FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
80
52%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
29%

Ukupno glasova: 155

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 17 jul 2025, 16:40

Varijantas8 je napisao/la:
17 jul 2025, 16:28
Imam nekako osjecaj da je malo utakmica u nogama pred Rumune, bar jos dvije da se odigraju.
Mozda bude sa Radnikom u Butmiru.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 17 jul 2025, 16:40

jurisicduska je napisao/la:
17 jul 2025, 16:32
Lucas je napisao/la:
17 jul 2025, 16:20
17 jul 2025, 16:14
Znaci ovako

Radnik kući
Sloga gosti
Posusje kući

Cilj 9 bodova.
Pa ako ne bude 9 bodova, čak i uz najkriminalnije moguce suđenje, nek raspuste cijeli tim.
Ako se šta bude raspuštalo opet nadam se da smo dovoljno odrasli da to ovaj put ne bude tim ili trener. Nemoj mi odmah crnjaka. Dobit ćemo sve 3 tekme. Šta crnjacis uvijek , bezveze me u depresiju baciš i malerises
Jest vala, raja hoće odmah sve, polako dok se upoznaju i dok prođemo pripreme tek onda na proljeće ćemo biti pravi. Ne znam čemu žurba.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 17 jul 2025, 16:41

Varijantas8 je napisao/la:
17 jul 2025, 16:28
Imam nekako osjecaj da je malo utakmica u nogama pred Rumune, bar jos dvije da se odigraju.
Druze koliko god da se igra ,ovo se tesko moze uigrati,stalne rotacije dolasci odlasci,u zadnji momenat meni se ovo licno ne svidja,i kod ovih rumuna je isto ko bude manje seprtljav ce proci. :lol:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 17 jul 2025, 16:44

A šta će uigrat ode mu jedan igrač svako 3 dana.
Bolje da nikako nismo igrali prijateljske svakako će protiv Rumuna izaci sastav koji nikad prije skupa nije odigrao utakmicu. To je najtužnije. Bar eto jednu pripremnu da su odigrali nego ni to.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

UltraNorth
Kontakt:

Post Postao/la UltraNorth » 17 jul 2025, 16:56

Najsmjesnije mi je kad neko kaze igrac zeli da ide . Kralju ti si pod ugovorom i ima da ispunajvas svoje obaveze nije te niko puskom tjerao da potpises . Treniraj i igraj ili tribine . Sad dodje yamalu ponuda od 100 mil godisnje a barci da za njega ponude 20 miliona i kao treba barca pristati . Pristat ce malo sutra . Bubanju nikad ne bih dao za 800 hiljada eura smijesne pare u danasnje vrijeme . Isto ko sto je neko spomenuo dinamo nije zadrzao baturinu i sucica . Nije , ali ih je pustio kad su dosle ponude koje su ih zadovoljile 14 mil jedan

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 17 jul 2025, 17:06

UltraNorth je napisao/la:
17 jul 2025, 16:56
Najsmjesnije mi je kad neko kaze igrac zeli da ide . Kralju ti si pod ugovorom i ima da ispunajvas svoje obaveze nije te niko puskom tjerao da potpises . Treniraj i igraj ili tribine . Sad dodje yamalu ponuda od 100 mil godisnje a barci da za njega ponude 20 miliona i kao treba barca pristati . Pristat ce malo sutra . Bubanju nikad ne bih dao za 800 hiljada eura smijesne pare u danasnje vrijeme . Isto ko sto je neko spomenuo dinamo nije zadrzao baturinu i sucica . Nije , ali ih je pustio kad su dosle ponude koje su ih zadovoljile 14 mil jedan
Nije se lako koncentrisati na treninge, kad ti neki drugi klub nudi pare, kojim možeš riješiti egzistenciju. Još Rusi stvarno dobro placaju, ko je god s ovih prostora tamo otisao i ostao par godina, naplatio se dobro i obezbjedio.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 jul 2025, 17:06

17 jul 2025, 16:44
Bolje da nikako nismo igrali prijateljske svakako će protiv Rumuna izaci sastav koji nikad prije skupa nije odigrao utakmicu. To je najtužnije. Bar eto jednu pripremnu da su odigrali nego ni to.
Pa sva pojacanja su igrala pripremne utakmice pa cak I Ristovski.
Cak su ovde navijaci psovali Zekica sto je puno miksao, evo upravo iz ovog razloga.
Ne kazem da je dobro ali nije bas kao da nikada nisi bili skupa.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 17 jul 2025, 17:12

poznavajuci nas ja ne bih nikakvu utakmicu organizovao
za 7 dana su firgosi
prilagoditi se njima osvjeziti ekipu i uigravati prvih 11
nece pomoci utakmica nista specijalno al mozemo izgubiti kojeg bitnog igraca
kakav sastav prizeljkujete
dal ce biti mu.da da Musija bude prvi golman
Ristovski od prve jel realno za ocekivati, bek il stoper
isto za Begana bek il stoper
Kupresak il Kerimaga
ko od stopera nece upasti
Elezi kako je stanje s njim
Mamas i Jatta su mozda najsigurniji uz Gulisu
u svakom slucaju bolje miksati sastav nego beton

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 17 jul 2025, 17:27

opet odgadjanje utakmica, a receno da ce se to razjebat, poslije ce biti gust raspored bla bla bla
treba igrati sve redom, ima sasvim dovoljan fond igraca i ne treba od lige jos veci cirkus praviti, uostalom nama treba priorotet biti loga i titula jer to je jedini put ka grupama. Evo da mi i prodjemo rumune imas jos 3 kola do grupa, pa nema sanse da to sve preskocimo.
Kup takodjer od zime, jer tas cemo znati na cemu smo u ligi, a moguce da pobkednik kupa ide u kvalifilacike za EL gdje je opet malo lakse do grupe ako se prodje jedno prekolo.

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 17 jul 2025, 17:34

SHZ82 je napisao/la:
17 jul 2025, 17:27
opet odgadjanje utakmica, a receno da ce se to razjebat, poslije ce biti gust raspored bla bla bla
treba igrati sve redom, ima sasvim dovoljan fond igraca i ne treba od lige jos veci cirkus praviti, uostalom nama treba priorotet biti loga i titula jer to je jedini put ka grupama. Evo da mi i prodjemo rumune imas jos 3 kola do grupa, pa nema sanse da to sve preskocimo.
Kup takodjer od zime, jer tas cemo znati na cemu smo u ligi, a moguce da pobkednik kupa ide u kvalifilacike za EL gdje je opet malo lakse do grupe ako se prodje jedno prekolo.
Imas dva kola do grupa poslije rumuna, otkud da nam liga nije prioritet? Pa ne pita se FKS hoce li se odgoditi ili ne ko sto vidis

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 17 jul 2025, 17:36

amypitar je napisao/la:
17 jul 2025, 17:06
Cak su ovde navijaci psovali Zekica sto je puno miksao, evo upravo iz ovog razloga.
Igrali su ali u sastavu koji će izaći protiv Rumuna nisu nikad igrali. Imat ćemo potpuno novu sredinu kad promijeniš 2/3 igrača u sredini svejedno je Ko i sve da primjeniš niko ni s kim ti nije uigran isto vazi i za odbranu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 17 jul 2025, 17:37

Vidio si u zelji kad je jaber saznao ponude koje ima i kako je onda igrao. Nisu fudbaleri obvezani za dres niti njih briga za njega u 99% slucajeva.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 jul 2025, 17:40

Koliko Bubanja ima godina? Ove pare koje se spominju su vrh trenutno za igraca kojem je Sarajevo do sad bio najbolji kklub. Na ovu temu imas podcast od prije 5 godina sa Zekicem,pricao kako je vodio Serif ilik nije zelio da se trudi da bi ga pustili da predje u drugi klub.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 17 jul 2025, 17:48

Nikola Đuric na posudbi do kraj sezone u Radniku(B)
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 17 jul 2025, 17:49

Jesi li ikad čuo za Neymara?

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 17 jul 2025, 17:50

17 jul 2025, 16:32
Lucas je napisao/la:
17 jul 2025, 16:20
17 jul 2025, 16:14
Znaci ovako

Radnik kući
Sloga gosti
Posusje kući

Cilj 9 bodova.
Pa ako ne bude 9 bodova, čak i uz najkriminalnije moguce suđenje, nek raspuste cijeli tim.
Ako se šta bude raspuštalo opet nadam se da smo dovoljno odrasli da to ovaj put ne bude tim ili trener. Nemoj mi odmah crnjaka. Dobit ćemo sve 3 tekme. Šta crnjacis uvijek , bezveze me u depresiju baciš i malerises
Ti fakat od lucasa ocekujes pozitivan komentar?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 17 jul 2025, 17:51

17 jul 2025, 17:36
amypitar je napisao/la:
17 jul 2025, 17:06
Igrali su ali u sastavu koji će izaći protiv Rumuna nisu nikad igrali. Imat ćemo potpuno novu sredinu kad promijeniš 2/3 igrača u sredini svejedno je Ko i sve da primjeniš niko ni s kim ti nije uigran isto vazi i za odbranu.
Joj duška tebe - dvije stranice si optimista i pozitivan a naredne dvije pesimista i ništa ne valja. Ne može te čovjek "pofatati". :mrgreen:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 17 jul 2025, 17:55

Ne radi se tu o tom igraču nego o renomeu. Kad Barceloni dodje ponuda od 20 miliona ona će odbiti bez obzira šta Jamal mislio jer imaju ono što Englezi zovu moral highground. Mogu svijetu objasniti da je jednostavno premala ponuda za tako dobrog igrača i svi će se složiti sa tim.

Da nama dodje ponuda od 10 miliona za Gulliashvillia mi to ne možemo odbiti po principu imaš ugovor moraš ostati jer ćemo tako steći lošu reputaciju kod drugih igrača koje ćemo kasnije morat preplaćivati da dodju ili će nas izbjegavati.

Naše je da se držimo principijelno: svi su na prodaju za pravu cijenu i ne možemo pogriješit.

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 17 jul 2025, 17:57

benko21 je napisao/la:
17 jul 2025, 17:48
Nikola Đuric na posudbi do kraj sezone u Radniku(B)
Dobra stvar .
Taman da se kali i da vidimo na cemu smo sa njim

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 jul 2025, 17:59

Ovaj Denis iz HR sto je bio na pripremama u Sloveniji,bili su u tom mjestu i Varazdin i Vukovar,pohvali nas tim i ako navija za Zelju i Dinamo,kaze level vise profesionalizam,PR,atmosfera,organizacija izgleda nije kao sto nam prestavljaju forumski pljuvaci. Kod Marijana bas kaze bice tesko protiv Kraovije,da nismo i ali srece al eto da imamo dobru ekipu.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, HeavyBassBlues, stokastoka23 i 31 gost.