Cetalji nemocni ,samo oko sudije misle halkic sudi prodani balija. Kako je los igrac ovaj vukovic usporen snimak. Evo ga smece kvrzic odma zuti dobio,misli moze da psuje kao prodanom baliji kazlagicu. Ni top 3 nije ova ekipa u BH bez kriminala.
BH klubovi u Evropi 25/26
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 25/26
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Poslozit ce se kockice do lige

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
To bi bilo to od Borca. Nema teorije da za poluvrijeme daju 3 gola.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Znaci polu-amateri? Haveru, necu reci da je ovo klub koja se dere 5-0, ali neki nivo mozda Sloge, Posusja u najboljem slucaju.Combattente87 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 18:18Niti jedan igrač Santa Colome nije amater....Svi su pod profesionalnim ugovorima i igrali 2 i 3 špansku ligu....Jedan igrač je samo iz Andore i igra za reprezentaciju...
Ne znam sta se desava kod vas. Na stranu Vico, sudjenje i sve ovo se moralo proci. Imate dovoljno kvaliteta za to. Mozda je kasnjenje sa platama ili bojkot nekakavi ili nesto, ali ovo je ekipa koja se prolazi. Kako ste odigrali KL prosle godine, a sta je ovo?
Nek barem dobiju radi koeficijenta jer svakako ne mogu proci nema sanse.Nista ljudi ne igraju.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ma nece ni to s ovom igrom. Prije 4-5 mjeseci bili na korak od prolaza u cetvrtfinale KL, a sad ni ove ne mogu proci...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Borac bas los. Razocarali su skroz. Nemaju sanse ovo proci.
Ma nece da igraju izlevatili ih za pare, niti su premije dobili niti ista kamoli sta više, 15 miliona je nestalo preko noci.
Ne bi me cudilo da im i plate kasne.
Ne bi me cudilo da im i plate kasne.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Borac igra jednako jadno kao i svaki put u historiji. Zar je kad protiv Egnatije i onih Farana prošle godine ista volji od ovog sada? Nije, samo su genocidna **** ovdje na forumu veličala to.
Haj sto ne znaju namjestiti zvuk, ali dovedu neku da izgleda lijepo i onda joj ne kazu razliku između produzetaka i nadoknade
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ali gledaj im dresova cirilica je tu,a naprijed stavili krst onako kao da nije ofirno. Nevjerovatno da ljudi nemogu biti sportisti nego sire na sve strane nacionalizam.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
-
- Kontakt:
Ma nista cudno za tu politcku prciju,Dodo je u krizi sa parama,igraci odu bez odstete kad pozele. Inace ovaj sudija je Kvrgomiru i banjaluckim curicama ocitao lekciju,moze kod nas krvnicki lomit noge bez da faul dobije al u evropi ide po usima.
Sta vas to cudi za borac, pa prvak pa druga liga i obrnuto, politicki klub kao ovi iz stolnog grada.
Odlicnu podrsku ce Zeljo imati, 80% stadiona plavo-bijelo, lijepo vidjeti.
Odlicnu podrsku ce Zeljo imati, 80% stadiona plavo-bijelo, lijepo vidjeti.
Kakvo je ovo sranje sa MY TV?! Ne mozes gledati ako nisi u BiH. Ima li neko link ili znate li da li neki drugi kanal radi prenos?
Bruka i sramota! Sramotno izdanje Borca za 70 minuta nisu stvorili jednu šansu a ganjas rezultat.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Ovaj sudija teski klaun doso da se folira u konferenc ligi daje dva zuta napadacu andore i tako utjece na utakmici kriminalac.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Opet gol iz ofsajda, doduse pasivnog
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 9 gostiju.