KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Odlična pojačanja, bravo.
Definitivno je najslabija karika ovog tima trenerska pozicija, također treba se dovesti još sigurno 3 kvalitetna igrača da se ima jaka rotacija.
pošto li je alen omic
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Volim te Saraj'vo!
Volim te Saraj'vo!
Još samo Gegic, Lazić i jedan Amer i dosta.
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Gosp.Damjanoviću da uzmete još FIBA EURO CUP I PLAY OFF ABA LIGE i dosta od Vas
Mislim da se ovim dolaskom Estonca odustalo od Lazića (iako bih ga volio vidjeti u Bosninom dresu naročito sad kad je dosta napredovao zbog 3x3). Sada treba dovesti nekog Amera na pozicijama 4 ili 5 (po mogućnosti nekog ko ima dobar šut sa distance zbog Halilovića koji je bezopasan kad je dalje od reketa).
Zubac ima ugovor za iducu sezonu. Opet lupasGhuraba je napisao/la: ↑11 jul 2025, 15:33Jesi navalio s Marinkovicem. Svim igracima iz prosle sezone su istekli ugovori i oni vise nista nemaju s Bosnom. Sad samo ostaje opcija da se s nekim ponovo dogovore i za narednu sezonu (slucajevi West, Delalic i Gutic), a taj neko sigurno nece biti Marinkovic. Kosarka nije fudbal da se ugovori potpisuju na 5 godina, pogotovo na ovom nivou.
Nego, predugo se ceka s novim igracima.![]()
Trenutno:
C-Halilovic
PF-?
SF-Jõesaar
SG-Atic
PG-Persons
Klupa:Delalic,West,Gutic
Pozeljno: combo bek skorer i strech 4
C-Halilovic
PF-?
SF-Jõesaar
SG-Atic
PG-Persons
Klupa:Delalic,West,Gutic
Pozeljno: combo bek skorer i strech 4
Pa ima li habera jel ovo kraj sa kapitalcima ili2sb1996 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 14:23Zubac ima ugovor za iducu sezonu. Opet lupasGhuraba je napisao/la: ↑11 jul 2025, 15:33Jesi navalio s Marinkovicem. Svim igracima iz prosle sezone su istekli ugovori i oni vise nista nemaju s Bosnom. Sad samo ostaje opcija da se s nekim ponovo dogovore i za narednu sezonu (slucajevi West, Delalic i Gutic), a taj neko sigurno nece biti Marinkovic. Kosarka nije fudbal da se ugovori potpisuju na 5 godina, pogotovo na ovom nivou.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Surreal je napisao/la: ↑15 jul 2025, 14:25Pa ima li habera jel ovo kraj sa kapitalcima ili2sb1996 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 14:23Zubac ima ugovor za iducu sezonu. Opet lupasGhuraba je napisao/la: ↑11 jul 2025, 15:33Jesi navalio s Marinkovicem. Svim igracima iz prosle sezone su istekli ugovori i oni vise nista nemaju s Bosnom. Sad samo ostaje opcija da se s nekim ponovo dogovore i za narednu sezonu (slucajevi West, Delalic i Gutic), a taj neko sigurno nece biti Marinkovic. Kosarka nije fudbal da se ugovori potpisuju na 5 godina, pogotovo na ovom nivou.
![]()
Evo sto igraci lete s cijenama ko da su Jordani, al koji k ovi “strucnjaci” ovdje na forumu lete
Tek 15.7.
Kad zavrsi summer league vidit ces izbora za normalne cijene
Eto ga Aco sada imas 2 Zidara
pa zidaj do zore...

Otkad on baca bombe da ce doci neki crni zidar.

Btw, provjerio sam maloprije, Zubac je prosle godine definitivno produzio na dvije godine. Znaci da je i on tu, ako u medjuvremenu ne dogovore raskid ugovora. Bilo bi najbolje da dodje do toga, jer on nema sta traziti u aba ligi. Taman nek se vrati u bivsi klub, oni se samo i ganjaju po tim skart ligama...
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ma mora drugi centar biti suprotnost ziva od Miralema. Ja sam zadovoljan isto, Estonac je pismen kosarkas sa dobrim sutem. Ekipa ce biti slicna reprezentaciji, sa vrhunskim atletama, i par igraca koji mogu sutati.
Mislim da je Bosnic bio idealan za trenera. On voli ovakve ekipe sa atipicnim stilom, on je ipak udario temelje i repke.
Mislim da je Bosnic bio idealan za trenera. On voli ovakve ekipe sa atipicnim stilom, on je ipak udario temelje i repke.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ghuraba je napisao/la: ↑15 jul 2025, 15:19Otkad on baca bombe da ce doci neki crni zidar.Nadam se da ce drugi centar ipak biti opasniji s (polu)distance.
Btw, provjerio sam maloprije, Zubac je prosle godine definitivno produzio na dvije godine. Znaci da je i on tu, ako u medjuvremenu ne dogovore raskid ugovora. Bilo bi najbolje da dodje do toga, jer on nema sta traziti u aba ligi. Taman nek se vrati u bivsi klub, oni se samo i ganjaju po tim skart ligama...
zar Zubac nije zidar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.