FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi kad bi poredali zastave na Istok ko nam sve igra, ljudi bi mislili da je sjediste UN na AFH...
E golemo, valjda moramo biti jaci i od protivnika i sudija da se osvoji liga.
Za Gulija je i ZZ rekao da nema sanse da ga zadrzimo jer su ponude prevelike, al vjerujem da ce prvo odigrati barem prvu rundu u europi pa onda ici. Taman da se ovi novi malo uigraju
Za Gulija je i ZZ rekao da nema sanse da ga zadrzimo jer su ponude prevelike, al vjerujem da ce prvo odigrati barem prvu rundu u europi pa onda ici. Taman da se ovi novi malo uigraju
-
- Kontakt:
Kakav je Đole ? Ima li hajra od njega, ima li neko neki info ?
Ili je i ovaj povratak na silu...
valjao bi nam zdrav on i u punoj formi.
Ili je i ovaj povratak na silu...
valjao bi nam zdrav on i u punoj formi.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kakav vezni red očekujete da istrči protiv rumuNJa sad kad ostasmo bez Bubanje?
Nemojte mi samo Elezija gurat' u prvu postavu, šanse da zaigra nakon 5 treninga su 0%.
Nemojte mi samo Elezija gurat' u prvu postavu, šanse da zaigra nakon 5 treninga su 0%.
Steta za Bubanju al stas ti tu kad dodje ponuda i igrac hoce da ide.
Ja bi gurnuo tu Jattu a i Mamas grize teren tako da ne brinem. Mozda da nam jos jedan igrac fali u vezi za rotacije. Ipak su otisli Pavicic, Lulic, Mustafic, Bubanja..
Ja bi gurnuo tu Jattu a i Mamas grize teren tako da ne brinem. Mozda da nam jos jedan igrac fali u vezi za rotacije. Ipak su otisli Pavicic, Lulic, Mustafic, Bubanja..
- napoleon72
- Kontakt:
Ma za ovu formaciju i ne treba realno. Destruktivci Mamas i Jatta, znalci Krdzalic, Djordjevic i Elezi, plus juniori. Plus Mlinaric kojeg ce izgleda Zekic koristit kao tog prednjeg veznog, a i u Velezu je u prvoj sezoni igrao centralnog veznog kad nas je bombardovao na Kosevu onda onim dalekometnim sutevima. Dovoljno je realno, ne treba ni gomilat igrace.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Necemo naci zadugo ovako kompletnog veznog kao Bubanju. Bas univerzalan. Pored toga sto je bio fenomenalan u zadacima zadnjeg veznog, bio je od strasno velikog znacaja i za igru prema naprijed. Cesto se ubacio prema naprijed i pravio probleme kroz pas ili sut. Osjecaj za gol da ne spominjem, i iz igre i iz prekida. Karakterno takodjer izvanredan.napoleon72 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 21:56Ma za ovu formaciju i ne treba realno. Destruktivci Mamas i Jatta, znalci Krdzalic, Djordjevic i Elezi, plus juniori. Plus Mlinaric kojeg ce izgleda Zekic koristit kao tog prednjeg veznog, a i u Velezu je u prvoj sezoni igrao centralnog veznog kad nas je bombardovao na Kosevu onda onim dalekometnim sutevima. Dovoljno je realno, ne treba ni gomilat igrace.
Za ovu cifru ga ne bih prodao, ali ako se njemu ide ne mozemo tu nista da uradimo.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jbga steta za Bubanju, da su ga barem pustili nakon Evropskih utakmica al dbr.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Od sad Ismir Pintol onom koji bude najgori tokom sezone, sve ih rasprodasmo
- luckystrike
- Kontakt:
Kad smo vec kod rahmetli Ismira, velika je sramota, sto se iz kluba niko nije sjetio, na godosnjicu smrti 29.06 da objavi, eto makar story ako nista...
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
Ti i duska pod ruku
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- luckystrike
- Kontakt:
@jurisicduska prvi bedem odbrane.
Evo malo da vidimo i Kovacika...
- relativizam
- Kontakt:
Ja više ne znam ni nabrojati igrače koji su igrali posljednjih 5 sezona
Nepopularno mišljenje, ali mislim da će odlaskom Bubanje ova ekipa još više procvjetati...da ne bude zabune Bubanja je vrhunski igrač za ovu ligu i imati ga kao destruktivca u 433 je ok, ali takvog igrača drzati u veznom redu a pritom igras sa tri igraca nazad po meni nije bilo logicno. Ovako ćemo u veznom redu imati, nadam se, dva znalca Đorđević i Elezi i jednog koji grize i radi prljavi posao, a pritom nije trom i može trčati u dva pravca ( Mamas ).
Are you not entertained ?!
-
- Kontakt:
Ja nisam bio zadovoljan prelaznim rokom do nedavno, ali ovo su sad vec top pojacanja. Jos ako dodje ovaj mali iz Italije to ce bit bombona. Samo me brine za ligu u21, sta skontati i koga zrtvovati.