Sta je u pitanju?
Prodaja igraca ili neka investicija u klub?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zanimljivo. Veliko interesovanje za utakmicu Koper - Željezničar u Norveškoj. Susret u direktnom prijenosu.
S kim će se Viking suočiti u Evropi? Aftenbladet prenosi sudbonosnu utakmicu.
Viking će se sastati s pobjednikom. Aftenbladet će uživo prenositi odlučujuću utakmicu između Kopra i Željezničara u četvrtak navečer.
Put Vikingsa ka mogućem plasmanu u Konferencijsku ligu počinje krajem jula.
Tamnoplavi ulaze u 2. kolo kvalifikacija, a prva utakmica će se igrati 24. jula. Revanš će se igrati sedmicu dana kasnije.
Protivnici u prvoj prepreci bit će ili bosanski Željezničar ili Koper iz Slovenije, a Viking otvara na domaćem terenu.
Aftenbladet je, u saradnji sa VGTV-om, osigurao prava za prikaz sudbonosne utakmice između Kopra i Željezničara u 1. kolu kvalifikacija. Na taj način možete upoznati Vikingovog sljedećeg protivnika.
Prva utakmica prošle sedmice u Sarajevu završila je rezultatom 1-1. Revanš će se igrati u Sloveniji u četvrtak navečer, gdje će se sve odlučiti. Utakmica počinje u 19:30.
Na turniru nema pravila o golovima u gostima, tako da su uslovi jednostavni: Pobjednik utakmice u četvrtak će se u sljedećem kolu suočiti s Vikingom.
Utakmicu će komentirati Aftenbladetov fudbalski stručnjak Rogvi Baldvinsson i fudbalski guru Oddbjørn Mihle Strand.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Sa Grbavice u Lukavicu: Mladi golman iz Želje prešao u Slaviju
Mladi golman Željezničara Adel Duškaj napustio je Grbavicu i svoju karijeru nastavlja u FK Slavija iz Istočnog Sarajeva, potvrdio je to bivši premijerligaš.
Slavija ima velike ambicije u Prvoj ligi Republike Srpske, a to pokazuju i pojačanja. Posljednji u nizu jeste Duškaj koji je ponikao na Grbavici, te debitovao nedavno kod Denisa Ćorića u meču Kupa BiH protiv Kruševa.
Duškaj je osvajao pehare sa pionirima i kadetima Željezničara, a prošle sezone je osvojio Kup BiH sa juniorima Željezničara. Tada su Plavi sa 4:1 savladali Borac iz Banja Luke, prenosi Faktor.
Duškaj je omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine, pa nema sumnje da će u Slaviji pokazati sav svoj kvalitet
Sretno Adele...
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
da ne odigrasmo onako dobru utakmicu sad bi bio miran i ne bi vjerovao niušta … ovako razum kaže nećemo to ponoviti, sve ostalo osim razuma se nada … elem nervoza ko i svaki puta kad je bitno
Ne znam sta da mislim o utakmici..
Nekako svi ocekujemo neko bolje lice Kopera, jer ono sto su pokazali je bilo u rangu Sloge iz Doboja.. pogotovo nakon sto je i trener njihov bio bas razocaran i vjeruje da ce puno bolje zaigrati.
I na kraju krajeva mozemo li mi ponoviti trku i agresiju ko sto smo u prvoj utakmici..mislim da necemo biti toliko otvoreni, vec cemo ko u Mostaru cekati ih na kontre.
Ja se nadam prolazu, ali da li vjerujem u njega iskreno bolje i da ne govorim.
Ali stagod da bude, apsolutno sam siguran da cemo mi biti hit prvenstva ove godine.