_weella_ je napisao/la: ↑15 jul 2025, 16:17
Samo kazem da se diskutuje o stvarima koje nisu obavezujuce.
Ko zeli ko osjeca da treba, platis i to je to. Standard je takav, sve je skupo, kafa je 2.5 marke minimalna, kartu za utakmicu imas za 4 ( postoji tribina koja je 80 maraka, ko nema a zeli moze preci na sjever i to je to)
Nije Krste nikakav stit, samo je rekao sto jeste.
Troskovi pripreme i org su vec duze vremena povecani samo je sad momenat da se to podigne jer ne moze u pola sezone.
Ne zelis takav model, placaj utakmicu po utakmicu i to je dozvoljeno. Nije povuceno iz prodaje.
Tako nam je kako je sa stadionom, ne mozemo ga sami znacajno unaprijediti i ne treba, nije naš 100%.
Ako se napravi role model za istok da se participira uz osiguranje buduceg prihoda, na hajr.
Ako će drzava nesto pogurati, Ok, stadion je javni od javnih sredstava se treba graditi.
Kakva je situacija, da napravis uslovniji stadion dosla bi Opstina i zategla ti jos veci trosak ili bi ti uzeli dio prihoda koji nastane.
I da Mirvic sad kaze evo milioni da se krov napravi evo sta hocete, evo godisnjs 100 maraka, povecala bi se prodaja godisnjih za 15%. Zanemarivo.
Smijesno je pricat o bilo cemu kad smo mi na sav moguci hype oko clanskih uspjeli dobaciti do 8-9.000. 20 BAM clanstvo.
Vic.
Al ovdje ko god ne podrzava negativu igrac
je Ajlin haha ili bilo koga
pa ja ovaj klub pratim i idem od 97’
niko me nije osim oca na tribinu navikao niti me moze otjerati uprave su bile i prolazile
ali hocemo ds budemo profesionalni
kapitalci da igraju
da se marketing radi na svjetskom nivou
da je dres adidas
da se igra evropa
da si sampion
ali treba doc platit gledat pokisnut. e jbg nemoj nam to trazit.
Nije ovo nikakava negativa samo još jedan dokaz nebrige kluba za vlastite navijače.
Kakvi troškovi organizacije? Gdje to piše da je Općina povećala troškove najma, MUP ionako besplatno radi obezbjeđenje utakmice, zaštitarska agencija ti u istom vlasništvu kao klub, kakvi su to troškovi da se cijene povećaju za 70%.
Ko uopćte traži adidas i neke brnedove, ok je za neku zezanciju i imidž ali šta mi kao navijači imamo od tog. Dres koji je u nabavi max 50 eua mi plaćamo 90, zašto? da bi se pokrila ostala nabavka opreme za igrače i ss pa onda na dresu moraš imati ime nekog dobavljača da bi ti smanjio cijenu.
Šta je to klub uradio po pitanju stadiona kad je iskazao interes da ima svoj ili Koševo pripoji sebi, ako nešto želiš onda iz dana u dan kmećiš, moliš o tom, pokažeš barem inicjativom da nešto želiš promijeniti.
Šta mi dobijamo za tu cijenu, oduzimanje sokova i vode na ulazu da bi iste plaćali po 5-7 KM na stadionu da bi oni u VIP-u mogli to sve imati besplatno.
Nije problem ni doći, ni platiti, ni pokisnuti ali za koju cijenu. Zbog pišljivih 100.000 Km navlačiš gnjev navijača, ne nisu to tastatura navijači, njima ne smeta oni i ne idu, smeta onima koji idu na svaku utakmicu i ti su sad najglasniji.
Toliko su sad očajni da pored toliko funkcija u klubu oni su našli Krleta sa tom izmišljenom funcijom da objašnjava razloge poskupljenja kao da je on najupućeniji u taj problem a čovjek skoro pa jučer došao u klub. Poturili su ga kao neko koga navijači gotive a sad je i on postaje svjestan šta je uradio i da je nasamaren i tek će kasnije biti svjestan u kakvu se mašineriju uvalio.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..