koštali ništa klub u smislu transfera i smrad, koji vodi LL, ne dozvoljava, zaboga miloga, zbog FFP,..... smiješno.
4 prvotimca iz La Masie, a na klupi još sjedi njih 9, ako sam, brzo brojeći, dobro preletio. Transferi 0 EUR ili minorno.
I opet isto, već treću sezonu zaredom, od one Xavi-jeve titule, koja je iznenadila LL. To nisu očekivali, pa su im dozvolili kupovinu.
Već sljedeće godine su "udarili tarabu" prvaku Španije. Došao samo Romeu. Naravno, konkurent, koga zamisli tog i registrira.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 jul 2025, 15:48

Pedri je na kraju sa bonusima izašao na oko 25 miliona. Što je i dalje nisko, ali daleko od 5.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.