FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa valjda se nesto i igrac pita. Bubanji se pruza prilika da zaradi dobre pare, naravno da ce momak otici. Tesko je u ovoj mocvari zadrzati dobrog igraca, puno veci klubovi to od nas ne mogu u puno boljim ligama
Ovo je bit svega. Većina naših navijača ne shvata da mi takve igrače ne možemo zadržati dugi niz godina ovdje. Ajax složi ekipu igra polufinale lige prvaka i onda sve rasproda, a ne mi. Meni ni sada nije jasno kako smo ikako doveli Bubanju. Renan kada je tek došao bio je ubica, bukvalno zalutao u našu ligu. Gulijasvili sada može otići u puno jače klubove od nas i naša godišnja plata mu može biti mjesečna negdje drugo i hoćemo li reći da je Mirvić nesposoban jer ga nije zadržao. Super je ovo sve. Prelazni rok top. Priče o uigravanju su smješne. Gojković bio najbolji štoper u ligi čim je kročio na teren, tako će biti sa aBd sa Ristovskim, Banićem, Elezijem. Ovaj Elezi je za Zekićev sistem korisniji od Bubanje.napoleon72 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 11:56Ma ovo je skolski odradjen prelazni rok realno. Otisao skart, prodajes za dobre pare neke igrace koji su prerasli klub i ligu, dovode se odlicne zamjene. Za Guliashvilija mi nije krivo, zadrzavanjem se nista ne postize, on tesko da moze ponovit ovakvu sezonu. Mogli bismo se zayebat kao sa Duljom u vakat, kad je pokojni Jesic pricao o 4 miliona, a on ode dzaba. Za Bubanju mi je vise zao al smo dobro popunjeni tu. Sve u svemu meni je ovo predobar rok.
Mi nikada odustati necemo...
Elezi je neka mekša verzija Mudražije. Zeka voli ove vezne što se između linija kreću ili ti ga "mezzale". Da ih ima i nazad i u završnici. Pitanje je samo koliko je fizički spreman jer mislim da nije s Bochumom bio na pripremama a za tu rolu ti trebaju ozbiljna pluća.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Bilo koji FKS Official Shop i možeš također online kupiti
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- Objektivac1946
- Kontakt:
Aferim. To je posao. Sljedeće ljeto rekordan transfer aBd
- belosevic23
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Guliashvili je dosegao svoj maksimum i treba da ide, uzeće se dobre pare. Meni je žao Bubanje kao i svima, ali i to je dobro popunjeno. Zadržavati nekoga mimo njihove volje je debilno, razumijem i da hoće da idu nevezano da li je stvar para. Dovoljne su kriminalne radnje iz prošle sezone da svima bude muka.
Oslanjanje na samo jednog igrača je loše, tako da pozdravljam odluku.
Jatta produžio ugovor, klub radi odlične stvari.
Jatta produžio ugovor, klub radi odlične stvari.

Svaka cast upravi sta rade.
Jatta je zvijer I siguran sam da ce napraviti najveci transfer u istoriji kluba.
Sad je do nas navijaca da napunimo Kosevo I da podrzimo ekipu.
Jatta je zvijer I siguran sam da ce napraviti najveci transfer u istoriji kluba.
Sad je do nas navijaca da napunimo Kosevo I da podrzimo ekipu.
-
- Kontakt:
Tako jeeeeeeeeGalileoGalilei je napisao/la: ↑17 jul 2025, 13:53Guliashvili je dosegao svoj maksimum i treba da ide, uzeće se dobre pare. Meni je žao Bubanje kao i svima, ali i to je dobro popunjeno. Zadržavati nekoga mimo njihove volje je debilno, razumijem i da hoće da idu nevezano da li je stvar para. Dovoljne su kriminalne radnje iz prošle sezone da svima bude muka.
Jatta produžio ugovor, klub radi odlične stvari.![]()
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Jatta zasluženo!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ja sam odavno govorio da pustimo ljude da rade. Vremena treba za sve.
-
- Kontakt:
Moze opet otici na posudbu ili duplu registraciju, ne izazivaj ba

svaka cast za produzenje ugovora Jatti
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
E ova vijest je mozda i najvece "pojacanje" u ovom prelaznom roku...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Šuti, ne spominji. Kako smo mi naivan narod? Ne samo mi pitari nego inače. Novinari malo podvale patku, a mi odmah udarimo sve da tjeramo. Nemam nikakve koristi od Mirvića ali ja da sam na njegovom mjestu odavno bih digao sidro.
Malo da sazrije i da intenzitet duela i igru s loptom ispolira uz Zekića, Gojkovića, Ristovskog pa da ga u Ligi prvaka gledamo za koju godinu. 

-
- Kontakt:
Ma standardno i onda se ovdje ucute. Najveca glupost koju sam cuo kao posudicemo im Jattu i imace 50 posto od transfera

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, bordobijeli, hase73, juka55, mosarajvosa83, Varijantas8 i 73 gosta.