NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Bihac1299
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Bihac1299 » 15 jul 2025, 11:05

InatSilniBosanski je napisao/la:
14 jul 2025, 23:47
Bihac1299 je napisao/la:
14 jul 2025, 22:42
Previse mi ovo sve super izgleda i stvara se barem kod mene neka lažna euforija, je*ena su imena u pitanju i Fajić je bio kockar i kroner al je zabijao golove…
Budu li jos 2 ,,bombe,, dečki moji, ovo apsolutno nije ekipa za zajebanciju znajuci sta Igor može izvuci iz njih… jooooj Adzemeeeeeee!!!!!
I meni je samo u glavi da je Adzem ostao.
Buraz moj znas sta je najgore, ispast ce iz ovih kvalifikacija od Kopera, u prvenstvu ako kiksa 2-3 nabit ce ga nogom u guzicu, a sta onda… kasno se je**nom kajati, glupo je žerica otjerati a da se Adzem vrati iako mi je i dalje Žerić veht bez obzira sto ce imat nikad jacu ekipu.
Dzaba i igraci ako glavna poluga ne zna poslozit sve, al znajuci od kakve ekipe je adzem masineriju napravio sta bi od ove bilo… jednostavno ne razmišljati o premier ligi vec uzivati u utakmicama pa šta bude

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 15 jul 2025, 11:33

Nadam se da je adzem prekrizen u Jedinstvu za sva vremena....Pokazao je da je nula od osobe

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 15 jul 2025, 13:23

U Bihaću najbolje da se ništa ne počinje raditi. Svjedoci smo radova na dvorani Luke, kružnog toka na obilaznici 200 metara ulice u Harmanima. ...Brže se napravila pruga Brčko-Banovići s kampovima i lopatama.

Niti su izvođači sposobni niti grad ima nadzor.

Neka ne započinju glavni teren

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 jul 2025, 13:37

Eto i Matea

Ovo je dosta bolja ekipa nego prosle godine
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 15 jul 2025, 14:48

Dugo nisam bio zadovoljniji s stanjem u i oko kluba, možda jer smo navikli na horuk sistem..

Svaka čast!

Zadovoljan sam odrađenim, a u slučaju još kad bi nam stiglo neko iskusnije ime za golmana, stvarno mislim da imamo ekipu za prvih 5. Naravno, tu su i Bilic i Danjel kao golmani, ali s jednim starijim i iskusnijim golmanom dobivamo sigurnost.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 15 jul 2025, 19:50

🔴⚪️ 𝐌𝐀𝐓𝐄𝐎 𝐁𝐎𝐙̌𝐈𝐂́ 𝐈 𝐍𝐀𝐑𝐄𝐃𝐍𝐄 𝐒𝐄𝐙𝐎𝐍𝐄 𝐔 𝐉𝐄𝐃𝐈𝐍𝐒𝐓𝐕𝐔 | 🤝

Veznjak Mateo Božić ostaje u redovima Jedinstva i za narednu sezonu !
Pouzdani 24-godišnjak, koji se prošle zime vratio u Bihać, svojim iskustvom i energijom pokazao je koliko znači ekipi.

Njegova borbenost, pregled igre i mirnoća u sredini terena donijeli su stabilnost našem veznom redu, a Uprava kluba nije imala dilemu – Božić ostaje naš igrač!

🔜 Mateo će i u novoj sezoni biti važan dio crveno-bijelog mozaika.

#DIGNIGLAVUNISISAM ‼️

Chevalier
Kontakt:

Post Postao/la Chevalier » 15 jul 2025, 19:53

slika

Napokon neka lijepa grafika na socijalnim mrezama kluba. Jos da skontaju kako profilnu na IG napraviti da se vidi cijeli grb…

Jel jos nekome od vas smeta svakih nekoliko mjeseci neka nova, obicno ukradena krilatica/moto koju koriste ovi u klubu, kao npr Nema predaje (Dinamo), onda evo na ovoj Jednom Jedinstvo, uvijek Jedinstvo (Željeznicar), pa Digi glavu nisi sam…

Vazda neke se gluposti vrte a nista nije autenticno i trajno.

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 15 jul 2025, 20:02

To je dio za koji trebaju biti zaduzeni strucniji ljudi…+Od brendiranja do citavogsportskog marketinga…Ne znam sta cekaju s tim…Ttebamo izgledati profesionalno pa i na tom nivou… Spoznrorima je i to bitno… Malo nam fali

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 16 jul 2025, 12:02

Ovo je isto previse bitna stvar. Vizuelno ove stvari moraju biti na nivou, i za njih moraju biti angazovani strucni ljudi. Nemam rijeci jos jedno veliko bravo za sve koji rade u klubu.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 16 jul 2025, 14:10

Ovo je naš trenutni sastav ako uzmemo u obzira da moramo ispoštovati U21 pravilo, gdje nam takva tri igrača moraju početi utakmicu (Šetkić, Rizvanović i Mahmud)

Žerić ako nakon pet kola sa ovom ekipom ne bude u prvih pet po meni jednostavno nije dorastao ovom poslu, ja mu svakako puno sreće želim.

slika
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 16 jul 2025, 14:39

TAHRIĆ AMAR, igrač NK „Jedinstvo“ Bihad, zbog prekršaja iz člana 47. DP NS/FS BiH (nesportsko
ponašanje) na utakmici 29. kola WWIN Prve lige FBiH: FK „Bududnost“-NK „Jedinstvo“, kažnjava se
NOVČANOM KAZNOM OD 1000 (JEDNEHILJADE) KM.

FONTEMACHI JUAN JOSE, igrač NK „Jedinstvo“ Bihad, zbog prekršaja iz člana 47. DP NS/FS BiH
(nesportsko ponašanje) na utakmici 29. kola WWIN Prve lige FBiH: FK „Bududnost“-NK „Jedinstvo“,
kažnjava se NOVČANOM KAZNOM OD 1000 (JEDNEHILJADE) KM.

GONJANIN MLADEN, igrač NK „Jedinstvo“ Bihad, zbog prekršaja iz člana 47. DP NS/FS BiH
(nesportsko ponašanje) na utakmici 29. kola WWIN Prve lige FBiH: FK „Bududnost“-NK „Jedinstvo“,

HUSOVID EDIS, igrač NK „Jedinstvo“ Bihad, zbog prekršaja iz člana 47. DP NS/FS BiH (nesportsko
ponašanje) na utakmici 29. kola WWIN Prve lige FBiH: FK „Bududnost“-NK „Jedinstvo“, kažnjava se
NOVČANOM KAZNOM OD 1000 (JEDNEHILJADE) KM.

FAJKOVID AHMED, pomodni trener NK „Jedinstvo“ Bihad, zbog prekršaja iz člana 47. DP NS/FS BiH

NK „JEDINSTVO“ Bihad, zbog prekršaja iz člana 59. DP NS/FS BiH (upotreba pirotehničkih sredstava)
na utakmici 29. kola WWIN Prve lige FBiH: FK „Bududnost“-NK „Jedinstvo“, kažnjava se NOVČANOM
KAZNOM OD 800 (OSAMSTOTINA) KM.

NK „JEDINSTVO“ Bihad, zbog prekršaja iz člana 58. DP NS/FS BiH (slaba organizacija utakmice) i člana
61. DP NS/FS BiH (ubacivanje predmeta u ograđeni dio terena) na utakmici 24. kola WWIN Prve lige
FBiH: NK „Jedinstvo“-HNK „Tomislav“, kažnjava se NOVČANOM KAZNOM OD 1500 (HILJADUPETSTOTINA) KM.

SALKANOVIĆ KENAN, igrač NK „Jedinstvo“ Bihad, zbog prekršaja iz člana 47. DP NS/FS BiH
kažnjava se ZABRANOM IGRANJA 1 (JEDNE) PRVENSTVENE ili KUP UTAKMICE, računajudi od
01.06.2025. godine. NK „Jedinstvo“ Bihad, shodno Odluci Komiteta za hitnost NS FBiH broj: 1250/24
od 19.07.2024. godine, kažnjava se NOVČANOM KAZNOM OD 250 (DVIJESTOTINEPEDESET) KM.

gattuso1919
Kontakt:

Post Postao/la gattuso1919 » 16 jul 2025, 15:27

NeRi_K je napisao/la:
16 jul 2025, 14:10
Ovo je naš trenutni sastav ako uzmemo u obzira da moramo ispoštovati U21 pravilo, gdje nam takva tri igrača moraju početi utakmicu (Šetkić, Rizvanović i Mahmud)

Žerić ako nakon pet kola sa ovom ekipom ne bude u prvih pet po meni jednostavno nije dorastao ovom poslu, ja mu svakako puno sreće želim.

slika
Rizvanović je otpao odavno, mislim da tu ide Faris Jašarević iz Gradine što je došao

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 16 jul 2025, 15:34

Mislio sam na Jašarevića, greška u kucanju.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 16 jul 2025, 18:31

Evo i Zuhde Islamovica, da kaze kako nam igraju stranci u ekipi :rol: :rol: :rol:

Dozivotne zabrane nekim ljudima treba dodjeliti
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 16 jul 2025, 19:06

Ja se naježim od riječi "naša djeca" i to u većini slučajeva potenciraju ljudi koji pojma nemaju o fudbalu.

Mi u Bihaću nemamo pošten teren za veliki fudbal, a pričamo o našoj djeci. Ista ta naša djeca žive u većini slučajeva totalno nesportski.

Talenta ima u Bihać i na kantonu, ali nema pravog rada, usmjeravanja.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 16 jul 2025, 19:20

NeRi_K je napisao/la:
16 jul 2025, 19:06
Ja se naježim od riječi "naša djeca" i to u većini slučajeva potenciraju ljudi koji pojma nemaju o fudbalu.

Mi u Bihaću nemamo pošten teren za veliki fudbal, a pričamo o našoj djeci. Ista ta naša djeca žive u većini slučajeva totalno nesportski.

Talenta ima u Bihać i na kantonu, ali nema pravog rada, usmjeravanja.
Ma haj zanemari to, Zuhdo prigovara sto nema domacih igraca :rol:
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 16 jul 2025, 19:20

NeRi_K je napisao/la:
16 jul 2025, 14:10

slika
Prilagoditi da se pocne sa kenom i poturalicem... Svakako slatke muke, ekipa je top...
Da smo ovakvu ekipu imali unazad 5 godina, svake sezone bi bili prvi...
Sad nazalost i Celik,Sloboda,Stupcanica,Gosk pa i Bratstvo i Budućnost identično dobre ekipe imaju.. Radnik Hadzic za sad za mene nepoznanica ali je ocekivati da ce dobru ekipu imati.. Jako zanimljiva sezona ispred nas..

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 16 jul 2025, 19:29

Valjalo bi jos iskusnijeg,kvalitetnijeg golmana dovesti- ali traze mnogo, previse.
Kako god ,imamo dobru ekipu,glacnuti malo teren a ostalo je sve do Zerica.

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 16 jul 2025, 19:47

Ne znam ko je njemu rekao da se razumije u nogomet. Nije znamo voditi turističku agenciju da zna poslovanje jednog nogomemtnog kluba

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 16 jul 2025, 22:22

Tu priču naša djeca nabi nogom u guzic*

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.