FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Sta cekamo s krilima platicemo na kraju sta druga strana zeli i dovesti u zadnjih 10 dana prelaznog roka
Jel ovo stvarno planiraju dovesti 28-godisnjeg Diaza za preko 70 miliona i prodati portugalsku masinu na sredini terena za 25-30 samo zato sto se ne uklapa u kompleksan "sistem" ovog africkog Bazdarevica 
Hasane legendo vracaj se, sve ti je oprosteno....

Hasane legendo vracaj se, sve ti je oprosteno....
Salihamidzica sto dalje od kluba
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Dovesti Rodryga, Woltemade i Simonsa i prekucati igricu. 

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Sto je najgore Liverpul ih odbio jer zna da ce idioti pojacati ponudu.
U biti dobijamo novog Sanea. Bolje da smo ga zadrzali ustedili bi 75 mil. Klub ide fkt u neku prosjecnost.
U biti dobijamo novog Sanea. Bolje da smo ga zadrzali ustedili bi 75 mil. Klub ide fkt u neku prosjecnost.
Nur der FCB
- farinelli123
- Kontakt:
Rizikujem da navučem Liverpuljane na stranicu, ali grehota da uzmemo Diaza koji nije welt klasse, i da im upumpamo lovu da oni dovode prave igrače, a mi da kupimo neke otpatke. Već smo se opekli na onog bezveznjaka što je šamarao Liroja. Jedva ga utopismo na Bliski istok.
Kolumbija je možda ukupno imala jednog ili dva igrača u svojoj istoriji. A možda nijednog.
Ne računam onog ocvalog vudu maga i onog dečkića što je bio kod nas na posudbi onomad.
Još samo da nam uvale Virdžila Van Hajpa.
Kolumbija je možda ukupno imala jednog ili dva igrača u svojoj istoriji. A možda nijednog.
Ne računam onog ocvalog vudu maga i onog dečkića što je bio kod nas na posudbi onomad.
Još samo da nam uvale Virdžila Van Hajpa.
•
Hasan svaki dan izgleda sve bolje i bolje sa ovim što trenutno vode klub. Čuj raspali Diaz 70 miliona!?
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Jbg decki, ne mozemo prodati Diaza za manje love nego li nekakvi Elange i Maduekei sto idu ovo ljeto, sta ces…
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Porediti Diaza i SaneTa je grehota, jedan je umišljeni smrad, a drugi borac koji bi što neki teneki vele “prekucao” BL, i bio veliko pojačanje za CL. E sad da li je 70 mil za zadnji ozbiljan ugovor (teško da će sa 32 vrediti i trećinu) previše, to nije na meni, ianako mi žena stalno prigovara da ćemo “želiti komad kruha” sa mojim finansiskim sposobnostima (Danas trošim i potrošim što sam juče steko)
U ovim kalkulacijama oko pojačanja treba imati na umu i...
- da trener koji je bio primarni i ultimativni izbor, koji je sigurno preuzimao Bayern danas vodi Real.
- da igrač koji je bio prioritet svih prioriteta i koji je bio siguran i ovjeren lider za budućnost danas igra za Liverpool.
- da je Kompany postao trener kao sedmi ili osmi (u najboljem slučaju) izbor.
Ne bih iz ovog izvlačio neke teže zaključke, ali kao da se pojavljuje neki patern.
- da trener koji je bio primarni i ultimativni izbor, koji je sigurno preuzimao Bayern danas vodi Real.
- da igrač koji je bio prioritet svih prioriteta i koji je bio siguran i ovjeren lider za budućnost danas igra za Liverpool.
- da je Kompany postao trener kao sedmi ili osmi (u najboljem slučaju) izbor.
Ne bih iz ovog izvlačio neke teže zaključke, ali kao da se pojavljuje neki patern.
Kupuje se krilo koje je 5 ili 6 izbor i to ako...
Nazalost koliko god mi voljeli Bajern nas klub ipak nije dovoljno atraktivan da privuce najbolje svijetske igrace i cesto radi toga moramo preplacivati razne fudbalere koji nisu World class, kako bi pristali doci kod nas i igrati u Bundeski. Nazalost je tako.
Volim te Zeljo!!!
Meni Diaz izgleda kao sasvim solidno rješenje, odličan dribler, dobar pregled igre, defenzivno vrlo dobar, karakterno čvrst, vrijedi tih 70 milki. Više ne, zbog godina. Mana mu je što nema eksplozivnost (kao npr. Leao) i što je ponekad brzoplet, pogotovo u završnici. Ali nitko nije savršen.
Mislim da bi vam Malo Gusto dobro legao, samo ne vjerujem da bi ga Chelsea dao ispod 50 milki.
Mislim da bi vam Malo Gusto dobro legao, samo ne vjerujem da bi ga Chelsea dao ispod 50 milki.
Nije tacno! Nas klub je jako atraktivan, ali sto bi Oscar Wilde rekao:"Zivot je previse kratak da bi se učio Njemački jezik". Najbolji igraci svijeta dolaze iz spanjolskog i portugalskog govorno podrucja, vecina tih igraca ne zele zbog jezika i slabije lige dolazit u Njemacku. Kad vec idu u englesku, to se financijski isplati i liga je atraktivna.zlatandr je napisao/la: ↑16 jul 2025, 12:08Nazalost koliko god mi voljeli Bajern nas klub ipak nije dovoljno atraktivan da privuce najbolje svijetske igrace i cesto radi toga moramo preplacivati razne fudbalere koji nisu World class, kako bi pristali doci kod nas i igrati u Bundeski. Nazalost je tako.
Bayern kao klub je genijalan, ali imas ostalih stotine faktora koje nisu atraktivne.
Čuj Švabe odbile i drugu ponudu Bayerna za Dugajliju (50M + 5M bonusa i 10% od sljedeće prodaje).
Definitivno bezobrazluk i treba odustati od daljih pregovora. Pa lik bukvalno odigrao 10ak utakmica da valja.
Definitivno bezobrazluk i treba odustati od daljih pregovora. Pa lik bukvalno odigrao 10ak utakmica da valja.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Najslabiji transfer rok u zadnjih 15tak godina
Hajde sto nikog nisu doveli, nego su ujedno i brukaju. Navalili na igraca koji je odigrao solidnu polusezonu sa cifrom kao da je Kane. Samo znaci gubljenja. Jos mu nemaju poziciju.
Bekovska pozicija i krilna, koja su neophodna ni muka nema.
Hajde sto nikog nisu doveli, nego su ujedno i brukaju. Navalili na igraca koji je odigrao solidnu polusezonu sa cifrom kao da je Kane. Samo znaci gubljenja. Jos mu nemaju poziciju.
Bekovska pozicija i krilna, koja su neophodna ni muka nema.
Koeljo, odgovori mu do kada traje transfer rok, pošto sam ja na ignore
Oporavak Dejvisa teče zadovoljavajuće i po nekim procjenama mogao bi se vratiti još u oktobru.

Oporavak Dejvisa teče zadovoljavajuće i po nekim procjenama mogao bi se vratiti još u oktobru.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Pustite institucije da rade svoj posao 

Kupiti Ter Stegena bi bio pametan posao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.