Ajde vidimo se u podne sutra

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Plaza ŽuljanaHrammm1921 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 14:51
Gdje se nalazi plaza?
Imas jos karti na njihovoj tribini, na A1-2-3-4-5 nemas vise , a tu ce biti svi nasi, probaj uzet za njihovu tribinu pa uci na nasuCrazySouth1987 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 15:34Ima li neko viška kartu za domacu tribinu? Da proda naravno, tek sad sam saznao da bi mogao ići.
DobriBosnjanin je napisao/la: ↑16 jul 2025, 16:14Šta je sada strategija Želje ?? Prodajom igraća i kupiti nove gdje je tu iskorak? Jel može Željo doći do prijašnja slavna vremena u vremenu jugoslavije zaista se pitam ?!
koja slavna vremena za vrijeme jugoslavije? znas li koliko smo trofeja uzeli prije, a koliko poslije rata?DobriBosnjanin je napisao/la: ↑16 jul 2025, 16:14Šta je sada strategija Želje ?? Prodajom igraća i kupiti nove gdje je tu iskorak? Jel može Željo doći do prijašnja slavna vremena u vremenu jugoslavije zaista se pitam ?!
U ovoj kukuruz ligi nevrejdi biti šampion pravo mjerilo je evropa a tu smo nažalost loše..svemalim1 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 16:34koja slavna vremena za vrijeme jugoslavije? znas li koliko smo trofeja uzeli prije, a koliko poslije rata?DobriBosnjanin je napisao/la: ↑16 jul 2025, 16:14Šta je sada strategija Želje ?? Prodajom igraća i kupiti nove gdje je tu iskorak? Jel može Željo doći do prijašnja slavna vremena u vremenu jugoslavije zaista se pitam ?!
koji to klub danas ne prodaje igrace i kad smo mi nekoga kupili zadnji put?
malo prati klub ziv bio, kakva su ti ovo pitanja.
kako ces ista napravit u europi bez da osvojis ovu ligu? kakav si ti padobranac? gdje zivis, pratis li ista?DobriBosnjanin je napisao/la: ↑16 jul 2025, 16:41U ovoj kukuruz ligi nevrejdi biti šampion pravo mjerilo je evropa a tu smo nažalost loše..svemalim1 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 16:34koja slavna vremena za vrijeme jugoslavije? znas li koliko smo trofeja uzeli prije, a koliko poslije rata?DobriBosnjanin je napisao/la: ↑16 jul 2025, 16:14Šta je sada strategija Želje ?? Prodajom igraća i kupiti nove gdje je tu iskorak? Jel može Željo doći do prijašnja slavna vremena u vremenu jugoslavije zaista se pitam ?!
koji to klub danas ne prodaje igrace i kad smo mi nekoga kupili zadnji put?
malo prati klub ziv bio, kakva su ti ovo pitanja.
i ja budala sto odgovaram.DobriBosnjanin je napisao/la: ↑08 okt 2023, 21:50Braćo kako stojimo jel ih rasturamo ili kako ??? Ko je najbolji oliveira ???
Još jedan koji se ulogovao na pogrešan profil.svemalim1 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 16:50kako ces ista napravit u europi bez da osvojis ovu ligu? kakav si ti padobranac? gdje zivis, pratis li ista?DobriBosnjanin je napisao/la: ↑16 jul 2025, 16:41U ovoj kukuruz ligi nevrejdi biti šampion pravo mjerilo je evropa a tu smo nažalost loše..
inace, puno se nesto sekiras za nas klub za nekoga ko ovakva pitanja postavlja na temi sarajeva:
i ja budala sto odgovaram.DobriBosnjanin je napisao/la: ↑08 okt 2023, 21:50Braćo kako stojimo jel ih rasturamo ili kako ??? Ko je najbolji oliveira ???
Ja navijam za Sarajevo a imam i simpatije prema želji valjda to nije zabranjeno?!Levin je napisao/la: ↑16 jul 2025, 16:52Još jedan koji se ulogovao na pogrešan profil.svemalim1 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 16:50kako ces ista napravit u europi bez da osvojis ovu ligu? kakav si ti padobranac? gdje zivis, pratis li ista?DobriBosnjanin je napisao/la: ↑16 jul 2025, 16:41
U ovoj kukuruz ligi nevrejdi biti šampion pravo mjerilo je evropa a tu smo nažalost loše..
inace, puno se nesto sekiras za nas klub za nekoga ko ovakva pitanja postavlja na temi sarajeva:
![]()
Ebo ti svoju mater ludu.DobriBosnjanin je napisao/la: ↑16 jul 2025, 16:54Ja navijam za Sarajevo a imam i simpatije prema želji valjda to nije zabranjeno?!
Trebali bi se obradovati uskoro,samo polako