Druze je li ti fkt površno pratis Milan ili kontriras? Ja sam pomenuo deficitarne pozicije a ti mi pominjes igrace koji su na transfer listi (Colombo, Cukwueze, Okafor). Opet dolazimo do moje teorije, da fale 2 napadaca i jos gore pomenuti. Kao što sam rekao veza je ok (ne previše kreativna) Rici, Modric, Fofana, RLC, Bondo, ne računam otpatke ( Benacer, Adli, Pobega, Musah)SHZ82 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 22:51a imamo napadace Gimenez i Colombo, Okafor
Krila Leao, Pulisic, Sale, Chukhuweze
vezni red je poprilicno popunjen cak sta vise i pretrpan treba se tu rijesiti par igraca
stoperi takodjer popunjeni
ostaju samo bekovske pozicije gdje zaista moraju nesta rijesiti.
Mi igramo samo ligu i kup, to je max 45 utakmica u sezoni sto realno danasnji igraci bez problema iznesu. Mi moramo uci u top 4 i slijedece godine igrati LP jer tamo su novci, sve ostalo je suplja
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- Beduin
- Kontakt:
Nije to cinizam, nego sirenje dezinformacija ili subjektivno pisanje koje nema nista sa realnoscu, znajuci da se traze bekovi, da su se vec slale neke ponude i dalje se pregovara sa nekima.
Florenziju bi bila glupost dati novi ugovor i tu ide tacka. Nema tu previse filozofije, nije ga se otjeralo, nego kulturno docekao kraj ugovora i isti nije produzio sasvim opravdano.
Isto kao sto niko ovdje ne moze zaliti za Calabriom jer je imao dovoljno godina i utakmica da zasluzi novi ugovor, a on iz sezone u sezonu nazadovao.
Florenziju bi bila glupost dati novi ugovor i tu ide tacka. Nema tu previse filozofije, nije ga se otjeralo, nego kulturno docekao kraj ugovora i isti nije produzio sasvim opravdano.
Isto kao sto niko ovdje ne moze zaliti za Calabriom jer je imao dovoljno godina i utakmica da zasluzi novi ugovor, a on iz sezone u sezonu nazadovao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Druze pročitaj sta sam napisao prvo. Napisao sam da ce po svemu sudeci najvjerojatnije na bekovima u prijateljskim igrati Pobega i Salemakers ako do subote ne dovedu nekoga. Nisam ja subjektivno pisao niti širio dezinformacije nego moraš malo detaljnije pratiti pisanja medija u Italiji. Sve se danas može provjeriti. Na kraju, imaš Milannews pa nadji ono što sam ja pomenuoBeduin je napisao/la: ↑15 jul 2025, 23:28Nije to cinizam, nego sirenje dezinformacija ili subjektivno pisanje koje nema nista sa realnoscu, znajuci da se traze bekovi, da su se vec slale neke ponude i dalje se pregovara sa nekima.
Kada mislis da ne moze gore, moze, stiže demant. Neki vrli Pubil iz Almerije (Segunda Spanija) desni bek, bi trebao do sutra postati nas bek. Odustalo se od Douea ali ovaj je prihvatljiv. Cijena na transfermarktu 4 mil eura, Almerija ce nas klepiti ukupno 15, bar se tako piše. Sta smo dočekali da kupujemo igrace iz druge lige i ekipe koja je bila na poziciji 6.
- Beduin
- Kontakt:
Nevezano za ove pocetne pripremne gdje svakako krpis sastav i pozicije, dajes igracima da osjete loptu i teren, pokusavas neke zamisli i provjeravad odredjene igrace mogu li odgovoriti nekim zadacima u slucaju povreda i izostanaka, ali cinjenica je da se bekovi traze i dovest ce se.
A dok se ne dovedu normalno da ce neko pokriti te pozicije, sto ne znaci po Alegriju da imamo bekove, nego da ce zakrpiti rupe dok ne dodju pojacanja.
Ionako ove prve pripremne nicemu ne vrijede.
A dok se ne dovedu normalno da ce neko pokriti te pozicije, sto ne znaci po Alegriju da imamo bekove, nego da ce zakrpiti rupe dok ne dodju pojacanja.
075 ❤
075 ❤
Za sta služe pripremne, nego da se uigra ekipa? Ali dobro kod nas je sve naopako, pa ce se prvih 11 uigravati do 10. kola. Dalje, kako ce jedan Pobega odgovoriti zadatku npr u vezi ili na beku kada to nije mogao u Bologni i Torinu? Ali dobro, opet pominjem, naopako je kod nas pa me i ne bi začudilo da i na kraju ostane. Bekovi se traže i nekoga ce kupiti, ali kakav ce biti to je manje važno po njima. Bitno je da se Theo prodao i strpalo 25 mil euraBeduin je napisao/la: ↑15 jul 2025, 23:38Nevezano za ove pocetne pripremne gdje svakako krpis sastav i pozicije, dajes igracima da osjete loptu i teren, pokusavas neke zamisli i provjeravad odredjene igrace mogu li odgovoriti nekim zadacima u slucaju povreda i izostanaka, ali cinjenica je da se bekovi traze i dovest ce se.
- Beduin
- Kontakt:
Govori mi za citanje s razumijevanjem i onda pita kako ce Pobega odgovoriti zadatku na beku, a ja pisem generalno da na pripremnim utakmicama se isprobavaju razne zamisli, NEKI igraci se oprobaju na nekim pozicijama ili se krpe rupe dok ne dodju pojacanja. Sasvim jednostavno napisano.
Na Pobegu se svakako ne racuna i tu je dok ne ode, ako i dobije neke minute to je da se zakrpi rupa i odigra utakmica.
Prvo sacekajmo pojacanja pa onda sudimo o merkatu i sezoni. Ove prve pripremne utakmice ti skoro nista toga ne govore, zna se za sta sluze, gore sam naveo par stvari.
Na Pobegu se svakako ne racuna i tu je dok ne ode, ako i dobije neke minute to je da se zakrpi rupa i odigra utakmica.
Prvo sacekajmo pojacanja pa onda sudimo o merkatu i sezoni. Ove prve pripremne utakmice ti skoro nista toga ne govore, zna se za sta sluze, gore sam naveo par stvari.
075 ❤
075 ❤
Hahahah a jah upravu si ti, ne mogu ja sa tobom pisati jer si ti Boss iz Tuzle pa ispod časti i ponosa ti je da priznas da ne znaš ni sam sta pišeš tj sta hoćeš da kažeš. Ali dobro, molba samo za Bossa ako moze da kuliras moje komentare jer očigledno sa tobom se ne moze pisati a da ti nisi upravu. Pozdravi mi navijače FukareBeduin je napisao/la: ↑15 jul 2025, 23:52Govori mi za citanje s razumijevanjem i onda pita kako ce Pobega odgovoriti zadatku na beku, a ja pisem generalno da na pripremnim utakmicama se isprobavaju razne zamisli, NEKI igraci se oprobaju na nekim pozicijama ili se krpe rupe dok ne dodju pojacanja. Sasvim jednostavno napisano.

- Beduin
- Kontakt:
Opet ovog dere pms. Samo se opusti, smiri ton i dozvoli i drugima pravo na misljenje.
Ne znam sta ovdje imaju Fukare i ostalo sa pricom o pojacanjimai pripremnim utakmicama Milana.
Ne znam sta ovdje imaju Fukare i ostalo sa pricom o pojacanjimai pripremnim utakmicama Milana.
075 ❤
075 ❤
Ako je prošle godine bio izgovor što nismo imali pravog SD-a, onda ne znam šta smo dobili sa Tare-om.
Il im se on sveti što su ga razvlačili par mjeseci
Il im se on sveti što su ga razvlačili par mjeseci

Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Ma da imamo Maldinija daleko lakse bi bilo vrbovati igrace
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Eto po svemu sudeci nastavljamo dobru saradnju sa nasim prijateljskim Real Madridom i dovodimo Fran Garciu.
Onako, nije neka sreca ali moze posluziti ako nije skup transfer. Trkac je, solidna tehnika, nisam siguran da ce nesto pretjerano ojacati nasu odbranu, ali treba dati sansu. Ni od Thea nismo ocekivali da ce ovoliko dati Milanu pa znamo na kraju koliko je napredovao i pojacao nas.
Samo nikako da imamo i zamjenskog lijevog beka, sve se na Thea oslanjalo i uskakanje Florenzia, Calabrie, Jimeneza i koga sve ne. Makar iz podmladka da se neko prikljuci i redovno trenira, ako nista.
I Pubill se sve ozbiljnije spominje za desnog beka. Ne znam, opet da bacas oko 15mil i dovodis isti nivo kao sto vec imas u liku Royala ili Jimeneza, krajnje bespotrebno kad ti trebaju pare za stopera da ojacas odbranu. Jedino da prodaju Emersona pa ovog dovedu, mozda je kvalitetniji u fazi odbrane.
Onako, nije neka sreca ali moze posluziti ako nije skup transfer. Trkac je, solidna tehnika, nisam siguran da ce nesto pretjerano ojacati nasu odbranu, ali treba dati sansu. Ni od Thea nismo ocekivali da ce ovoliko dati Milanu pa znamo na kraju koliko je napredovao i pojacao nas.
Samo nikako da imamo i zamjenskog lijevog beka, sve se na Thea oslanjalo i uskakanje Florenzia, Calabrie, Jimeneza i koga sve ne. Makar iz podmladka da se neko prikljuci i redovno trenira, ako nista.
I Pubill se sve ozbiljnije spominje za desnog beka. Ne znam, opet da bacas oko 15mil i dovodis isti nivo kao sto vec imas u liku Royala ili Jimeneza, krajnje bespotrebno kad ti trebaju pare za stopera da ojacas odbranu. Jedino da prodaju Emersona pa ovog dovedu, mozda je kvalitetniji u fazi odbrane.
075 ❤
075 ❤
nije nikakvo trolanje niti povrsno pracenje, znam da ce ti igraci na posudbe jer nijedan nece da se odrekne ugovora u Milanu.Adi33 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 23:18Druze je li ti fkt površno pratis Milan ili kontriras? Ja sam pomenuo deficitarne pozicije a ti mi pominjes igrace koji su na transfer listi (Colombo, Cukwueze, Okafor). Opet dolazimo do moje teorije, da fale 2 napadaca i jos gore pomenuti. Kao što sam rekao veza je ok (ne previše kreativna) Rici, Modric, Fofana, RLC, Bondo, ne računam otpatke ( Benacer, Adli, Pobega, Musah)SHZ82 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 22:51a imamo napadace Gimenez i Colombo, Okafor
Krila Leao, Pulisic, Sale, Chukhuweze
vezni red je poprilicno popunjen cak sta vise i pretrpan treba se tu rijesiti par igraca
stoperi takodjer popunjeni
ostaju samo bekovske pozicije gdje zaista moraju nesta rijesiti.
Mi igramo samo ligu i kup, to je max 45 utakmica u sezoni sto realno danasnji igraci bez problema iznesu. Mi moramo uci u top 4 i slijedece godine igrati LP jer tamo su novci, sve ostalo je suplja
Govorim opcenito o igracima koji su sad na pripremama, svi imaju kvaliteta i ako trener uspije da ih razdrma ovaj igracki kadar je sasvim dovoljan za top 4 jer nemas nikakve druge obaveze,a koga god dovedemo titulu necemo uzeti.
Ne širi dezinformacije i ne piši subjektivno koje nema veze sa realnošću. Je li to bio Fran Garcia ne predstavljanju? Pomenut kao jedno od mogućih pojacanja kao što je bar njih 5 na lijevom beku, tako da.Beduin je napisao/la: ↑16 jul 2025, 11:06Eto po svemu sudeci nastavljamo dobru saradnju sa nasim prijateljskim Real Madridom i dovodimo Fran Garciu.
- Beduin
- Kontakt:
Ne pitam te nista. A i rekao si da me neces vise citirati, tako da 
Opusti se ba, bice to sve na kraju dobro, vidices. Iskopacemo mi novog Thea i Tijania i domoci se tog 4. mjesta za LP sto i jeste vjerovatno cilj, a onda se spram toga i pojacavati. Barem se nadam tome.
Opusti se ba, bice to sve na kraju dobro, vidices. Iskopacemo mi novog Thea i Tijania i domoci se tog 4. mjesta za LP sto i jeste vjerovatno cilj, a onda se spram toga i pojacavati. Barem se nadam tome.
075 ❤
075 ❤
Opet ne znaš čitati sa razumevanje. Rekao sam da Boss iskulira moje komentare. Imam i ja cilj mnogo štošta pa propadne na kraju, tako da. Cilj prošle sezone im je bio scudeto pa 8 na tabeli na kraju.Beduin je napisao/la: ↑16 jul 2025, 13:33Ne pitam te nista. A i rekao si da me neces vise citirati, tako da
- Beduin
- Kontakt:
Zar su stvarno prosle sezone jurisali na titulu? 
Mislim, klub kao Milan bi uvijek trebao ciljati na titulu, ali prosle sezone ne znam da je iko vjerovao u to ili da su u javnosti baratali tom idejom.
Bice to sve dobro.
Mislim, klub kao Milan bi uvijek trebao ciljati na titulu, ali prosle sezone ne znam da je iko vjerovao u to ili da su u javnosti baratali tom idejom.
Bice to sve dobro.
075 ❤
075 ❤
Loše pratis momcino ali dobro ne možeš sve stići jer si ti Boss u Tuzli

Toliko od mene vezano za tvoje komentare, obecavam
Ziv bio sta ga forsiras, taj lik je pogubljen u vremenu i prostoru, niko sa njim ne komunicira pa mu dobro dodjes....vidis da je psihijatrija ziva....
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.