Ne znam, po meni Geralt dobije kraj svoje priče u Blood and Wine, ode sa Yen u Toussaint

Sigurno ce biti neki quest i u cetvorci gdje igramo sa njim
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne znam, po meni Geralt dobije kraj svoje priče u Blood and Wine, ode sa Yen u Toussaint
Znas da niko od likova koji su radili Witcher trilogiju nije ostao u timu i da je rade na Unreal 5 sto znaci prosjek grafiku,uzasan lag,stuttering,i sve to u sa uzasnim performansama uz bruku bugova?
Grafika bukvalno najmanje bitna u citavoj trilogijiMarvin je napisao/la: ↑03 jul 2025, 20:19Znas da niko od likova koji su radili Witcher trilogiju nije ostao u timu i da je rade na Unreal 5 sto znaci prosjek grafiku,uzasan lag,stuttering,i sve to u sa uzasnim performansama uz bruku bugova?
Ako neko zeli hard core gaming iskustvo kakvo AAA gaming ne moze ponuditi neka skine STALKER GAMMU.
Slazem se. Al uzitak igranja igre bez stutteringa i laga u bar 60 fps je bitan a to na bilo kojoj Unreal 5 igri je nemoguce. Taj engine bukvalno unistava industriju.JayCatwright je napisao/la: ↑03 jul 2025, 22:39Grafika bukvalno najmanje bitna u citavoj trilogijiMarvin je napisao/la: ↑03 jul 2025, 20:19Znas da niko od likova koji su radili Witcher trilogiju nije ostao u timu i da je rade na Unreal 5 sto znaci prosjek grafiku,uzasan lag,stuttering,i sve to u sa uzasnim performansama uz bruku bugova?
Ako neko zeli hard core gaming iskustvo kakvo AAA gaming ne moze ponuditi neka skine STALKER GAMMU.
Ma meni su prica, dijalozi, muzika i gameplay u witcheru jednostavno toliko ispred da mi grafika nije igrala toliku ulogu, ne razumijem se u te stvari ko ti vidim, al ne mislim da ce biti fijasko sto se tice grafike.Marvin je napisao/la: ↑04 jul 2025, 01:02
Slazem se. Al uzitak igranja igre bez stutteringa i laga u bar 60 fps je bitan a to na bilo kojoj Unreal 5 igri je nemoguce. Taj engine bukvalno unistava industriju.
A na sve to CD project je napustilo sve sto je bilo kompetentno od developera. I na sve to Ciri main lik....
Tako da ne znam na osnovu cega je to najiscekivanija igra ikad.
hazarder je napisao/la: ↑04 jul 2025, 14:57Nikada više za našeg života neće bit' napisan questline kao Bloody Baron il' Hearts of stone al' da se čvrka čeka, to svakako. Engine je relativno mlad i optimizuje se s vremenom tako da sumnjam da će 60 fps na 1440p i pristojnom računaru biti nedostižno. Ovi što nekakav 4K ganjaju na 27 inčnim monitorima ionako ne zaslužuju da dišu zrak.
Da,ali u puno manjem obimu i nije imala pseudo tehnologiju poput lumena i nanita pa i bez tog su imale sijaset problema i trebale x patcheva da ih se prepravi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.