jasmin10 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 20:32
JoeBleck je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:41
Joj koliko pljujete Diaza covjek bi rekao Tello.Izvrstan igrac,po mjeri Flicka.Radnik na terenu,prodoran,nepredvidiv,lagan korak.Bolji igrac od Wiliamsa a kao jedan vrijedi,drugi ne vrijedi.Ne treba imati nista protiv dolaska Diaza,u peaku je karijere.Cjenu necu diskutovati,svasta se placalo 100+ miliona.Ako ga Flick odobrava,nema razloga biti skeptican.
Dokazan fudbaler na najvisem nivou.
Radije bi i ja da ganjaju bekove ali pustiti da rade,pa sta bude.
I zašto takvu igracinu prodaje Liverpool ?
Liverpool je koliko se sjecam doveo Wirtza.
Druga stvar,da ga se Liverpool zeli kutarisati ne bi ga cjenio 80miliona ili koliko vec,vec bi ga dali za 30miliona upakovanog sa masnicom.Liverpool je uvijek bio klub koji je osim StevieG-a imao cjenu za svakog svog igraca.Da ne pocnem nabrajati od Alonsa,Mascherana,Suareza,Toresa i tako u nedogled.
Diaz je odlican fudbaler,bolji od sve i jednog ofanzivca sto se klub povezuje sa njim.Da bi bio pojacanje siguran sam da bi,da bi dobili novog Neymara ne bi ali takav ni netreba.
On je najsliciniji profilom igrac DiMariji,naravno nije level primea Angela ali da je dobar igrac svakako.Kad god sam gledao Liverpool ili Kolumbiju,lopta u njegovim nogama je stvarala nesto opasno.Meni licno zamjerka njemu kao igracu je sto previse gleda u teren a manje u ono sto se desava na istom.Razumljivo,nisu svi Messi da imaju oci na ledjima i bokovima.
Nepotrebno se pljuje lik,pljuvati je jedino meni razumljivo cjena za njega.Mada kada su bili u stanju dati 60miliona za one season wonder Wiliamsa,onda ne vidim problem dati za igraca koji ima sezona i sezona iza sebe na vrhunskom nivou.Na osnovu cega si zakljucio da ga se Liverpool jedva ceka rijesiti?
Uostalom pricamo o drugom najefikasnijem igracu prvaka Engleske.