Amar Dedić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Amar Dedić
Neka, vratimo se na temu Dedića.
Slabo pratim Portugalce, ko mu je glavna konkurencija (sa pretpostavkom da će igrati desnog beka)?
Slabo pratim Portugalce, ko mu je glavna konkurencija (sa pretpostavkom da će igrati desnog beka)?
-
- Kontakt:
Desnog beka igra jedan od njihovih najvažnijih igrača Bah, ali on je pokidao križne ligamente u februaru, tako da ga neće biti još dugo na terenu. S tim u vezi, konkurencije praktično nema, odmah se može izboriti za mjesto.
-
- Kontakt:
Nodi da se neljutis nisi se bio rodio kad sam ja piso za Muharemovica. To je bilo prije 6 godina kad sam piso da ce biti svjetski igrac liga 5. PozdravNoDi80 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 12:35Muharemovic, Malic, Memic, Bajratarevic, Malic, Kulenovic, Alajbegovic to su sve moji igraci koje sam prije godinu dana zagivarao, a sutra glupane gledaj kako igra Željezničar i ocekujem od vas vjecitih drugoligasa kojima je Sunjic igracina i da naucite nesto

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Po cemu su tvoji igraci?NoDi80 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 12:35Muharemovic, Malic, Memic, Bajratarevic, Malic, Kulenovic, Alajbegovic to su sve moji igraci koje sam prije godinu dana zagivarao, a sutra glupane gledaj kako igra Željezničar i ocekujem od vas vjecitih drugoligasa kojima je Sunjic igracina i da naucite nesto
Jer ti mislis da ostali ne znaju otici na transfermarkt i traziti igrace sa ic?
Moji su za neke forumase zato sto su ih Kempes, Hurem, seto i slicni ismijavalisoko je napisao/la: ↑16 jul 2025, 14:49Po cemu su tvoji igraci?NoDi80 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 12:35Muharemovic, Malic, Memic, Bajratarevic, Malic, Kulenovic, Alajbegovic to su sve moji igraci koje sam prije godinu dana zagivarao, a sutra glupane gledaj kako igra Željezničar i ocekujem od vas vjecitih drugoligasa kojima je Sunjic igracina i da naucite nesto
Prozivali su me prije 2 godine zbog njih, a a evo i ovog Kozarca sto je presao u Lecce sam 2024 spominjao
Reci mi nekog buduceg nepoznatog da ce nesto napraviti
Nadji mi nekog sa ic, ako napravi sta svaka cast
Evo Jakupovic (16) vam je sljedeci mladih BiH igrac koji ce nesto napraviti od ovih mladjih od Alajbegovica
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pa non stop stavljas neke igrace. Naravno da ce neki uspijeti. Dobro ako ti je to interesantno al to nisu tvoji igraciNoDi80 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 14:50Moji su za neke forumase zato sto su ih Kempes, Hurem, seto i slicni ismijavalisoko je napisao/la: ↑16 jul 2025, 14:49Po cemu su tvoji igraci?NoDi80 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 12:35Muharemovic, Malic, Memic, Bajratarevic, Malic, Kulenovic, Alajbegovic to su sve moji igraci koje sam prije godinu dana zagivarao, a sutra glupane gledaj kako igra Željezničar i ocekujem od vas vjecitih drugoligasa kojima je Sunjic igracina i da naucite nesto
Prozivali su me prije 2 godine zbog njih, a a evo i ovog Kozarca sto je presao u Lecce sam 2024 spominjao
Evo Jakupovic (16) vam je sljedeci mladih BiH igrac koji ce nesto napraviti od ovih mladjih od Alajbegovica
Evo dole link pa ako koji uspije bice moj
https://www.transfermarkt.com/detailsuc ... e/56484116
Sta cu raditi drugo na forumu o fudbalusoko je napisao/la: ↑16 jul 2025, 14:59Pa non stop stavljas neke igrace. Naravno da ce neki uspijeti. Dobro ako ti je to interesantno al to nisu tvoji igraciNoDi80 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 14:50Moji su za neke forumase zato sto su ih Kempes, Hurem, seto i slicni ismijavali
Evo dole link pa ako koji uspije bice moj
https://www.transfermarkt.com/detailsuc ... e/56484116
Za sta tebi sluzi forum?
Reci mi igraca jednog, ne treba mi nasumicna lista
Imas forum od 2009 godine i ne moze igraca ubost
Samo komentarises gotove proizvode i lajv desavanja
To moze i moja baba
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 16 jul 2025, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bravo nodi bruda, spasio si nam buducnost pronalaskom igraca, gledacu da te ubacim u nasu skaut sluzbu 

NoDi samo pisi ako ti je interesantno, kazem ti nisu tvoji igraci. Ja sam za npr Esmira pisao davni dana, decko je ovdje blizo mene u Wisconsinu.
Kayne brani u minnesota 2, igraju na stadionu 15 minuta od mene.
Zna raja ovdje koristiti transfermarkt.
Kayne brani u minnesota 2, igraju na stadionu 15 minuta od mene.
Zna raja ovdje koristiti transfermarkt.
Svaka cast, to volim procitati
Pa pisi brate, to i treba da se radi na forumu
Necemo valjda kao setokaiba da pricamo kakve igraci imaju noge, zube
Ja sam dosao na forum da pisem o svim igracima i o fudbalu
U tome me nece niko sprijeciti
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 16 jul 2025, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Uslikaj ga kad bude iduca utakmica.

Brat Nodi je prvi pronasao Memica, svi su ga sprdali zbog njega dok je igrao u Karini.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Fakat je pretesko otvoriti transfermarkt, filtrirati naše igrače i napisati ih ovdje na forumu.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Bolje da su Nodija postavili u stručni štab U-15 nego Pehara u svakom slučaju.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
De se više djetetu skinite s q
Jbt navalili na njega ko da je chetnick kakav.
Jbt navalili na njega ko da je chetnick kakav.
Vidjecu da odem jednom. Ne znam jel mali prica nas, meni se cini da mu je mama amerikanka.19vendetta87 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 15:14Uslikaj ga kad bude iduca utakmica.![]()
Brat Nodi je prvi pronasao Memica, svi su ga sprdali zbog njega dok je igrao u Karini.
Evo baš gledam, prognoziraju povratak u oktobru, ako prođe sve kako treba.Coolpanda24 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 14:45Desnog beka igra jedan od njihovih najvažnijih igrača Bah, ali on je pokidao križne ligamente u februaru, tako da ga neće biti još dugo na terenu. S tim u vezi, konkurencije praktično nema, odmah se može izboriti za mjesto.
Odlično za Dedića, imati će sasvim dovoljno vremena da se nametne i ustali u prvih 11.
Sada valja gledati formacije koje igraju, da vidim na šta bi to moglo ličiti sa Dedićem

- Beduin
- Kontakt:
Koji smo mi luzeri, nemamo niti jednog svog igraca a ismijavamo nekoga sa 30+ svojih igraca.
Dedic ce sigurno dobiti svoju minutazu, za nas najbitnije je da igra desnog beka. Kamo srece da to i Barbarez zna i stavi ga tamo gdje je najbolji.
Dedic ce sigurno dobiti svoju minutazu, za nas najbitnije je da igra desnog beka. Kamo srece da to i Barbarez zna i stavi ga tamo gdje je najbolji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.