Ujutro letim iz Dubrovnika za Zagreb pa ću se prebaciti do Ljubljane, onda za Koper.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ujutro letim iz Dubrovnika za Zagreb pa ću se prebaciti do Ljubljane, onda za Koper.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
Direktorcic
- Kontakt:
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Hocel ko banovat ovu spodoubu zbog uvreda ili da mu se sjetim familije? Ajde pavijanu na telegram jedva smo se rijesili krembila. Poceo Balorda da odreedjuje ko ce pisat
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 16 jul 2025, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Sampioni ste sto se tice transfera sto jest', jestmosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:00Normalno da radimo odlican posao,pogledaj izlazne transfere i koga sad trenutno imamo u izlogu. Sto se uspjeha tice to je je svima jasno zasto nismo vise napravili,uostalom pogledaj koliko vi ulazete i bacate pare a borili ste se za opstanak,primjer bacanja para u bunar a ni transfera ni uspjeha. Samo nastavite sa ovom transfer politikom kao i do sad. Ovo nije zlonamjerno vec mi je zalosno da vi dovodite neke poluigrace i necemu se nadate.Balorda je napisao/la: ↑16 jul 2025, 21:55Zanimljivo je kako ljudi različito doživljavaju stvari, dok nekima Sarajevo radi strašan posao sa transferima igrača, meni su primjer lošeg posla u vezi ulaganja u igrače i isporučenog rezultata. Masa ogromnog novca se baca, troše nemjerljivo više od ostalih, a rezultati definitivno ne prate ulaganja.
Uspredba i pozicioniranje ispod Dinama je jedna od većih gluparija napisanih ovdje.
Znaci sudije su krive jer ste 100+ bodova iza sampiona u zadnje cetiri sezone ?
**** kosovski mit u kakve gluposti vi vjerujete
Ako vas J*** u liZi dje ste u Europi ? Milsami, imenjaci Torpedo ,Trnava. Opet sudije, a ?
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 16 jul 2025, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Evo bas si nas iznervirao,necemo moci da zaspemo.Bumbaclat je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:08Bezveze se ovdje danima naglaba o cijenama karata na Kosevu, koje jesu previsoke u poredjenju sa drugim (boljim) stadionima, ali sta Mirvica briga za to?
Covjek je biznismen, kapitalista. On bi najsretniji bio da sjede i govore "defense, defense," jedu hot dogove i kupuju majice kao u njegovoj drugoj domovini. Pa one jadne Horde se lome godinama da Ajlu otjeraju, zena uredno u klubu, pa je li ste sta desilo? Nije. Covjek ih ne zarezuje 1%, a ne da nesto gleda da li je nekoj familiji previse dati za 4 karte.
Meni je iskreno cak i simpaticno sto je poslao botove da im pisu "sta hoces, koliko je hambas?" a oni klimaju glavama dok im inspekcije zatvaraju tribine jer se urusavaju.
Uglavnom, deri Mirva boli te qrac.
Sta zasipate u ova doba? Nije mi bila namjera da vas remetim.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Forumske sile će biti poremećene.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ode momeku €500 do Slovenije
Pucat ce vama cirevi jos godinama od Mirve.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:20Evo bas si nas iznervirao,necemo moci da zaspemo.Bumbaclat je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:08Bezveze se ovdje danima naglaba o cijenama karata na Kosevu, koje jesu previsoke u poredjenju sa drugim (boljim) stadionima, ali sta Mirvica briga za to?
Covjek je biznismen, kapitalista. On bi najsretniji bio da sjede i govore "defense, defense," jedu hot dogove i kupuju majice kao u njegovoj drugoj domovini. Pa one jadne Horde se lome godinama da Ajlu otjeraju, zena uredno u klubu, pa je li ste sta desilo? Nije. Covjek ih ne zarezuje 1%, a ne da nesto gleda da li je nekoj familiji previse dati za 4 karte.
Meni je iskreno cak i simpaticno sto je poslao botove da im pisu "sta hoces, koliko je hambas?" a oni klimaju glavama dok im inspekcije zatvaraju tribine jer se urusavaju.
Uglavnom, deri Mirva boli te qrac.
Direktorcic je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:16Ima guzve na granici izmedju crne gore i dubrovnika da znas![]()
Neće biti u 4 ujutro, a svakako živim tu blizu, 10 min od granice.
Samo da je proći nekako. Već mjerkam rutu do Stavangera.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kakve su vam šanse? Neodoljivo sve podsjeća na Trnavu.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Upravo to sam i napisao poslije prve utakmice,HordasOdMalena je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:57Kakve su vam šanse? Neodoljivo sve podsjeća na Trnavu.
Ma izaći na teren odigrati utakmicu, dati sve od sebe pa šta bude. Žrijeb nas je baš zeznuo, ubjedljivo najteži protivnik, a evo kako su prošli ostali nositelji u našoj mini grupi pred izvlačenje,
Sutjeska - Dinamo Brest 1:2
A. Escaldes - Dudelange 2:0
Vardar - La Fiorita 3:0
Tri nositelja su vjerovatno već ispala, još samo Koper.
-
IMResurrected
- Kontakt:
Cisto sumnjam da cete dominirati kao na Grbavici, ali mozete proci. Bas maloprije gledam kvote, nerealno visoke na Zeljeznicar. Ko se kladi, vrijedi probati.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Tako to bude sa našim ekipama u žrijebu.Virtu4l je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:10Upravo to sam i napisao poslije prve utakmice,HordasOdMalena je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:57Kakve su vam šanse? Neodoljivo sve podsjeća na Trnavu.
Ma izaći na teren odigrati utakmicu, dati sve od sebe pa šta bude. Žrijeb nas je baš zeznuo, ubjedljivo najteži protivnik, a evo kako su prošli ostali nositelji u našoj mini grupi pred izvlačenje,
Tri nositelja su vjerovatno već ispala, još samo Koper.![]()
Razlika u odnosu na Trnavu je što ćete opet igrati “domaću” utakmicu, a to bi moglo prevagnuti na vašu stranu, iako mi je ovo 50:50 utakmica.
Jako vam je bitno ne primiti rani gol, onda bi vas vjerovatno natrpali do kraja.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ne vjerujem ja da nas ovaj Koper može natrpati u tom smislu, nije baš razlika u kvalitetu tolika, niti se oni mogu pretvoriti u Man City za 6 dana. Naravno, uvijek se može desiti neki blackout pa da izgledaš kao amater na terenu, kao nedavno u Mostaru, ali sumnjam. Trkački smo izgleda veoma spremni. E sad, koliko je dobro tempirati trku ovako rano - vidjećemo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:15Jako vam je bitno ne primiti rani gol, onda bi vas vjerovatno natrpali do kraja.
Čak bih se usudio reći da je treneru Kopra u ovom trenutku mnogo teže nego Adžemu.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Složio bih se sa tobom, kada ispadneš kao nosilac, to je uvijek kiks, bez obzira protiv koga igraš, osim onih amatera tipa San Marino i Gibraltar. A vama u ovom trenutku nije i ne može biti kiks ispasti od Kopera.Virtu4l je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:21Čak bih se usudio reći da je treneru Kopra u ovom trenutku mnogo teže nego Adžemu.HordasOdMalena je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:15Jako vam je bitno ne primiti rani gol, onda bi vas vjerovatno natrpali do kraja.
Ostane li aktivan rezultat, kako vrijeme bude odmicalo, oni će sve nervozniji biti. Izdržite li poluvrijeme sa nulom, imate velike šanse za proći dalje.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Cini mi se da one 3 preostale ekipe nisu zajedno vrijedile ko Koper ali opet moze se igrati.Sem onog jednog igraca nisu ovi nesto opasni.Bolju tranziciju imaju ali i nedostataka.Virtu4l je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:10Upravo to sam i napisao poslije prve utakmice,HordasOdMalena je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:57Kakve su vam šanse? Neodoljivo sve podsjeća na Trnavu.
Tri nositelja su vjerovatno već ispala, još samo Koper.![]()
Ako izadjete sutra otvoreno pred 2k+ vasi proci cete ako krenete ko mi u Trnavi letite.
Bas kao sto sam ocekivao,50-50 dvomec a tako ce bit i sutra
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Borusija,Celtik dva playoffa onako ukratko zadnjih godina,gdje ste vi?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:18Sampioni ste sto se tice transfera sto jest', jestmosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:00Normalno da radimo odlican posao,pogledaj izlazne transfere i koga sad trenutno imamo u izlogu. Sto se uspjeha tice to je je svima jasno zasto nismo vise napravili,uostalom pogledaj koliko vi ulazete i bacate pare a borili ste se za opstanak,primjer bacanja para u bunar a ni transfera ni uspjeha. Samo nastavite sa ovom transfer politikom kao i do sad. Ovo nije zlonamjerno vec mi je zalosno da vi dovodite neke poluigrace i necemu se nadate.Balorda je napisao/la: ↑16 jul 2025, 21:55Zanimljivo je kako ljudi različito doživljavaju stvari, dok nekima Sarajevo radi strašan posao sa transferima igrača, meni su primjer lošeg posla u vezi ulaganja u igrače i isporučenog rezultata. Masa ogromnog novca se baca, troše nemjerljivo više od ostalih, a rezultati definitivno ne prate ulaganja.
Uspredba i pozicioniranje ispod Dinama je jedna od većih gluparija napisanih ovdje.
Znaci sudije su krive jer ste 100+ bodova iza sampiona u zadnje cetiri sezone ?
**** kosovski mit u kakve gluposti vi vjerujete![]()
Ako vas J*** u liZi dje ste u Europi ? Milsami, imenjaci Torpedo ,Trnava. Opet sudije, a ?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.