Šteta za ovo pravilo, Kuprešak i Kovačik bi bili vrhunski par wing bekova, jedino Mujkić tamo lijevo kao U21 ako ga ne prodamo ili Mujkića na lijevog stopera, a Jovića na beka.Hordas1990 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:51Ja nisam bio zadovoljan prelaznim rokom do nedavno, ali ovo su sad vec top pojacanja. Jos ako dodje ovaj mali iz Italije to ce bit bombona. Samo me brine za ligu u21, sta skontati i koga zrtvovati.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Are you not entertained ?!
Sa Bubanjom je neki deal bio neki dzentlmesnki dogovor kad je dolazio kod nas tako da smo “morali” ispostovati.
Nek mu je sa srecom.
Ovih dana prometno
Nek mu je sa srecom.
Ovih dana prometno
Dok Sale ne bude na 100% mislim da je Krdžalić najbezbolnija opcija. Beganović Ristovski Turda Jović Kuprešak mi djeluje kao beton odbrana još imaš Paskaleva i Mujkića za rotacije. Ne znam sada ako Unušić ode šta se planira na desnom WB kao backup.Hordas1990 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:51Ja nisam bio zadovoljan prelaznim rokom do nedavno, ali ovo su sad vec top pojacanja. Jos ako dodje ovaj mali iz Italije to ce bit bombona. Samo me brine za ligu u21, sta skontati i koga zrtvovati.
Po meni u jačim utakmicama Mujkić i Krdžalić, a u nekim slabijim Mušija koji je sigurno zaslužio šansu.Hordas1990 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:51Ja nisam bio zadovoljan prelaznim rokom do nedavno, ali ovo su sad vec top pojacanja. Jos ako dodje ovaj mali iz Italije to ce bit bombona. Samo me brine za ligu u21, sta skontati i koga zrtvovati.
Tek kad se vrati Gojkovic kakva ce tad odbrana biti.hazarder je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:54iHordas1990 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:51Ja nisam bio zadovoljan prelaznim rokom do nedavno, ali ovo su sad vec top pojacanja. Jos ako dodje ovaj mali iz Italije to ce bit bombona. Samo me brine za ligu u21, sta skontati i koga zrtvovati.
Dok Sale ne bude na 100% mislim da je Krdžalić najbezbolnija opcija. Beganović Ristovski Turda Jović Kuprešak mi djeluje kao beton odbrana još imaš Paskaleva i Mujkića za rotacije. Ne znam sada ako Unušić ode šta se planira na desnom WB kao backup.
ljudi sta vi mislite,ima li ikakve sanse da se u naredni 5 godina pokrene nesto u vezi pravljenja stadiona,pa ima nas bolesnika bilo bi donacija pa malo grad,drzava,eu.Nadam se da cemo nekada to docekati pa nek se pravi i 10 godina.
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
-
- Kontakt:
Njihove kolegice za isti posao po Njemačkoj uzimaju 300€.Hamagara je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:09Svake godine ista prica, cijene…stadion… bla, bla
Ne znam samo sta ste ocekivali….
Cijene tresanja 25 KM
Kafa u gradu 5-7 KM
Hambaš 10 KM
Kurve 150-200 po satu
Dajte vise prestanite sa tim budalastinama, stadion neuslovan vjetar puse u pogresnom pravcu, sagan dolma nije slana itd….
Ko hoce da ide na utakmice ici ce i tacka. Mnogo sebi dajemo za pravo a 7000 clanova![]()
Džabe je kod nas, vjeruj mi. Još ako si redovan, dobiješ popust. Puni sat za cijenu pola. Kurve su ti kod nas najpoštenije.
Ne znam koliko je realno, ali ja bih volio vidjeti Kovačika u prvih 11, a Beganovića kao backup opciju mada misim da to nije realno.hazarder je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:54Dok Sale ne bude na 100% mislim da je Krdžalić najbezbolnija opcija. Beganović Ristovski Turda Jović Kuprešak mi djeluje kao beton odbrana još imaš Paskaleva i Mujkića za rotacije. Ne znam sada ako Unušić ode šta se planira na desnom WB kao backup.Hordas1990 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:51Ja nisam bio zadovoljan prelaznim rokom do nedavno, ali ovo su sad vec top pojacanja. Jos ako dodje ovaj mali iz Italije to ce bit bombona. Samo me brine za ligu u21, sta skontati i koga zrtvovati.
Kovacik je za Beganovica sto se tice motorike, tehnike, centarsuta licno Iniesta za Begana...riki46 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:59Ne znam koliko je realno, ali ja bih volio vidjeti Kovačika u prvih 11, a Beganovića kao backup opciju mada misim da to nije realno.hazarder je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:54Dok Sale ne bude na 100% mislim da je Krdžalić najbezbolnija opcija. Beganović Ristovski Turda Jović Kuprešak mi djeluje kao beton odbrana još imaš Paskaleva i Mujkića za rotacije. Ne znam sada ako Unušić ode šta se planira na desnom WB kao backup.Hordas1990 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:51Ja nisam bio zadovoljan prelaznim rokom do nedavno, ali ovo su sad vec top pojacanja. Jos ako dodje ovaj mali iz Italije to ce bit bombona. Samo me brine za ligu u21, sta skontati i koga zrtvovati.
- relativizam
- Kontakt:
HeavyBassBlues je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:59Njihove kolegice za isti posao po Njemačkoj uzimaju 300€.Hamagara je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:09Svake godine ista prica, cijene…stadion… bla, bla
Cijene tresanja 25 KM
Kafa u gradu 5-7 KM
Hambaš 10 KM
Kurve 150-200 po satu
Dajte vise prestanite sa tim budalastinama, stadion neuslovan vjetar puse u pogresnom pravcu, sagan dolma nije slana itd….
Ko hoce da ide na utakmice ici ce i tacka. Mnogo sebi dajemo za pravo a 7000 clanova![]()
Džabe je kod nas, vjeruj mi. Još ako si redovan, dobiješ popust. Puni sat za cijenu pola. Kurve su ti kod nas najpoštenije.

Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 16 jul 2025, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ekipa koji igraci ne mogu sastaviti godinu,ni da se kako treba uigraju,dodje 7 ili 8 igraca ode preko 10 kakav je to kontinuitet,tu nema igre da su svi ronaldi i mesi bitan je profit,rezultat manje vise.Posejdon je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:47Nepopularno mišljenje, ali mislim da će odlaskom Bubanje ova ekipa još više procvjetati...da ne bude zabune Bubanja je vrhunski igrač za ovu ligu i imati ga kao destruktivca u 433 je ok, ali takvog igrača drzati u veznom redu a pritom igras sa tri igraca nazad po meni nije bilo logicno. Ovako ćemo u veznom redu imati, nadam se, dva znalca Đorđević i Elezi i jednog koji grize i radi prljavi posao, a pritom nije trom i može trčati u dva pravca ( Mamas ).
- relativizam
- Kontakt:
relativizam je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:07300 i onda opet na bankomatHeavyBassBlues je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:59Njihove kolegice za isti posao po Njemačkoj uzimaju 300€.Hamagara je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:09Svake godine ista prica, cijene…stadion… bla, bla
Cijene tresanja 25 KM
Kafa u gradu 5-7 KM
Hambaš 10 KM
Kurve 150-200 po satu
- relativizam
- Kontakt:
Treba nam još jedan vezni,jedan bek,jedan napadac i jedna kvalitetna desetka
I do 20og kola ce se uigrati
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Sta je sad legendo, ne valja kad se ne dovodi, ne valja kad se dovodi..relativizam je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:10Treba nam još jedan vezni,jedan bek,jedan napadac i jedna kvalitetna desetka
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
- Kontakt:
Ako Beganovic ne ode on i Kovacik se bore za mjesto,ako ode i on igra Kovacik back up Ristovski kojem je to prirodna pozicija a na stopera neko drugi.Samo nek ide ovaj,flop teski a obecavao je na pocetkuhazarder je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:54Dok Sale ne bude na 100% mislim da je Krdžalić najbezbolnija opcija. Beganović Ristovski Turda Jović Kuprešak mi djeluje kao beton odbrana još imaš Paskaleva i Mujkića za rotacije. Ne znam sada ako Unušić ode šta se planira na desnom WB kao backup.Hordas1990 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 22:51Ja nisam bio zadovoljan prelaznim rokom do nedavno, ali ovo su sad vec top pojacanja. Jos ako dodje ovaj mali iz Italije to ce bit bombona. Samo me brine za ligu u21, sta skontati i koga zrtvovati.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sigurno da jeste, ali pitanje je koliko će biti spreman za evropu AKO dođe i koliko će mu vremena trebati da se uigraVanja8 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:03Kovacik je za Beganovica sto se tice motorike, tehnike, centarsuta licno Iniesta za Begana...
Mozda je ovaj zamjena za Unusica, tj. Beganovic bi njemu bio izmjena.
Od igraca za kojim mozemo zaliti trenutno otisla dvojica Bubanja I Pavicic.relativizam je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:10Treba nam još jedan vezni,jedan bek,jedan napadac i jedna kvalitetna desetka
Ostalo je samo ciscenje skarta.
Igraci njegove energije, brzine,inteligencije se brzo uklope, ali ono sto je mjerodavno i kada ce dobiti priliku iskljucivo zavisi od Zekiceve procijene...
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Burberry46, PeppermintSA, riki46, Rule_hz, Skojevska i 53 gosta.