FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
80
52%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
29%

Ukupno glasova: 155

maroon46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la maroon46 » 15 jul 2025, 16:21

EastMadness je napisao/la:
15 jul 2025, 15:06
Ode Bubanja i pravi se greska kao i svake godine . Najbolji ti igrac ode sedmicu prije najvaznije tekme . Nikad mi rezultat necemo napraviti dok su nam pare najvaznije .
Ako si ti napisao, ostaje Bubanja dozivotni ugovor.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 jul 2025, 16:22

Lucas je napisao/la:
15 jul 2025, 15:23
GianlucaPagliuca71 je napisao/la:
15 jul 2025, 15:01
Oikamid je napisao/la:
15 jul 2025, 14:20

Da, da, ista je ciljna skupina na tom festivalu za snobove i ova fudbalska. :mrgreen:

Džaba botujete, neće se prodati više od 200, ako je to bio cilj onda svaka čast, još jedna odluka ekonomskih magova i vizionara.
Dosadni ste sa tom debilnom pričom kako neko botuje. Svi ljudi danas bacaju puno vise para na gluposti od utakmice nego bitno samo kukati. Svima skupa kafa u Metropolisu, a svaki Metropolis krcat. Svima puno 15 KM za burger, svaki fast food razvaljuje. Skupi cevapi i pite, ne mozes doci do pite nigdje u gradu. Da ne govorim o vikendima po moru, kuce/vile sa bazenima, zimovanjima po Francuskoj itd.

Sve je stvar prioriteta. Nekome nije puno dati 400 KM za tene ili parfem ali nece dati za kartu. Neko ce dati za kartu, a nosice tene od 100 KM.

Kontam da ima raje kojima je skupo ali ubija kukanje. Da stave istok i zapad po 10 KM opet bi bilo skupo.
Vrhunski si ovo objasnio i napisao. Još dodati broj auta danas u Sarajevu na cestama, uglavnom samo vozač u njima, parkinzi na fakultetima puni ko šibica, djeca vozaju vrhunska auta sa P znakom, svaka ubleha ljetovanje po Dubaiju, Maldivima
I kažu recesija, omladina propada, nemaju ljudi da jedu.
Da dolaze svake sedmice ovi neki speedovi na Koševo, nebi im bilo mnogo platiti i 40 km ulaz da ga vide.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 15 jul 2025, 16:22

maroon46 je napisao/la:
15 jul 2025, 16:17
ado-hz je napisao/la:
15 jul 2025, 15:51
Ja nemam problema oko cijena ulaznica jer ulazim uvijek dzabaluka
Nema 70% foruma problem, jer nikada ne idu na utakmice bezveze pisu.
kaze jedva ceka tekmu FKS, da upali PC i pise po forumu a sve pod izlikom velikog ultra giga mega navijaca. Nesto slicno kao fan baze europskih ekipa u Africi.

seru seru seru, popljuju od jatte za kojeg su govorili da smo ga doveli da hranimo. Pa kad momak podere ko oni zadnji smrdljivi stakori se povuku i niko nista. A danima trovali i srali po pdfu.. Jedan pd primjera, tako je i ovaj.

ove forum navijace natakarim, osim ako nemaju valjan razlog nemogucnosti dolaska na utakmice.

@east je jedna kona, koja uziva gledati sta ima u tudjem dvoristu. prava tetka. Idi vidi hoce li rad cistiti golubarnik, mani se ti bubanje i nase transfer politike.

I pored povrede mislim da se Bubanja svjesno izostavljao iz pripremnih, doveli smo adekvatne zamjene na tim pozicijama. Iako ode, jbg. isto tako kao sto neko kaze bolje sad Gulija prodati. Mozda ne bude sjena iduce sezone.
Slicno kao za Renana, bio na vrhuncu nismo ga prodali - pala dionica. Posudba. jel se fkt ovdje treba crtati pojedinacno?!

jbn nevjerovatno
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

TarpiTarpi
Kontakt:

Post Postao/la TarpiTarpi » 15 jul 2025, 16:37

tuitamo je napisao/la:
15 jul 2025, 15:37
Bilo je dosta price kako bi mnogo ljudi dalo pare klubu da se konacno krene u rekonstrukciju. Ako je istina da ce krajem ove godine radovi na istoku poceti, zasto bi onda problem bio koju marku vise dati i da se to krene i na taj nacin pogura klub ka tome?
Zato što ovo nije takav slučaj !?

Da je pokrenuta akcija i objašnjeno, ma i za desetogodišnju bih bio zainteresovan. Ovo je šupački duplanje cijene za nikakve uslove, smrzavat ćemo se i kisnuti kao i prije. Cijena karte će biti 15 KM, nikoga nećemo privući da krene dolaziti a i koje dijete manje bi moglo doći. I ono najvažnije:

TRAŽITE POSJETU DA BI IMALI REZULTATE, DAJTE REZULTATE IMAT ĆETE POSJETU.

A možda je to na kraju samo vaš jadan izgovor…

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 15 jul 2025, 16:41

TarpiTarpi je napisao/la:
15 jul 2025, 16:37
tuitamo je napisao/la:
Bilo je dosta price kako bi mnogo ljudi dalo pare klubu da se konacno krene u rekonstrukciju. Ako je istina da ce krajem ove godine radovi na istoku poceti, zasto bi onda problem bio koju marku vise dati i da se to krene i na taj nacin pogura klub ka tome?

Da je pokrenuta akcija i objašnjeno, ma i za desetogodišnju bih bio zainteresovan. Ovo je šupački duplanje cijene za nikakve uslove, smrzavat ćemo se i kisnuti kao i prije. Cijena karte će biti 15 KM, nikoga nećemo privući da krene dolaziti a i koje dijete manje bi moglo doći. I ono najvažnije:

Neće imati posjetu. U sezoni duple krune prosjek bio 4k. Mi odigramo 2:2 sa Atalantom pa protiv Mladosti DK za vikend dođe 3-4k ljudi. Ne igraju ovdje rezultati previše ulogu. Ne lažite se time.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 15 jul 2025, 16:43

Zutti je napisao/la:
15 jul 2025, 16:41
TarpiTarpi je napisao/la:
15 jul 2025, 16:37
tuitamo je napisao/la:

Neće imati posjetu. U sezoni duple krune prosjek bio 4k. Mi odigramo 2:2 sa Atalantom pa protiv Mladosti DK za vikend dođe 3-4k ljudi. Ne igraju ovdje rezultati previše ulogu. Ne lažite se time.
Bukvalno a kad se treba popljuvat prvi su .
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu.“

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 15 jul 2025, 17:01

SamoDaKazeem je napisao/la:
15 jul 2025, 13:35
rimljanin90 je napisao/la:
15 jul 2025, 13:26
15 jul 2025, 13:12
Što je najgore oni će skontati u po frke da su se zajebali sa cijenama pa će onda spuštati karte i dijeliti gratis kao što to uvijek i rade i na kraju ispadaju glupi oni sa sezonskim.O mogućnosti totalno zatvaranja tribina zbog propadanje da ne govorimo.
Jednostavno klub vode degenerici,i onda se ovi neupućeni čude i pljuju po Mandiću kao on nešto zavlači.
Anela Potura alfa i omega kluba :facepalm:
Nisu se zajebali, nego su skontali da imas vise domacih utakmica ove sezone i zato su ti cijene podigli. Apsolutno se nista nece promijeniti sto se tice brojke jer je svakako nisi nesto aman zaman imao
Dobro,a preskočio si da obrazložiš ovaj dio oko mogućeg zatvaranja tribine kao i činjenice da šakom i kapom dijele gratis ulaznice?

Ako ti je sljedeće pitanje gdje se dijele te gratis ulaznice i to ću ti reći.
Sta navodis gdje dijele ulaznice ko da je to neka tajna ta lokacija hahahaha. Kad stadion nikome nije smetao prije 5-6 godina i kada se titula osvajala opet si imao mizernu brojku. Dinamo ima jednako los stadion ako ne i gori pa imaju vece brojke iako se svi zale na stadion a puno su im vece cijene ulaznica svakako. To je do mentaliteta ljudi kao sto si ti. "Meni nista ne valja ja sve znam itd itd". Onog dana kada prosjek bude 10k na utakmicama (ko da je 10k nesto) onda si za sve u pravu. Do tad poklopi se

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 15 jul 2025, 17:07

15 jul 2025, 17:01
15 jul 2025, 13:35
15 jul 2025, 13:26

Nisu se zajebali, nego su skontali da imas vise domacih utakmica ove sezone i zato su ti cijene podigli. Apsolutno se nista nece promijeniti sto se tice brojke jer je svakako nisi nesto aman zaman imao
Dobro,a preskočio si da obrazložiš ovaj dio oko mogućeg zatvaranja tribine kao i činjenice da šakom i kapom dijele gratis ulaznice?

Ako ti je sljedeće pitanje gdje se dijele te gratis ulaznice i to ću ti reći.
Sta navodis gdje dijele ulaznice ko da je to neka tajna ta lokacija hahahaha. Kad stadion nikome nije smetao prije 5-6 godina i kada se titula osvajala opet si imao mizernu brojku. Dinamo ima jednako los stadion ako ne i gori pa imaju vece brojke iako se svi zale na stadion a puno su im vece cijene ulaznica svakako. To je do mentaliteta ljudi kao sto si ti. "Meni nista ne valja ja sve znam itd itd". Onog dana kada prosjek bude 10k na utakmicama (ko da je 10k nesto) onda si za sve u pravu. Do tad poklopi se
a i mentalitet je pogan, poganiji biti ne moze.

on sa visine posmatra, gdje da se dijele ulaznice dzabe. Ispod casti, vjerovatno mu jos trosna drvena vrata garaze truhnu. Ali zna on kako od miliona napraviti tri, za dvije godine.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 15 jul 2025, 17:11

Treba prodati Gulija i Bubanju
A onda i Keremiju.

Pa ćemo kasnije govoriti treba sacekat zimske pripreme da se ekipa uigra

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 15 jul 2025, 17:12

Razlog je par tekmi više i velik trošak organizacije utakmice. E moj Krle kako te gurnuše u vatru 😂
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 15 jul 2025, 17:12

relativizam je napisao/la:
15 jul 2025, 17:11
Treba prodati Gulija i Bubanju
A onda i Keremiju.

Pa ćemo kasnije govoriti treba sacekat zimske pripreme da se ekipa uigra
Dok se naviknu na ligu, ne moze nista preko noci :rol:

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 15 jul 2025, 17:14

mnon46 je napisao/la:
15 jul 2025, 17:12
Razlog je par tekmi više i velik trošak organizacije utakmice. E moj Krle kako te gurnuše u vatru 😂
I Krle krenuo stopama administracije, dva dobra poteza, Ristovski i Elezi pa treći loš. Naredni potez će sigurno biti dobar. :mrgreen:

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 15 jul 2025, 17:20

tabba77 je napisao/la:
15 jul 2025, 17:14
mnon46 je napisao/la:
I Krle krenuo stopama administracije, dva dobra poteza, Ristovski i Elezi pa treći loš. Naredni potez će sigurno biti dobar. :mrgreen:
Danak neiskustvu, al nije loše do sad haha
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

pitar
Kontakt:

Post Postao/la pitar » 15 jul 2025, 17:21

_weella_ je napisao/la:
15 jul 2025, 16:17
Samo kazem da se diskutuje o stvarima koje nisu obavezujuce.
Ko zeli ko osjeca da treba, platis i to je to. Standard je takav, sve je skupo, kafa je 2.5 marke minimalna, kartu za utakmicu imas za 4 ( postoji tribina koja je 80 maraka, ko nema a zeli moze preci na sjever i to je to)
Nije Krste nikakav stit, samo je rekao sto jeste.
Troskovi pripreme i org su vec duze vremena povecani samo je sad momenat da se to podigne jer ne moze u pola sezone.
Ne zelis takav model, placaj utakmicu po utakmicu i to je dozvoljeno. Nije povuceno iz prodaje.

Tako nam je kako je sa stadionom, ne mozemo ga sami znacajno unaprijediti i ne treba, nije naš 100%.
Ako se napravi role model za istok da se participira uz osiguranje buduceg prihoda, na hajr.

Ako će drzava nesto pogurati, Ok, stadion je javni od javnih sredstava se treba graditi.
Kakva je situacija, da napravis uslovniji stadion dosla bi Opstina i zategla ti jos veci trosak ili bi ti uzeli dio prihoda koji nastane.

I da Mirvic sad kaze evo milioni da se krov napravi evo sta hocete, evo godisnjs 100 maraka, povecala bi se prodaja godisnjih za 15%. Zanemarivo.

Smijesno je pricat o bilo cemu kad smo mi na sav moguci hype oko clanskih uspjeli dobaciti do 8-9.000. 20 BAM clanstvo.
Vic.

Al ovdje ko god ne podrzava negativu igrac
je Ajlin haha ili bilo koga
pa ja ovaj klub pratim i idem od 97’
niko me nije osim oca na tribinu navikao niti me moze otjerati uprave su bile i prolazile
ali hocemo ds budemo profesionalni
kapitalci da igraju
da se marketing radi na svjetskom nivou
da je dres adidas
da se igra evropa
da si sampion

ali treba doc platit gledat pokisnut. e jbg nemoj nam to trazit.
Nije ovo nikakava negativa samo još jedan dokaz nebrige kluba za vlastite navijače.
Kakvi troškovi organizacije? Gdje to piše da je Općina povećala troškove najma, MUP ionako besplatno radi obezbjeđenje utakmice, zaštitarska agencija ti u istom vlasništvu kao klub, kakvi su to troškovi da se cijene povećaju za 70%.
Ko uopćte traži adidas i neke brnedove, ok je za neku zezanciju i imidž ali šta mi kao navijači imamo od tog. Dres koji je u nabavi max 50 eua mi plaćamo 90, zašto? da bi se pokrila ostala nabavka opreme za igrače i ss pa onda na dresu moraš imati ime nekog dobavljača da bi ti smanjio cijenu.
Šta je to klub uradio po pitanju stadiona kad je iskazao interes da ima svoj ili Koševo pripoji sebi, ako nešto želiš onda iz dana u dan kmećiš, moliš o tom, pokažeš barem inicjativom da nešto želiš promijeniti.
Šta mi dobijamo za tu cijenu, oduzimanje sokova i vode na ulazu da bi iste plaćali po 5-7 KM na stadionu da bi oni u VIP-u mogli to sve imati besplatno.
Nije problem ni doći, ni platiti, ni pokisnuti ali za koju cijenu. Zbog pišljivih 100.000 Km navlačiš gnjev navijača, ne nisu to tastatura navijači, njima ne smeta oni i ne idu, smeta onima koji idu na svaku utakmicu i ti su sad najglasniji.
Toliko su sad očajni da pored toliko funkcija u klubu oni su našli Krleta sa tom izmišljenom funcijom da objašnjava razloge poskupljenja kao da je on najupućeniji u taj problem a čovjek skoro pa jučer došao u klub. Poturili su ga kao neko koga navijači gotive a sad je i on postaje svjestan šta je uradio i da je nasamaren i tek će kasnije biti svjestan u kakvu se mašineriju uvalio.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 15 jul 2025, 17:22

Uprava je ovim dizanjem cijena stavila sama sebi pritisak i imperativ da se osvoji titula. Ko ce placat ovolike cijene na ovoj rupi od stadiona i jos da ne dobije rezultat.

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 15 jul 2025, 17:30

Sami su sebi skuhali kasu,neka je srcu,samo bez nas nadjite nove navijace uvezite ih. :x

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 jul 2025, 17:32

Koliko raje ocekujete u cetvrtak protiv Rumuna.
Mozemo li prebaciti 20.000.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 15 jul 2025, 17:33

Hajde yebo vas karte. Svi bi da se dovode kapitalci, a kad treba dati klubu iz svog dzepa par markica vise, odma kuknjava. Sta je 200 maraka u danasnje vrijeme, jedan rucak da se plati. Ko nije dobar sa parama taj i ne kupuje sezonske. Kolika god da je cijena opet ce ti biti 5 milja standardnih. A i kad bi dzaba bilo, ne bi bilo znacajno vise ljudi. Mozda da imamo pokrivenu tribinu, i uslovan stadion, pa bi bilo drugacije, jer ko ce ti povesti djecu na onu rusevinu.
Sto se tice Bubanje. Sreca je pa smo na poziciji zadnjeg veznog dobro pokriveni, da nije tako, njegova prodaja bi bila pucanj, ne u koljeno, nego u glavu.
Nama je kriticna pozicija centralnog veznog. Imamo krdzalica i Djordjevica koji su vise bili povrijedjeni nego sto su igrali. To je prioritet da se rijesi, a ovo ostalo je sve dobro popunjeno pa cak i da Gulisa ode. Selam.

tuitamo
Kontakt:

Post Postao/la tuitamo » 15 jul 2025, 17:33

Evo Mandic o Kosevu na N1, Projektantska kuca odabrana prije 10ak dana. Glavni projekat najkasnije do Januara. Opstina 1mil, Vlada FBiH 1 mil, Kanton obecao 6 mil.

Isto je rekao kako ocekuje jacu podrsku Kantona, jer Kosevo zasluzuje vise nego Grbavica

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 15 jul 2025, 17:34

mnon46 je napisao/la:
A ono 3 kola vise cemo imati i tjt.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.