Štedi se svaka marka za novi stadion.bordobijeli je napisao/la: ↑16 jul 2025, 13:35Kakvo ba druzenje u autobusu , pa bili su na priprrmama 15 dana zajedno . Sramota je da se ide busom 10 sati u jednom pravcu ,daleko sno mi od europe . Hocemo iskorak u europi al autobusom .hazarder je napisao/la: ↑16 jul 2025, 10:56Vjerujem i da je stvarni razlog nešto u tom fazonu. Imamo najprivilegovanije i najrazmaženije igrače u ligi sigurno a vjerovatno i u regiji. Sve što požele dobiju a muda i zajedništvo na terenu vidimo s vremena na vrijeme. (lagao bih da kažem da ga nema nikako al' može i mora jače i bolje)Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 jul 2025, 10:49
hajmo gledati to s te strane da ce igraci provesti vise vremena zajedno. Ekipu imamo, da li smo tim vidjet cemo.
Te teorije da se štedi na čarteru su nonsens obični.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Komitet za marketing i TV
1. Anela Potura (III pr.)
izgleda da se Potura(la) dobro ovim iz saveza
1. Anela Potura (III pr.)
izgleda da se Potura(la) dobro ovim iz saveza

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Mi koliko željno očekujemo Elezija bojim se da ne završi u drugom klubujohntravolta123 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 12:47Potpisal ovaj Elezi da se malo tema okrene na drugu stranu 2 dana se nmz nista normalno procitat
Sezonske i Kosevo ...
Ma cim je njega Duska stavio u pocetnu postavu, ja sam njega iste sekunde halalio...visokohz je napisao/la: ↑16 jul 2025, 13:45Mi koliko željno očekujemo Elezija bojim se da ne završi u drugom klubujohntravolta123 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 12:47Potpisal ovaj Elezi da se malo tema okrene na drugu stranu 2 dana se nmz nista normalno procitat
Sezonske i Kosevo ...
Kontekst je isti.
MNON
-
- Kontakt:
Otkako sam ga stavio u prvu postavu čekam članak tipa Elezija djelule sitnice od Koševa ali je u zadnji momenat odlučio se za i ono npr Spartak Subotica hahahahah nije da će nam ga otet Betis nego tako neko.Vanja8 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 13:53Ma cim je njega Duska stavio u pocetnu postavu, ja sam njega iste sekunde halalio...visokohz je napisao/la: ↑16 jul 2025, 13:45Mi koliko željno očekujemo Elezija bojim se da ne završi u drugom klubujohntravolta123 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 12:47Potpisal ovaj Elezi da se malo tema okrene na drugu stranu 2 dana se nmz nista normalno procitat
Sezonske i Kosevo ...
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Kad buljaš mandić shvati da Koševa bez Sarajva nece biti za godinu dana onda se mozda nesto I podje raditi. Nisu dali da se dira atletska staza jer njenim uklanjanjem prestao bi stadion biti Olimpijski ma daj nemoj srati pa nisu ljetne OI odrzane nego zimske kojima je taj stadion sluzio za otvorenje igara i to je to.plisek je napisao/la: ↑16 jul 2025, 12:59Butmir nema infrastrukturu za stadion, mene ne zanima gdje ce biti al to je neizvodljivo. Prilaz butmiru su dvije obicne ulice, gdje bi pojavljivanje 100 auta kolaps proizvelo. Dakle mi bi morali izgradit stadion, popratne objekte, ulice, prilaze, parkinge itd. Al sve to bi mozda i moglo biti realno za nekih 30 miliona eura, samo se opet postavlja ono glavno pitanje, da li je rukovodstvu kluba u interesu takav trosak. Sto se Koseva tice, ja ne bi marke ulozio vise gore pa po cijenu toga da svaku evropsku igramo u Zenici. Ono je rupa bez dna, popravis jednu stvar dvije se pokvare. Plus na to sve, nije nas stadion. To je najbitniji detalj.rimljanin90 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 12:48Daleko ButmirNoke995 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 08:37Pa pokrenula se priča prije 2 godine da bi mogli nešto graditi u Butmiru, pa se navijači digoše samo Koševo ovo ono, fgr itd..
Autor knjige bordo vremeplov pozamašan tekst tome posvetio ubjeđujući ljude da to nije ispravno i kako Sarajevo treba ostati u centru.
Svi veliki klubovi su pobjegli iz grada, al' eto mi kao ne možemo, gubimo dušu šta li.
Što se tiče sezonskih, bezobrazno skupo, žao mi je samo Velkoskog jer ovo nije njegova odluka i ovako će mu biti u budućnosti uvijek, ako pristaje na ovo da on bude tampon između navijača i "uprave" onda je budala.
Milina ovo čitat
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Novinar fantastican, Intervju cista 10ka.
Zavrsen ljekarski , Agon Elezi dobro došao 
Što Zoran Zekić želi vidjeti dogodine u retrovizoru?
“Titulu. Osjetiš tu strast koja izbija iz tog kluba, od navijača, igrača, grada. Najmlađi smo u ligi, prosjek 24 godine. Zbog toga sam doveo Ristovskog, da imaju koga gledati. Težak je dres Sarajeva – prelijep, ali težak poput brijega za nositi. Najveći mi je zadatak pritisak pretvoriti u pozitivnu energiju. Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da li ovo znaci da Mlinaric nece igrati kao napadac?Mlinarića zna iz Slaven Belupa.
“Bio je uz našeg Gruzijca najbolji u ligi. Ima sad novu ulogu, vidjet ćemo kako će kliknuti kada se kompletiramo.”
Imaš centrotrans 119KMbelosevic23 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 10:14jel moguce da ne mozemo platit charter do craiove, a ovi iz banja luke i mostara lete u andoru i san marino![]()
Znači zamijenit ćemo čitavu ekipu.

Maloprije u Uniticu završio , slijedi potpis, iz kluba bio B.s njim .
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
"Pitali su me jesam li pogriješio što sam otišao u Sarajevo. Ne da nisam pogriješio, nego sam sretan tim odabirom."

Znaci Elezi prosao ljekarski...
Oni Duskini po 7 dana visli po klinikama , svaki dan se pregledali i ni jedan nije prosao, jaa peha covjeka...

Oni Duskini po 7 dana visli po klinikama , svaki dan se pregledali i ni jedan nije prosao, jaa peha covjeka...

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Bing [Bot], BungaBum, EastMadness, JavierBosnia, jurisicduska, keli, laznokrilo, mosarajvosa83, n0dix, Pena, rimljanin90, ristagrad, Rule_hz, vedinjo98, ŠTA_JE i 104 gosta.