Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zanimljivo je kako ljudi različito doživljavaju stvari, dok nekima Sarajevo radi strašan posao sa transferima igrača, meni su primjer lošeg posla u vezi ulaganja u igrače i isporučenog rezultata. Masa ogromnog novca se baca, troše nemjerljivo više od ostalih, a rezultati definitivno ne prate ulaganja.
Uspredba i pozicioniranje ispod Dinama je jedna od većih gluparija napisanih ovdje.
Uspredba i pozicioniranje ispod Dinama je jedna od većih gluparija napisanih ovdje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Normalno da radimo odlican posao,pogledaj izlazne transfere i koga sad trenutno imamo u izlogu. Sto se uspjeha tice to je je svima jasno zasto nismo vise napravili,uostalom pogledaj koliko vi ulazete i bacate pare a borili ste se za opstanak,primjer bacanja para u bunar a ni transfera ni uspjeha. Samo nastavite sa ovom transfer politikom kao i do sad. Ovo nije zlonamjerno vec mi je zalosno da vi dovodite neke poluigrace i necemu se nadate.Balorda je napisao/la: ↑16 jul 2025, 21:55Zanimljivo je kako ljudi različito doživljavaju stvari, dok nekima Sarajevo radi strašan posao sa transferima igrača, meni su primjer lošeg posla u vezi ulaganja u igrače i isporučenog rezultata. Masa ogromnog novca se baca, troše nemjerljivo više od ostalih, a rezultati definitivno ne prate ulaganja.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 16 jul 2025, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
To treba pitati ove sto ne dolaze na stadion.IMResurrected je napisao/la: ↑16 jul 2025, 21:27Ako je to toliko bitan faktor, zasto oni imaju bolju posjetu i veci broj clanova nego vi? Tvojom logikom, njima je vise stalo do kluba. Ili je ipak mozda nesto do uslova na stadionu? Sto se rezultata tice, zavrsili ste u bod prosle sezone.djokica je napisao/la: ↑16 jul 2025, 21:23A sta cemo sa tim sto na Grbavici gledas Karamarka, Karjasevica, Radovca i Krpica, a na kosevu Ristovskog, Bubanju, Elezija i GuliashvilijaIMResurrected je napisao/la: ↑16 jul 2025, 21:10
Rade najbolji posao u drzavi sto se tice transfera i omladinskog pogona, samo rezultati prvog tima to ne prate. Ne moze se ih se bas porediti sa klubovima iz regije, samo u HNL-u ti imas 3-4 puno ozbiljnija kluba, pored Dinama.
Sto se tice karata, one same po sebi nisu nesto nenormalno skupe, ali jesu skupe s obzirom kakav je Kosevo stadion. Ogroman kapacitet, uslovi nikakvi, ni krova nema, a cijene kao na Grbavici ili tu negdje, skuplje nego Arena Rodjeni recimo, a ta dva stadiona su Camp Nou za Kosevo. To realno nema smisla, ali valjda oni znaju bolje.
Mislim, meni ni iz dzepa ni u dzep posto ne navijam ni za jedne ni za druge, ali nema smisla sto govoris.
Ja govorim kako ja to vidim, a ja bih radije gledao boljeg igraca na obicnoj livadi nego ovog losijeg na dobrom stadionu.
Ako si neutralan i posteno gledas, znas kako smo zavrsili u bod prosle sezone. U derbijima su se ljudi branili ko staljingrad, dobili su 4-5 utakmica u 90+, mi smo realno pokradeni u 5-6 utakmica…
FKS❤️1946
-
- Kontakt:
Upravo tako,daj svega za marku. Laterme i.a konekcije i radi odlican posao sto se vidi po izlaznim transferima a takodje i koga dovodimo sve.Direktorcic je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:58Realno u sportskom sektoru Sarajevo radi strasan posao za nasu ligu i prostore,usudio bi se reci poslije Dinama najbolje, ali je nazalost prisutan lopovluk koji im ne da dalje od ovog trenutno.i zato napisa nedavno da je smijesno sto se zale na sezonske karte kada to sve imaju. Na maksimiru je znam za neku od tribina 300 eura sezonska karta,imaju takodjer ruzan stadion i relativno neuslovan(minimalno uslovan za evropska takmicenja koja igraju). Ali eto kaze herson nisam dobar s mozgom jer to tako gledam, a usteda u odnosu na pojedinacnu 100 maraka. Nego mi navikli na garibluk uvijek,gledali bi finale lige prvaka za petaka ako moze ikako,ti zadrti garibski i seljacki stavovi guraju svakako nasu drzavu u provalijuIMResurrected je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:50Potpisa Sarajevo igraca Andya Bare.
Odigra li dobru sezonu, ide za 10 miliona.![]()
Slazem s tobom, mozda malo vuce to za sopstvenim stadionom, ali otom-potom...Direktorcic je napisao/la: ↑16 jul 2025, 21:51Proslo mi je kroz glavu da bi ti mogao citirati i slozit se sa mnomVanja8 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 21:46Ne, nikakvi kompleksi nas ne pucaju niti mogu pucati...Direktorcic je napisao/la: ↑16 jul 2025, 21:35
Slaven Belupo, godisnja i clanska 90 eura, zaokruzit cu da je to 50 maraka razlika,oni imaju samo jednu tribinu.Ali eto ovi moraju kazu pazit da se ne prehladeja kazem to je sve do nekog zadrtog razmisljanja ili mozda malo cak pucaju kompleksi u smjeru grbavice samo sto to ovdje niko nece priznat
Kosevo nije nas stadion i prema tome apsurdno je te dvije stvari uporedjivati...
Ovo je klasicni pitarluk, skupo je izdvojiti, evo recimo pojedinacne karte 15 -20 KM za Istok ili Zapad svakih 14 dana, a nije skupo svaki dan za Vajp dati 13 KM...![]()
Kompleksi u smislu da bi mozda isti takvi sto to smatraju voljeli imati stadion slican grbavici,na to sam mislio.. uglavnom na istim smo talasnim duzinama. A ovo sto radite u sportskom sektoru, kao sto rekoh ja smatram poslije Dinama najbolje na balkanu. Neko ce reci Hajduk, ja necu jer toliko su uvaljivali Prpica samo ga na olx.ba jos nisu stavilia to sve radi dugova koje imaju.to veliki klubovi sa dobro uredjenim sportskim sektorom ne rade.
Iskreno, dosta smo lutali u sportskom sektoru, sve je nekako pocelo da nalijeze dolaskom Latermea, jedan strasan profesionalac kome je Akademija i prvi tim na istom levelu...
Ono sto raduje je formiranje B tima Fk Sarajevo i lagano rasciscavanje parazita unutar kluba...
B tim je pun pogodak, istina skup projekat, ali kao i Akademija koja je jednostavno bila finansijska rupa bez dna, jako isplativa investicija...
Ovo je naravno nas plus, ali od svega ovoga sve ekipe u PL mogu imati koristi, pa makar i u onoj kada strani klub nagura nesto eura u dzepove i kaze ovo mi je dosta za igraca iz bosanske lige
Kolika je bila kvota da će se onaj muflon prvi javiti?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Bezveze se ovdje danima naglaba o cijenama karata na Kosevu, koje jesu previsoke u poredjenju sa drugim (boljim) stadionima, ali sta Mirvica briga za to?
Covjek je biznismen, kapitalista. On bi najsretniji bio da sjede i govore "defense, defense," jedu hot dogove i kupuju majice kao u njegovoj drugoj domovini. Pa one jadne Horde se lome godinama da Ajlu otjeraju, zena uredno u klubu, pa je li ste sta desilo? Nije. Covjek ih ne zarezuje 1%, a ne da nesto gleda da li je nekoj familiji previse dati za 4 karte.
Meni je iskreno cak i simpaticno sto je poslao botove da im pisu "sta hoces, koliko je hambas?" a oni klimaju glavama dok im inspekcije zatvaraju tribine jer se urusavaju.
Uglavnom, deri Mirva boli te qrac.
Covjek je biznismen, kapitalista. On bi najsretniji bio da sjede i govore "defense, defense," jedu hot dogove i kupuju majice kao u njegovoj drugoj domovini. Pa one jadne Horde se lome godinama da Ajlu otjeraju, zena uredno u klubu, pa je li ste sta desilo? Nije. Covjek ih ne zarezuje 1%, a ne da nesto gleda da li je nekoj familiji previse dati za 4 karte.
Meni je iskreno cak i simpaticno sto je poslao botove da im pisu "sta hoces, koliko je hambas?" a oni klimaju glavama dok im inspekcije zatvaraju tribine jer se urusavaju.
- LavoviGabela
- Kontakt:
Jako dobar posao radi FKS, brutalni igraci za PL.
Zekic nema sta više palamuditi, cilj je titula. Ili jesi ili nisi, ostalo će sve biti podbacaj strašan sa ovakvim igračima.
Zekic nema sta više palamuditi, cilj je titula. Ili jesi ili nisi, ostalo će sve biti podbacaj strašan sa ovakvim igračima.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Ujutro letim iz Dubrovnika za Zagreb pa ću se prebaciti do Ljubljane, onda za Koper.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hocel ko banovat ovu spodoubu zbog uvreda ili da mu se sjetim familije? Ajde pavijanu na telegram jedva smo se rijesili krembila. Poceo Balorda da odreedjuje ko ce pisat

Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 16 jul 2025, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sampioni ste sto se tice transfera sto jest', jestmosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:00Normalno da radimo odlican posao,pogledaj izlazne transfere i koga sad trenutno imamo u izlogu. Sto se uspjeha tice to je je svima jasno zasto nismo vise napravili,uostalom pogledaj koliko vi ulazete i bacate pare a borili ste se za opstanak,primjer bacanja para u bunar a ni transfera ni uspjeha. Samo nastavite sa ovom transfer politikom kao i do sad. Ovo nije zlonamjerno vec mi je zalosno da vi dovodite neke poluigrace i necemu se nadate.Balorda je napisao/la: ↑16 jul 2025, 21:55Zanimljivo je kako ljudi različito doživljavaju stvari, dok nekima Sarajevo radi strašan posao sa transferima igrača, meni su primjer lošeg posla u vezi ulaganja u igrače i isporučenog rezultata. Masa ogromnog novca se baca, troše nemjerljivo više od ostalih, a rezultati definitivno ne prate ulaganja.

Znaci sudije su krive jer ste 100+ bodova iza sampiona u zadnje cetiri sezone ?
**** kosovski mit u kakve gluposti vi vjerujete

Ako vas jebu u liZi dje ste u Europi ? Milsami, imenjaci Torpedo ,Trnava. Opet sudije, a ?

Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 16 jul 2025, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Evo bas si nas iznervirao,necemo moci da zaspemo.Bumbaclat je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:08Bezveze se ovdje danima naglaba o cijenama karata na Kosevu, koje jesu previsoke u poredjenju sa drugim (boljim) stadionima, ali sta Mirvica briga za to?
Sta zasipate u ova doba? Nije mi bila namjera da vas remetim.
-
- Kontakt:
Forumske sile će biti poremećene.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ode momeku €500 do Slovenije

Pucat ce vama cirevi jos godinama od Mirve.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:20Evo bas si nas iznervirao,necemo moci da zaspemo.Bumbaclat je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:08Bezveze se ovdje danima naglaba o cijenama karata na Kosevu, koje jesu previsoke u poredjenju sa drugim (boljim) stadionima, ali sta Mirvica briga za to?
Direktorcic je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:16Ima guzve na granici izmedju crne gore i dubrovnika da znas![]()
Neće biti u 4 ujutro, a svakako živim tu blizu, 10 min od granice.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo da je proći nekako. Već mjerkam rutu do Stavangera.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.