FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Opa sportsport ima informacije prije foruma.
Super, bar se kod nas vidi da se zaradjene pare ulazu. A ne kao konkurenti sto igraju grupe.
Super, bar se kod nas vidi da se zaradjene pare ulazu. A ne kao konkurenti sto igraju grupe.
Pretpostavljam da ovo znaci da se nesto kuha oko Beganovicevog odlaskaObjektivac1946 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:08Ima i sasvim korektan učinak, 146 utakmica, 21 gol i 35 asistencija. U članku stoji da igra desno krilo i ofanzivnog veznog a na transfermarktu mu se vodi desni bek kao glavna pozicija, mada ima više nastupa na desnom veznom nego beku, čak je i lijevo igrao obje pozicije. To znači da može pokriti više pozicijaNirton je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:02Nikad čuo do danas, ali čovjeka je doveo tim iz Serie A prošle godine. Bio na spisku A reprezentacije Slovačke u novembru i martu, reprezentacija koja je duplo jača od naše. Sve u svemu bila bi bomba prelaznog roka.Objektivac1946 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 18:56
Prema neslužbenim informacijama do kojih smo došli, novi fudbaler Sarajeva bi trebao biti 23-godišnji Peter Kovačik.![]()
FKS❤️1946
- PeppermintSA
- Kontakt:
Cijenim da bi najbezbolnije bilo gurati Mušijubvsic je napisao/la: ↑16 jul 2025, 18:58Po meni jedino ne znam sta bi za U21, Krdzalic je rekao bi kvalitetom ispod ovih u vezi a ko da ti od njih sjedi na klupi. Djordjevic se vraca brzo aBd i sta onda
Djordjevic-Bubanja/Mamas/Jatta-Elezi Krdzalic
Jovic je za Mujkica Ramos
Doveo si Banica a Musija odlicno branio
Gotovo...Ne dolazi Slovakjurisicduska je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:10Evo vidis da nijePeppermintSA je napisao/la: ↑16 jul 2025, 18:39Mislim da je Mlinarić doveden kao zamjena za Gulija.Mlinaric je doveden da igra sa Gulijem ili njegovom zamjenom.
-
- Kontakt:
- Objektivac1946
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:12Gotovo...Ne dolazi Slovakjurisicduska je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:10Evo vidis da nijePeppermintSA je napisao/la: ↑16 jul 2025, 18:39
Mislim da je Mlinarić doveden kao zamjena za Gulija.Mlinaric je doveden da igra sa Gulijem ili njegovom zamjenom.

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Desni bek ili moderan wing back za ove formacije.Ciljano se traziloObjektivac1946 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:08Ima i sasvim korektan učinak, 146 utakmica, 21 gol i 35 asistencija. U članku stoji da igra desno krilo i ofanzivnog veznog a na transfermarktu mu se vodi desni bek kao glavna pozicija, mada ima više nastupa na desnom veznom nego beku, čak je i lijevo igrao obje pozicije. To znači da može pokriti više pozicijaNirton je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:02Nikad čuo do danas, ali čovjeka je doveo tim iz Serie A prošle godine. Bio na spisku A reprezentacije Slovačke u novembru i martu, reprezentacija koja je duplo jača od naše. Sve u svemu bila bi bomba prelaznog roka.Objektivac1946 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 18:56
Prema neslužbenim informacijama do kojih smo došli, novi fudbaler Sarajeva bi trebao biti 23-godišnji Peter Kovačik.![]()
Samo pitanje da li ovo znaci da Bega ide
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Laterme radi odlican posao,neka prica ko sta hoce ali mi nikad bolje igrace nismo imali ili dovodili. Sad mozemo opet nastaviti pljuvat, treba sad pocet hebavat kisi mater i kako je moguce da uvijek pada kad mi igramo ili vjetru jer puse stalno mada kad skontam online prodaja karti to je nesto najgore. Izvinjavam se na postu,nije me Ajlah plava ravaku platila ni Mirvic nego eto doslo mi onako,valjda se neko nece uvrijediti.
-
- Kontakt:
Vidjet ćemo kakav posao radimosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:24Laterme radi odlican posao,neka prica ko sta hoce ali mi nikad bolje igrace nismo imali ili dovodili. Sad mozemo opet nastaviti pljuvat, treba sad pocet hebavat kisi mater i kako je moguce da uvijek pada kad mi igramo ili vjetru jer puse stalno mada kad skontam online prodaja karti to je nesto najgore. Izvinjavam se na postu,nije me Ajlah plava ravaku platila ni Mirvic nego eto doslo mi onako,valjda se neko nece uvrijediti.
Nemojte ba trcat pred rudu
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ako je istina vrh, djeluje kao pravi wing bek za ove formacije, ovo znači da ide Beganović, Ristevski desni stoper.
Volio bih da se riješe i Bubanje i Guliashvilija da znamo na čemu smo, za Bubanju zamjenu imamo Jatta/Mamas, za Gulija treba traziti, mozemo Kyeremeha staviti na njegovo mjesto ( lijevi napadač), a tražiti desnog napadača/krilo koji je ljevak, svakako nemamo taj kalibar igrača.
Volio bih da se riješe i Bubanje i Guliashvilija da znamo na čemu smo, za Bubanju zamjenu imamo Jatta/Mamas, za Gulija treba traziti, mozemo Kyeremeha staviti na njegovo mjesto ( lijevi napadač), a tražiti desnog napadača/krilo koji je ljevak, svakako nemamo taj kalibar igrača.
Are you not entertained ?!
I vise nego dobra zamjena i ako ide.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:20Desni bek ili moderan wing back za ove formacije.Ciljano se traziloObjektivac1946 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:08Ima i sasvim korektan učinak, 146 utakmica, 21 gol i 35 asistencija. U članku stoji da igra desno krilo i ofanzivnog veznog a na transfermarktu mu se vodi desni bek kao glavna pozicija, mada ima više nastupa na desnom veznom nego beku, čak je i lijevo igrao obje pozicije. To znači da može pokriti više pozicija
Samo pitanje da li ovo znaci da Bega ide
- Objektivac1946
- Kontakt:
Nisu valjda ovo nove cijene pojedinačnih ulaznica?
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Nemam sta trcat,sve sto je doveo su odlicni igraci od Gojkovica,Ristovskog,Jate itdjurisicduska je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:26Vidjet ćemo kakav posao radimosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:24Laterme radi odlican posao,neka prica ko sta hoce ali mi nikad bolje igrace nismo imali ili dovodili. Sad mozemo opet nastaviti pljuvat, treba sad pocet hebavat kisi mater i kako je moguce da uvijek pada kad mi igramo ili vjetru jer puse stalno mada kad skontam online prodaja karti to je nesto najgore. Izvinjavam se na postu,nije me Ajlah plava ravaku platila ni Mirvic nego eto doslo mi onako,valjda se neko nece uvrijediti.
Nemojte ba trcat pred rudu
Strasna statistika, zdrava ekipa, usli iz druge lige u prvoj ligi vazda medju top 5, a on imao dobar ucinak.
Samo hajd vjeruj ss.ba, Italijan se nije oglasio.
Zadnja izmjena: Pena, dana/u 16 jul 2025, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Objektivac1946 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:37

Ludilo mozga, sjever 10 KM.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Nisam stvarno nikad u svom životu protiv kluba napisao ništa. Ali cijene karata su stvarno malo reći previsoke. Razlog je samo stanje stadiona... Umjesto da ostaviš sve kao prošle sezone (dok se stvarno ne krene renovirati ili praviti novi naš stadion) ti si digao cijene da još manje raje dolazi. Mislim ja sam debil koji će uvijek pratiti i dolaziti. Ali otjerati će dosta ljudi sa ovim cijenama, živi bili pa vidjeli. Ali iskreno za stadion Koševo cijene su previsoke. Pogotovo znamo mi koji smo znali promrznuti u Novembru/Decembru na Sjeveru/Istoku u vodi do članaka.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
[quote=Pena post_id=10238471 time=1752687831
[/quote]
Strasna statistika, zdrava ekipa, usli iz druge lige u prvoj ligi vazda medju top 5, a on imao dobar ucinak.
[/quote]
Svaku drugu utakmicu gol ili asistencija. Ovaj bi mogao kod nas i gulija zamijeniti
[/quote]
[/quote]
Svaku drugu utakmicu gol ili asistencija. Ovaj bi mogao kod nas i gulija zamijeniti

-
- Kontakt:
Djeca 10 kmObjektivac1946 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:37

Majku vam svima u klubu
Karaj pitare ismireeeee
Trenutno korisnika/ca: hase73, napoleon72, senad82, Varijantas8 i 62 gosta.