KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Ma dobro je ovo samo se nadat da cemo jos kojeg kapitalnog igraca dovest da se pofajtamo sa svima.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Bgm Dubravko ovo polako ali pametno slaže
Sad zasad demnatuje forumaše
Sad zasad demnatuje forumaše
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Pa jeste, ali su Cluj i Dubai jači od svih osim Zvezde, Partizana i Budućnosti. Tako da ti to dođe na isto, jedino su ove ekipe s kojima se može igrati kući teže nego u grupi A (Spartak, Zadar, Mega)Adnan33 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 21:16Znači od TOP8 ekipa iz prošle sezone, njih pet je u našoj grupi. To ti je ono kad kažu da si kurate sreće![]()
Ali ćemo zato uživati u košarci nakon 15 godina, ne mogu da dočekam prodaju sezonskih karata
![]()
Mislim da ćemo Beč i Iliriju razbucat, sa Zadrom se možemo “pronosat” a negdje ćemo iznenaditi sigurno. Hoćemo li protiv Zvezde zagrmit’ “ko ne skače taj je ćaci”![]()
Jel se igra 2x sa ovim u grupi i 1x sa ovim iz grupe A ? Znal se raspored s kim se igra kuci a s kim na strani ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Pošto se igra samo sa ekipama iz svoje grupe očekujem skor 7-11 i da se borimo za uhvatiti play in
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
To bi bilo vrh
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
koliko je glup format , zanci ovo je u stvari pola ABA lige, moze se desiti da se sa nekim ekipama uospte ne igra
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
S obzirom na to ko pravi sistem i kako na vrat na nos, nije ni loš. Mada je hamam pitanje šta se s ovim dobilo, ali eto, neka promjena je uvijek zanimljiva.
Da se igralo jednostavno dvokružno sve, to bi bila 34 kola. Ovako, do završnice je minimum 22 kola. Po meni je ovo prvo previše svakako.
Na kraju će se opet jednako vrednovati bodovi protiv ekipa iz jedne i druge grupe. Tačno, nećeš igrati sa svima, ali to su 4 ekipe s kojima nećeš (a i to je mora da znači).
Sve u svemu, nije los sistem. Mislim da je 7-11 realan cilj u prvoj fazi (očekujem po jednu pobjedu protiv Beča, Zadra, Ilirije, Mene, Spartaka i eto da se negdje ovo i podupla). To bi trebalo dati dobru osnovu da se nakon miksanja napravi dobar skor protiv slabijih ekipa iz grupa A (recimo 5-3 ili 6-2) i da se ganja taj play in.
Nadam se da se bodovi protiv ekipa iz kontra grupe poništavaju nakon prelaska u drugu fazu. Sve drugo je besmisleno.
Da se igralo jednostavno dvokružno sve, to bi bila 34 kola. Ovako, do završnice je minimum 22 kola. Po meni je ovo prvo previše svakako.
Na kraju će se opet jednako vrednovati bodovi protiv ekipa iz jedne i druge grupe. Tačno, nećeš igrati sa svima, ali to su 4 ekipe s kojima nećeš (a i to je mora da znači).
Sve u svemu, nije los sistem. Mislim da je 7-11 realan cilj u prvoj fazi (očekujem po jednu pobjedu protiv Beča, Zadra, Ilirije, Mene, Spartaka i eto da se negdje ovo i podupla). To bi trebalo dati dobru osnovu da se nakon miksanja napravi dobar skor protiv slabijih ekipa iz grupa A (recimo 5-3 ili 6-2) i da se ganja taj play in.
Nadam se da se bodovi protiv ekipa iz kontra grupe poništavaju nakon prelaska u drugu fazu. Sve drugo je besmisleno.
Prenose se svi bodovi i omjer. U prvoj fazi je 16 utakmica pa bi 7-9 bi bilo bolje od 6-10. Onda imamo 10 utakmica gdje bi 6-4 bila premija.
Mislim da ako budeš u TOP 4 da se prebacuju bodovi i omjer protiv ekipa koje su isto završile u TOP 4, a ako budeš 5-9 mjesta prenose se protiv tih ekipa koje su također na pozicijama 5-9.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Novi format je potpuna glupost. Proširenje na 18 klubova takodje.
Izgleda nista od Campare.Vladimir Mihailović ponovno će odjenuti zadarski košarkaški dres, Kapusta i Čampara blizu dogovora

Inace, Zadar je vec zadrzao 4 od 5 najbitnijih igraca iz prosle sezone (+ trener) i na startu ce sigurno biti uigraniji od ostalih ekipa. Nisu to neke aman igracine, ali su sasvim solidni za taj nivo. Ako pogode s pojacanjima, mogli bi biti poprilicno nezgodni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.