Nisam...Rz88 je napisao/la:Malo si se zbunio.

Inače Rz88,već je odigrana jedna tekma pa sam i nju uračunao...Pozzz...
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Nisam...Rz88 je napisao/la:Malo si se zbunio.
miky_hz je napisao/la:joint fc - Delfin
2-0![]()
ja jedini prognozirao,kod delfina svi
miky_hz je napisao/la:joint fc - Delfin
2-0![]()
ja jedini prognozirao,kod delfina svi
Ma mi ostajemo 100%...Završit ćemo 4. ili 5.,zavisi hoće li savez priznavati prognoze postavljenje nakon isteka vremena...Ispasti će Spamm(ako budu priznati svi rezultati),ili BHF,ukoliko ne priznaju prognoze...Nisam siguran,ali mislim da je tačno sve što sam napisao...Zagor je napisao/la:Mi smo dobili 2:1 (Zagor i Bayer 04)Da li ostajemo u 1.ligi !?
Mislish United
Sto si bolan navalio da mi ( Spam) ispadnemo. I da se priznaju prognoze koje su postavljene poslije vremena, opet ispadaju Fanaticosi. Jedino ako Knele, istaknuti clan saveza i igrac fanatikosa drugacije ne odlucibayer 04 je napisao/la:Ma mi ostajemo 100%...Završit ćemo 4. ili 5.,zavisi hoće li savez priznavati prognoze postavljenje nakon isteka vremena...Ispasti će Spamm(ako budu priznati svi rezultati),ili BHF,ukoliko ne priznaju prognoze...Nisam siguran,ali mislim da je tačno sve što sam napisao...Zagor je napisao/la:Mi smo dobili 2:1 (Zagor i Bayer 04)Da li ostajemo u 1.ligi !?
Mislish United
gdje ispadaju kad nema nizeg ranga.Virtu4l je napisao/la:Ja bih najviše volio da ostanu sve ekipe i da se formiraju dvije prve lige, na kraju igramo play off za prvaka i play off za ispadanje... Biće malo bez veze ako neka ekipa iz druge liga ostvari bolje rezultate od prvoligaša, što je veoma lako moguće...
Ma kad igraju reprezentacije bolje da bude npr 7 igraca i da pogadjaju po 3 para,ipak je bolje da bude vise igraca u repki.GoRaN je napisao/la:Trebali bi napraviti reprezentaciju foruma!!!
Pa da igramo prijateljske sa drugim forumima.
Plus 3 rezerve ako neko bude odsutan ili zauzet...
Neka u prvih 3 bude maksimalno 1 igrac iz jedne ekipe.
Slazem se u potpunosti.BIHfan je napisao/la:Ma kad igraju reprezentacije bolje da bude npr 7 igraca i da pogadjaju po 3 para,ipak je bolje da bude vise igraca u repki.GoRaN je napisao/la:Trebali bi napraviti reprezentaciju foruma!!!
Bilo bi to finoGoRaN je napisao/la:Slazem se u potpunosti.BIHfan je napisao/la:Ma kad igraju reprezentacije bolje da bude npr 7 igraca i da pogadjaju po 3 para,ipak je bolje da bude vise igraca u repki.GoRaN je napisao/la:Trebali bi napraviti reprezentaciju foruma!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.