Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Evo nove prilike.
Nek prvo skoci s mosta da ga pet-sest likova nabije nogom po izlasku iz vode, zatim nek u dresu Bosne ode u zapadni dio Mostara, da ga i ultrasi malo polome zbog toga.
Nek prvo skoci s mosta da ga pet-sest likova nabije nogom po izlasku iz vode, zatim nek u dresu Bosne ode u zapadni dio Mostara, da ga i ultrasi malo polome zbog toga.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- kraljttbvb
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 13:18Nek prvo skoci s mosta da ga pet-sest likova nabije nogom po izlasku iz vode, zatim nek u dresu Bosne ode u zapadni dio Mostara, da ga i ultrasi malo polome zbog toga.

Sreca pa je hrana u Mostaru katastrofa, pa im nece ni pasti na pamet da ga vode na cevape

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Prije ce biti da neznas gdje je Mostar, nego da je losa hrana.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2025, 13:4519vendetta87 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 13:18Nek prvo skoci s mosta da ga pet-sest likova nabije nogom po izlasku iz vode, zatim nek u dresu Bosne ode u zapadni dio Mostara, da ga i ultrasi malo polome zbog toga.![]()
![]()
Sreca pa je hrana u Mostaru katastrofa, pa im nece ni pasti na pamet da ga vode na cevape![]()
Ma jbo te stari most,daj nek mu onaj Isak sredi da ode u KPZ to bi bio kontent.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ima nas par ovdje iz Bosne, pa mi to svakodnevno dozivljavamo, a gdje si to ti Asteriksu? Deutshcland?Asteriks je napisao/la: ↑17 jul 2025, 08:58
Vrhunski primjer vizuelnog doživljaja kroz pažljivo istražen i upakovan prikaz prirodnih ljepota. Prikazane su divlje regije BiH, te ljudske priče u harmoniji s prirodom.
Postoje dvije epizoda serijala „Bosnien und Herzegowina“ u okviru serije Der grüne Norden i Der karstige Süden. Emiteri su Arte i ZDF produkcija.![]()

Gastroskopiju uradi.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 14:59U zadnjih mjesec dana sam imao niz paničnih napada, počne mi lupati srce, znoje mi se ruke, imam osjećaj kao da gubim dah. Odem na hitnu, tamo EKG pokaže da je sve u redu, samo mi dadnu injekciju radi smirenja. Posljednji put mi je doktor preporučio psihologa jer je to sve u glavi kako je on rekao. Jel itko imao slična iskustva, što mi je činiti? Jel pravi psiholog pomogne ili...
Zeludac, kako nesvjesno moze stvoriti veliku anksioznost, napade panike, misli da ce umrijeti svaki trenutak i te misli ne mozes nikako u datim trenucima kontrolisati.
Naravno ako ne bude hernija, gerd, gastritis i sl, psihilog na razgovor.
Glava je tvoj najveci neprijatelj, radi nesto sto volis, cisto da ne mislis na to, znam da je lako reci, pokusaj citanjem knjiga, igranjem igara nekih ako volis, gledanje serija, filmova, hobi, setnja planinom, voznja biciklom itd.
Ali poslusaj ovo za zeludac, skriven neprijatelj, pogotovo gerd.
Pravo pitanje je gdje si ti i zasto ti ne daju da gledas.coelho41 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 16:04ima nas par ovdje iz Bosne, pa mi to svakodnevno dozivljavamo, a gdje si to ti Asteriksu? Deutshcland?Asteriks je napisao/la: ↑17 jul 2025, 08:58
Vrhunski primjer vizuelnog doživljaja kroz pažljivo istražen i upakovan prikaz prirodnih ljepota. Prikazane su divlje regije BiH, te ljudske priče u harmoniji s prirodom.
Postoje dvije epizoda serijala „Bosnien und Herzegowina“ u okviru serije Der grüne Norden i Der karstige Süden. Emiteri su Arte i ZDF produkcija.![]()
![]()

Speed u Mostaru ima svasta vidjeti, forticu i stari most i to je to
Najzanimljivije ce mu bit pronaci parking i cekanje kilometarske guzve u saobracaju.
Most overrated city in Bosnia
Treba pazit ako ce skakati, da ga ne nokautiraju.
Ulica kralja Tomislava vrh, miris fekalija 24/7.

Najzanimljivije ce mu bit pronaci parking i cekanje kilometarske guzve u saobracaju.
Most overrated city in Bosnia

- kraljttbvb
- Kontakt:
Prosvijetli nas sveti čovječe!samoposmatram je napisao/la: ↑17 jul 2025, 15:14Prije ce biti da neznas gdje je Mostar, nego da je losa hrana.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2025, 13:4519vendetta87 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 13:18Nek prvo skoci s mosta da ga pet-sest likova nabije nogom po izlasku iz vode, zatim nek u dresu Bosne ode u zapadni dio Mostara, da ga i ultrasi malo polome zbog toga.![]()
![]()
Sreca pa je hrana u Mostaru katastrofa, pa im nece ni pasti na pamet da ga vode na cevape![]()
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
zivio 2 godine nisam osjetio nikad, to je mozda tvoj trag kad prodjes
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Quartararo
- Kontakt:
Ma samo Sarajevo. Šteta što je Bihać premal i što nema ništa specijalno ponuditi osim prirodnih ljepota, što ovog youtubera ni ne zanima, moglo bi se diskutovati.Neutral je napisao/la: ↑17 jul 2025, 16:40Speed u Mostaru ima svasta vidjeti, forticu i stari most i to je to![]()
Most overrated city in Bosnia![]()
Mostar i Zenica najružniji i najsmrdljiviji gradovi, ruglo države.
viđaj guzoperanaMasqareda je napisao/la: ↑17 jul 2025, 16:38Pravo pitanje je gdje si ti i zasto ti ne daju da gledas.coelho41 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 16:04ima nas par ovdje iz Bosne, pa mi to svakodnevno dozivljavamo, a gdje si to ti Asteriksu? Deutshcland?Asteriks je napisao/la: ↑17 jul 2025, 08:58
![]()
![]()
![]()
Bihac i TravnikQuartararo je napisao/la: ↑17 jul 2025, 18:14Ma samo Sarajevo. Šteta što je Bihać premal i što nema ništa specijalno ponuditi osim prirodnih ljepota, što ovog youtubera ni ne zanima, moglo bi se diskutovati.Neutral je napisao/la: ↑17 jul 2025, 16:40Speed u Mostaru ima svasta vidjeti, forticu i stari most i to je to![]()
Most overrated city in Bosnia![]()
Mostar i Zenica najružniji i najsmrdljiviji gradovi, ruglo države.

Justin je u Holandiji, a ti znaš kolika mržnja postoji prema istočnim susjedima

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Blatis Mostar a lik jeo u cevabdzinicama u koje ni pjan nebi krocio.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2025, 16:50Prosvijetli nas sveti čovječe!samoposmatram je napisao/la: ↑17 jul 2025, 15:14Prije ce biti da neznas gdje je Mostar, nego da je losa hrana.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2025, 13:45
![]()
![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
vi pametujete kralju nešto, a frajer jedini na forumu koji se kupao u Atini
Aha.coelho41 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 16:04ima nas par ovdje iz Bosne, pa mi to svakodnevno dozivljavamo, a gdje si to ti Asteriksu? Deutshcland?Asteriks je napisao/la: ↑17 jul 2025, 08:58
![]()
Listam jutros Magentu TV, kad na Arte doku o BiH.
Radi se o kanalu koji je dio osnovnog paketa gotovo svih kablovskih i digitalnih platformi u Njemačkoj.
Bude tu itekako kvalitetnih i odlično upakovanih dokumentaraca o prirodi, zatim historijskih, onda putopisnih emisija itd. Msm nije ono Tatabrada TV.
Informativan video za Švabe.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
Da, iznenade se svi, samo ko hoće dat priliku.Asteriks je napisao/la: ↑17 jul 2025, 18:51Informativan video za Švabe.coelho41 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 16:04ima nas par ovdje iz Bosne, pa mi to svakodnevno dozivljavamo, a gdje si to ti Asteriksu? Deutshcland?Asteriks je napisao/la: ↑17 jul 2025, 08:58
![]()
Jednom ja nešto pokazivao neke snimke sa svadbe i nekih izlazaka kolegi iz Italije, kaže on meni, pa čovječe ne bih nikada rekao da se ovako zabavlja u jednoj muslimanskoj državi...loš nam PR
Treba Speeda natjerat po mevludima.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
-
- Kontakt:
Ne znaju oni kakvih plaža ima u Atini.JayCatwright je napisao/la: ↑17 jul 2025, 18:33vi pametujete kralju nešto, a frajer jedini na forumu koji se kupao u Atini
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.