Tu mi je odmah blizi srcu nego Kolasinac
Nisu trofeji, nisu nastupi u ligi prvaka, nisu golovi
Kod vas se to nista ne pika, vi ko seto izgleda gledate noge i zube igraca
Vrijeme ce pokazati, kao sto uvijek polaze

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Znaci po tebi je Begovic bolji golman od Donnarumme jer ima jedan postignut gol u karijeri?
Pa nije Dedic trenutno bolji od Kolasinca ni blizu
Jos 4 asistencije i 2 gola i postace nas najbolji igrsc u historiji reprezentacije.
Yebo te željo. Čuj gledaj amaterski klub željezničar i naucit ces nešto hahahahaNoDi80 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 12:35Muharemovic, Malic, Memic, Bajratarevic, Malic, Kulenovic, Alajbegovic to su sve moji igraci koje sam prije godinu dana zagivarao, a sutra glupane gledaj kako igra Željezničar i ocekujem od vas vjecitih drugoligasa kojima je Sunjic igracina i da naucite nesto
Drzi se Turbine pitaru iz Jablanicejasmin10 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 12:41Yebo te željo. Čuj gledaj amaterski klub željezničar i naucit ces nešto hahahahaNoDi80 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 12:35Muharemovic, Malic, Memic, Bajratarevic, Malic, Kulenovic, Alajbegovic to su sve moji igraci koje sam prije godinu dana zagivarao, a sutra glupane gledaj kako igra Željezničar i ocekujem od vas vjecitih drugoligasa kojima je Sunjic igracina i da naucite nesto
Glupko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.