Pročitao sam negdje da bi u ABA 2 ligi trebali imati čak 5 klubova.
To su: Široki, Borac, Sloboda, Jahorina i Student Igokea.
Mada sumnjam za Jahorinu i Student Igokeu, bilo ni mi drago da imamo ovoliko klibova u ABA 2.
Potovi bi onda trebali izgledati ovako:
Prvi pot:
- Mornar
- Vojvodina
- Helios
- Zlatibor
Drugi pot:
- Široki
- Podgorica
- MZT
- Sutjeska
Treći pot:
- Borac
- Sloboda
- Teodo
- Vršac
Četvrti pot:
- TFT
- Terme Olimia
- Jahorina
- Student Igokea
Kosarkaska liga BiH
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Kosarkaska liga BiH
Ma ne vjerujem da ima išta od toga, Jahorina čisto sumnjam da ima finansije za ABA 2, Student-Igokea nisam siguran koliko im je zanimljivo da igraju ABA 2 kad već imaju klub u ABA 1. Na kraju krajeva, čisto sumnjam da će organizacioni odbor dozvoliti toliki broj klubova iz BiH.CAZIN je napisao/la: ↑16 jul 2025, 18:41Pročitao sam negdje da bi u ABA 2 ligi trebali imati čak 5 klubova.
Mada sumnjam za Jahorinu i Student Igokeu, bilo ni mi drago da imamo ovoliko klibova u ABA 2.
Prvi pot:
- Mornar
- Vojvodina
- Helios
- Zlatibor
Drugi pot:
- Široki
- Podgorica
- MZT
- Sutjeska
Treći pot:
- Borac
- Sloboda
- Teodo
- Vršac
Četvrti pot:
- TFT
- Terme Olimia
- Jahorina
- Student Igokea
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
AvantiBL je napisao/la: ↑17 jul 2025, 08:32Ma ne vjerujem da ima išta od toga, Jahorina čisto sumnjam da ima finansije za ABA 2, Student-Igokea nisam siguran koliko im je zanimljivo da igraju ABA 2 kad već imaju klub u ABA 1. Na kraju krajeva, čisto sumnjam da će organizacioni odbor dozvoliti toliki broj klubova iz BiH.CAZIN je napisao/la: ↑16 jul 2025, 18:41Pročitao sam negdje da bi u ABA 2 ligi trebali imati čak 5 klubova.
Prvi pot:
- Mornar
- Vojvodina
- Helios
- Zlatibor
Drugi pot:
- Široki
- Podgorica
- MZT
- Sutjeska
Treći pot:
- Borac
- Sloboda
- Teodo
- Vršac
Četvrti pot:
- TFT
- Terme Olimia
- Jahorina
- Student Igokea
Namotat će Elek lovu, za njega to nije problem. Koristeći svoj politički uticaj izvrši pritisak na 4-5 adresa i problem je završen. Ako misliš da je KK Jahorina slučajno dobila pozivnicu za ABA2 onda se grdno varaš. Sve je to proračunato.
Je*iga, i to si u pravu, nema šta. Sigurno je našao neku svoju "računicu", mada, u ABA 2 je i nema nešto baš, osim ako nisi spreman napasti prvo mjesto.Adnan33 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 15:33AvantiBL je napisao/la: ↑17 jul 2025, 08:32Ma ne vjerujem da ima išta od toga, Jahorina čisto sumnjam da ima finansije za ABA 2, Student-Igokea nisam siguran koliko im je zanimljivo da igraju ABA 2 kad već imaju klub u ABA 1. Na kraju krajeva, čisto sumnjam da će organizacioni odbor dozvoliti toliki broj klubova iz BiH.CAZIN je napisao/la: ↑16 jul 2025, 18:41Pročitao sam negdje da bi u ABA 2 ligi trebali imati čak 5 klubova.
Prvi pot:
- Mornar
- Vojvodina
- Helios
- Zlatibor
Drugi pot:
- Široki
- Podgorica
- MZT
- Sutjeska
Treći pot:
- Borac
- Sloboda
- Teodo
- Vršac
Četvrti pot:
- TFT
- Terme Olimia
- Jahorina
- Student Igokea
Namotat će Elek lovu, za njega to nije problem. Koristeći svoj politički uticaj izvrši pritisak na 4-5 adresa i problem je završen. Ako misliš da je KK Jahorina slučajno dobila pozivnicu za ABA2 onda se grdno varaš. Sve je to proračunato.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Ma ne mislim da je njemu cilj ABA1 ili neki profit kroz mutno trošenje novca iz budžeta, više je to sa namjerom potvrde njegove uloge lokalnog bossa koji je klub sa Pala uveo u regionalnu ligu ABA2 što je za malu sredinu kao što su Pale veliki uspjeh. Svoje političke konekcije je iskoristio da dobije pozivnicu za ovu ligu i to je jasno kao dan. Doduše, Pale imaju predobru sportsku dvoranu i solidnu posjetu na tribinama, po tome bi u startu bili bolji od najmanje 50% ostalih učesnika ABA2 lige.AvantiBL je napisao/la: ↑17 jul 2025, 15:41Je*iga, i to si u pravu, nema šta. Sigurno je našao neku svoju "računicu", mada, u ABA 2 je i nema nešto baš, osim ako nisi spreman napasti prvo mjesto.Adnan33 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 15:33AvantiBL je napisao/la: ↑17 jul 2025, 08:32
Ma ne vjerujem da ima išta od toga, Jahorina čisto sumnjam da ima finansije za ABA 2, Student-Igokea nisam siguran koliko im je zanimljivo da igraju ABA 2 kad već imaju klub u ABA 1. Na kraju krajeva, čisto sumnjam da će organizacioni odbor dozvoliti toliki broj klubova iz BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.