U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
****, kad se kaže da sve kreće od Premijer lige, vi koje Premijer liga BiH ne zanima nas koje zanima ismijavate.
Kažete nema to veze sa reprezentacijom. Neki, naravno, ne svi, pišu hvalospjeve najboljem predsjedniku Vici Zeljkoviću.
Vico Zeljković uništava ligu jednako kako uništava reprezentaciju, to je fakt. Nije njemu cilj da uništi ni ligu ni reprezentaciju, ali to je posljedica na koju je spreman ako treba.
Vico bi bio najsretniji da je mlada reprezentacija osvojila Evropsko prvenstvo kad je glavni igrač bio Đorđe Milojević. Ne znam uopšte je li još uvijek fudbaler. Ali, ako bira između osvajanja Evropskog prvenstva bez Milojevića na spisku, i ispadanja već u kvalifikacijama a da je Milojević neupitni starter, odabrat će ovo drugo. Svaki put.
I tako je na svim nivoima i u svim odlukama.
Kažete nema to veze sa reprezentacijom. Neki, naravno, ne svi, pišu hvalospjeve najboljem predsjedniku Vici Zeljkoviću.
Vico Zeljković uništava ligu jednako kako uništava reprezentaciju, to je fakt. Nije njemu cilj da uništi ni ligu ni reprezentaciju, ali to je posljedica na koju je spreman ako treba.
Vico bi bio najsretniji da je mlada reprezentacija osvojila Evropsko prvenstvo kad je glavni igrač bio Đorđe Milojević. Ne znam uopšte je li još uvijek fudbaler. Ali, ako bira između osvajanja Evropskog prvenstva bez Milojevića na spisku, i ispadanja već u kvalifikacijama a da je Milojević neupitni starter, odabrat će ovo drugo. Svaki put.
I tako je na svim nivoima i u svim odlukama.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Nek se ono jos ne oglasava portal duplo vise sporta. Emir Spahic,p1cketina obicna. Direktore,oglasi se,tjeraj ovo ust4sko **** iz reprezentacije,klosari jedni.
Jedna stvar,ako mediji i javnost naprave dovoljno jak pritisak,**** ce otjerati Pehara i svaljivati krivicu jedni na druge. Niko nece platiti cijenu svakako,osim sto ce Mile frciti,ime mu j3bem. A ako ne bude pritiska,idemo dalje.
Jedna stvar,ako mediji i javnost naprave dovoljno jak pritisak,**** ce otjerati Pehara i svaljivati krivicu jedni na druge. Niko nece platiti cijenu svakako,osim sto ce Mile frciti,ime mu j3bem. A ako ne bude pritiska,idemo dalje.
Šta će se oglašavati kad ližu guyice Hrvatima? Milion članaka o Modriću, Livakovicu, Petkovicu, Perisicu…Mocvara1991 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 16:30Nek se ono jos ne oglasava portal duplo vise sporta. Emir Spahic,p1cketina obicna. Direktore,oglasi se,tjeraj ovo ust4sko **** iz reprezentacije,klosari jedni.
Boje se da ne izgube čitaoce iz ruralnih sredina u Hercegovini.
Inače, Mile Pehar, yebemo ti svi kolektivno mater ustasku.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sta ce se oglasiti kad su i njega sutnuli sa pozicije?Mocvara1991 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 16:30Nek se ono jos ne oglasava portal duplo vise sporta. Emir Spahic,p1cketina obicna. Direktore,oglasi se,tjeraj ovo ust4sko **** iz reprezentacije,klosari jedni.
Sad je direktor samo A reprezentacije
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Tebra sto su se digli ovoliko protiv nekog Pehara? Ja prvih put cujem za lika.19vendetta87 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:34Sta ce se oglasiti kad su i njega sutnuli sa pozicije?Mocvara1991 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 16:30Nek se ono jos ne oglasava portal duplo vise sporta. Emir Spahic,p1cketina obicna. Direktore,oglasi se,tjeraj ovo ust4sko **** iz reprezentacije,klosari jedni.
Sad je direktor samo A reprezentacije
-
19vendetta87
- Kontakt:
Valjda pokusao nekog Velezovca da faulira na nacin kao sto je Simunic Sulejmanija na MarakaniMasqareda je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:16Tebra sto su se digli ovoliko protiv nekog Pehara? Ja prvih put cujem za lika.19vendetta87 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:34Sta ce se oglasiti kad su i njega sutnuli sa pozicije?Mocvara1991 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 16:30Nek se ono jos ne oglasava portal duplo vise sporta. Emir Spahic,p1cketina obicna. Direktore,oglasi se,tjeraj ovo ust4sko **** iz reprezentacije,klosari jedni.
Sad je direktor samo A reprezentacije![]()
19vendetta87 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 21:05Valjda pokusao nekog Velezovca da faulira na nacin kao sto je Simunic Sulejmanija na MarakaniMasqareda je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:16Tebra sto su se digli ovoliko protiv nekog Pehara? Ja prvih put cujem za lika.19vendetta87 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:34
Sta ce se oglasiti kad su i njega sutnuli sa pozicije?
Sad je direktor samo A reprezentacije![]()
![]()
Simunic je to uradio dok je trajala utakmica, dobio cisto crveni i cao. Ovaj je covjeka htio potkaciti da ga stoka prebije na mrtvo ime...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mater mu svi yebemo.
Kakvo dno od saveza. I ovaj će biti u stručnom štabu.
U15 će imati 80% igraca iz ruralnih predjela Hercegovine. Ako i budu 2-3 za repku, budimo sigurno da neće zaigrati za našu nego za susjede.
Kakvo dno od saveza. I ovaj će biti u stručnom štabu.
U15 će imati 80% igraca iz ruralnih predjela Hercegovine. Ako i budu 2-3 za repku, budimo sigurno da neće zaigrati za našu nego za susjede.
Mislio sam da je imao kakvu izjavu zbog ustasa price. Al debilan potez nema sta. Prenijelo ga. 
Prilika i da se sjetimo jednog svijetlog trenutka iz te price: Vlado Jagodic ga je maknuo sa spiska sutradan poslije ovoga.
Imace, Mile, yeb.emo ti redom obitelj
Imace, Mile, yeb.emo ti redom obitelj
Da se pridruzim cestitkama.Popisam i Djidica iz sindikata **** te Mile.
Brko iz druge galaksije!
Da se pridružim čestitkama za Pehara, yebemo ti familiju Mile.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Mile je jedan od nas
Svi znamo da je Mile Pehar kao mlad momak napravio grešku – to je činjenica i nešto što se ne može izbrisati, i s pravom je bilo za svaku osudu. Ta strana priče je poznata svima. Ali ono što mnogi zaboravljaju ili zanemaruju jeste sve ono što je poslije toga uslijedilo", napisao je Đidić na Facebooku.
Također, tvrdi da je Mile jedan od rijetkih koji je u Zrinjski doveo više Bošnjaka (muslimana) nego što mnogi drugi klubovi danas to čine.
"Znam lično da je brinuo o mnogim tim momcima, pomagao im, pazio ih i bio više čovjek nego mnogi koji se danas pozivaju na neke 'vrijednosti'. Mile nije nacionalista. Iako je kao mladić pogriješio, duboko vjerujem da se iskreno pokajao — jer da nije, ne bi kasnije radio sve ono dobro što jeste", naveo je Đidić.
Na kraju je poručio da svi mi u mladosti napravimo greške, ali da je važno kako pokazuješ svoje vrijednosti djelima.
Mile je ustaša. Yebo im on mater, a mi navijači Miletu.
pa miletu nije nista drugo ni preostalo nego da "bude fin" prema bosnjacima, nakon sto su ga ti isti bosnjaci (nakon one sramote prema cericu) fino primili u "bosnjackom klubu" fk olimpik (popisam se na onog koji ga je tamo tad doveo!).19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 17:10Mile je jedan od nas![]()
Svi znamo da je Mile Pehar kao mlad momak napravio grešku – to je činjenica i nešto što se ne može izbrisati, i s pravom je bilo za svaku osudu. Ta strana priče je poznata svima. Ali ono što mnogi zaboravljaju ili zanemaruju jeste sve ono što je poslije toga uslijedilo", napisao je Đidić na Facebooku.
Također, tvrdi da je Mile jedan od rijetkih koji je u Zrinjski doveo više Bošnjaka (muslimana) nego što mnogi drugi klubovi danas to čine.
"Znam lično da je brinuo o mnogim tim momcima, pomagao im, pazio ih i bio više čovjek nego mnogi koji se danas pozivaju na neke 'vrijednosti'. Mile nije nacionalista. Iako je kao mladić pogriješio, duboko vjerujem da se iskreno pokajao — jer da nije, ne bi kasnije radio sve ono dobro što jeste", naveo je Đidić.
Na kraju je poručio da svi mi u mladosti napravimo greške, ali da je važno kako pokazuješ svoje vrijednosti djelima.
pridruzujem se gornjim cestitkama!
- Goalgetter
- Kontakt:
Alajbegovic na klupi protiv Derby Countya
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Dino Kurbegovic u slavnom Milanu, bez ikakvih šteli i mucki
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Djuric,Nestorovic i Krunic kandidati za U-21 selekciju.
Brko iz druge galaksije!
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, Google Adsense [Bot], HariTz, kakarut, napapijri1987, unavita i 35 gostiju.