Gori ste od vlaha, najjaču ekipu imate ubjedljivo i dalje.
Fino teren praviš za kosovsku mitomaniju kada osvojite pričaćete osvojili smo uprkos aždahama, nemani koje su nas napadale mi smo izronili kao pobjednici
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Gori ste od vlaha, najjaču ekipu imate ubjedljivo i dalje.
Slažem se da imamo najjaču ekipu (iako ne toliko koliko ih je Inzaghi činio boljim nego što stvarno jesu, osim ako ne misliš da su Mhitarjan i Acerbi ponajbolji igrači lige na svojim pozicijama a tako su izgledali kod njega) ali trener je najvažniji a naš trener početnik sa samo 17 utakmica iskustva u seniorskom fudbalu i ako Inter nekim čudom osvoji Chivu će iz vedra neba izronit kao najperspektivniji trener na svijetu, Real će ga naredne godine angažovat da zamijenit XabiaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 21:03Gori ste od vlaha, najjaču ekipu imate ubjedljivo i dalje.
Fino teren praviš za kosovsku mitomaniju kada osvojite pričaćete osvojili smo uprkos aždahama, nemani koje su nas napadale mi smo izronili kao pobjednici
Bolji od Tudora uglavnomBiscione je napisao/la: ↑13 jul 2025, 21:56Slažem se da imamo najjaču ekipu (iako ne toliko koliko ih je Inzaghi činio boljim nego što stvarno jesu, osim ako ne misliš da su Mhitarjan i Acerbi ponajbolji igrači lige na svojim pozicijama a tako su izgledali kod njega) ali trener je najvažniji a naš trener početnik sa samo 17 utakmica iskustva u seniorskom fudbalu i ako Inter nekim čudom osvoji Chivu će iz vedra neba izronit kao najperspektivniji trener na svijetu, Real će ga naredne godine angažovat da zamijenit XabiaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 21:03Gori ste od vlaha, najjaču ekipu imate ubjedljivo i dalje.
Fino teren praviš za kosovsku mitomaniju kada osvojite pričaćete osvojili smo uprkos aždahama, nemani koje su nas napadale mi smo izronili kao pobjednici![]()
Ako bude bolji od Tudora onda bi to možda moglo biti dovoljno za titulu. Tudor je sasvim OK trener po meni
Da su babi mud4, i da je odmarala 7 dana, 99% bi bila djeda...savladao je umor i prevuk'o je onaj 1%, pa je postala Napoli...
Lik je vic. 7 klubova, 7 puta nije docekao ljeta naredne sezone (ovo 7 sam napamet rekao, mozda je i 6 i 5 i 8,nemam pojma).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.