to je istina, ali opet ne ide da isto kosta kao nama za istok, ali bas ne ide. svima su skocili troskovi i broj tekmi.Shategabri je napisao/la: ↑15 jul 2025, 13:51Evo Krste je pojasnio zbog većeg broja utakmica i povećanih troškova kluba.svemalim1 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 13:50tek sam nakon tvog posta shvatio da su podigli na 200 sa 120. mislio sam da je vise bilo. bas ogroman skok, da mi je znat na osnovu cega.Shategabri je napisao/la: ↑15 jul 2025, 13:22
Apsolutno.
Da su podigli na 150, ok.
Ovako, bojim se da će se kupovina sezonskih popoloviti.
I ne samo to, idu sigurno i pojedinačne karte gore.
Volio bih shvatiti viši cilj i onog ko je ovo zamislio, ali ne ide mi nikako.
Svejedno, mislim da je preveliki skok odjednom.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Haha kompleks ti dino nabio
Ti SI meni toliko ozbiljan da je ovo prvi komentar da ti citam
Kakav bildeeee pa ne citaj glupaneee
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ma Nodi je davno provaljen. Pored masu ovih profila dovoljno sto je nofearhz njegov i sto dokazuje to shizo stanje 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Nije tacno ja sam Dino, a virto je crnogorski konobar Berin
Kontrasvih je njegov drug ili njegov drugi profil koji klima glavom sta god racunovdja kaze
Lik ne smije uci u BiH, a godinama pegla o nekoj pravdi i neplacenim racunima haha
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jos malo pa ces se sam izofirati ko boki86, polako 

Virto imao si moj broj
Bili smo zajedno na telegramu haha
Srest cemo se mi svakako ne brini
Tacne cemo redati na tu glavu polu celavu
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Riquelme1921
- Kontakt:
Iskreno Pitari moram vas razočarati meni zanimljivije ove naše međusobne prepirke nego kad se s vama svađamo ko je namještao titule 1950. i korona titulu. Daj potrudite se malo i vi uskočite, vazda isto.. 

Grupa iznad svakog pojedinca.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sami iskacu, kakvi pacijenti 

-
- Kontakt:

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Voli virto vise cetnike i ustase nego pitare zato sto su ga pitari maltretirali
Virto podsjeti nas od koga si primao samare da nisu ovi forsi ili su cips i oni drugi
Virto podsjeti nas od koga si primao samare da nisu ovi forsi ili su cips i oni drugi
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 14:44![]()
Ne zivim braca u Bosni vec u Austriji evo godina ipo i vec sam ti napisao

Shategabri je napisao/la: ↑15 jul 2025, 07:43Ovim je popolovio godišnje![]()
![]()
Da je podigao na 150, pa i nekako, ovako...a ide i poskupljenje pojedinačnih ulaznica, mislim nerealno, još jedan razlog da oni koji vagaju ne dođu.
Ne kontam ko ove stvari radi, ali kao da ste nam ga vi postavili u klub![]()
Ne mogu ja ovo shvatiti, u oba kluba, a posebno kod vas. Naši se mogu pravdati nešto boljom istočnom tribinom i malo boljim uslovima, a mogu računati i na to da imamo nešto više "bolesnika" koji će uvijek biti tu. Naši su penzionierima digli cijenu sa 30 na 70. Ok, 30 je bilo stvarno džabe, ali to je u konačnici smiješna cifra koju će klub navući.
Kod vas mi je još manje jasno. Nije baš da klubu treba tih dodatnih 20, 30, hiljada maraka koliko će pretpostavljam biti razlika. Posebno u situaciji kad kuburite sa posjetom i nedostaje vam još 1500-2000 da to bude pristojno. Kad na to dodamo neuslovnost Koševa i da će ti ljudi minimalno 4, 5 puta pokisnuti kao miševi - bude mi još manje jasno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako tebi nije jasno ti si racunovdja, a evo i dobar komsija si postao brines se za cijene pitara
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Vi svi pogresno pretpostavljate da Mirvic ovo radi da bi namakao neku dodatnu sicu. Ne radi, nisu to nikakve pare. Ovo su sve potezi da se dodatno isprofilise publika, pa makar i po cijenu jos nize posjete.Virtu4l je napisao/la: ↑15 jul 2025, 15:06Shategabri je napisao/la: ↑15 jul 2025, 07:43Ovim je popolovio godišnje![]()
![]()
Da je podigao na 150, pa i nekako, ovako...a ide i poskupljenje pojedinačnih ulaznica, mislim nerealno, još jedan razlog da oni koji vagaju ne dođu.
Ne mogu ja ovo shvatiti, u oba kluba, a posebno kod vas. Naši se mogu pravdati nešto boljom istočnom tribinom i malo boljim uslovima, a mogu računati i na to da imamo nešto više "bolesnika" koji će uvijek biti tu. Naši su penzionierima digli cijenu sa 30 na 70. Ok, 30 je bilo stvarno džabe, ali to je u konačnici smiješna cifra koju će klub navući.
Kod vas mi je još manje jasno. Nije baš da klubu treba tih dodatnih 20, 30, hiljada maraka koliko će pretpostavljam biti razlika. Posebno u situaciji kad kuburite sa posjetom i nedostaje vam još 1500-2000 da to bude pristojno. Kad na to dodamo neuslovnost Koševa i da će ti ljudi minimalno 4, 5 puta pokisnuti kao miševi - bude mi još manje jasno.
Ako mu je to cilj, nije baš da je izabrao pravi način. Ovako će najviše ugroziti one koji su recimo prodično išli na utakmice, a to je najpoželjnija moguća publika. Jbg, veliki je to udar na budžet kad iz jedne kuće moraš dati pare za 3 ili 4 ulaznice. Takvi će prvi odustati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Da su zaokružili na 150, niko a ne bi rekao.Virtu4l je napisao/la: ↑15 jul 2025, 15:06Shategabri je napisao/la: ↑15 jul 2025, 07:43Ovim je popolovio godišnje![]()
![]()
Ovih 200, to je skoro duplo povećanje.
Razumio bih da smo mi recimo u prilici da igramo i grupnu fazu ECL, pa ono nek ide, al ovako...
Neko se opasno zayebava, prošle godine je smislio da se ne prodaju karte na stadionu, sad ovo, baš onako biser.
Koševo Zapad
Samo da pitam ove pitare je li vama jos uvijek karta za sjever 5 maraka . Jer ako jeste nema smisla uzimati sezonsku za sjever koja kosta 80 marak jer imas 18 domacih utakmca u ligi i jos u kupu maksimalno 4 mozes imati . To su 22 utakmice sto znaci ako bi slucajno ispali ranije u kupu npr u osmini finala imali bi 18 eventualno 19 utakmica domacih. Sto bi znacilo u tom slucaju ako bi propustio vise od 3 utakmice vise bi ti se isplatilo da kupujes pojedinacno karte nego sezonsku na pocetku sezone.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Ne kazem da je pravi nacin, ali vidis po svemu sto rade da je tako, od fan shopa do karata. Naravno da botovi sve pravdaju, ali komicno je da bude ista cijena sezonske nama za istok i njima, a razlika je drasticna po pitanju uslova.Virtu4l je napisao/la: ↑15 jul 2025, 15:16
Ako mu je to cilj, nije baš da je izabrao pravi način. Ovako će najviše ugroziti one koji su recimo prodično išli na utakmice, a to je najpoželjnija moguća publika. Jbg, veliki je to udar na budžet kad iz jedne kuće moraš dati pare za 3 ili 4 ulaznice. Takvi će prvi odustati.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Kapetan, mosarajvosa83 i 31 gost.