Jesi ti platila doprinose za platu u junu ili si za keš odradila?
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Htio sam da kazem ako i ne napravi nista vise u karijeri, i karijera mu krene silaznom putanjom on je sa svojih 16-17 godina postigao toliko da se moze reci da je imao jako uspjesnu i dobru karijeru - ne samo kroz prizmu osvjenih trofeja vec ako se pogleda i njegova uloga u tim timskim ostvarenjima.
Mislim da ljudi bespotrebno dižu galamu oko njegovog ponašanja. Ne vidim zapravo da je Lamine uradio išta loše. Nisam ga vidio pijanog, nisam ga vidio dorgiranog, nisam ga vidio da maltretira neke patuljke ili da lupa šamare influensericama. Ovdje se pravi Jack Grealish od momka, što je po meni bolesno. Kakva penzija?Sport90 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 13:57Htio sam da kazem ako i ne napravi nista vise u karijeri, i karijera mu krene silaznom putanjom on je sa svojih 16-17 godina postigao toliko da se moze reci da je imao jako uspjesnu i dobru karijeru - ne samo kroz prizmu osvjenih trofeja vec ako se pogleda i njegova uloga u tim timskim ostvarenjima.
Ako mu forma padne do oktobra, za to sigurno neće biti krivi ni patuljci niti plavuše od neki dan, već kontinuitet loših odluka. On je sada punoljetan i iako fudbaleri na zapadu se uče da donose odluke već od 15. sada je ajmo reći oficijelno sve na njemu. Nema rekao mi rođak, rekao mi tata. Ima dobar podcast sa Rashfordom gdje on objašnjava te stvari i kako je uspio da se riješi nekih ljudi da bi bio bolji fudbaler.
Što se tiče njegove uloge u trofejima, da imao je ulogu, ali je prevueličana, ako uzmemo u obzir da su La Ligu iznijeli Lewa i Raphina sa suludim brojevima, a EURO su iznijeli Ruiz i Rodri, pa tek onda Yamal sa tih par bljeskova. Ne umanjujem učinak Yamala, on je meni pravo gotivan igrač.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Money spent by Spanish clubs so far this window:
Real Madrid: €168M
Atletico : €117M
Villareal: €37M
Real Betis: €28M
.
.
Barcelona : €25M
.
.
Samo Chelsea je potrosio vise nego citava Primera

I prije Tebasovog sahranjivanja spanjolci su bili sirotinjska liga.Pa mislim da je Sevillin najjaci transfer do dana danasnjeg nekih 30ak miliona.Zadnjih 10,15 godina epl,serie a i bundesliga su uvijek trosile vise para.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Koliko navijaci Barce mrze Tebasa radi La Liga salary capa a bukvalno svi timovi la lige i segunde su za taj salary cap i glasali su za to.
Taj smećar, prije svega, želi sahraniti konkurenciju molerima, klubu za kojeg neskriveno navija.
Prvi cilj je uništiti Barcelonu. To je prava istina, da ne zatvaramo oči pred stvarnom situacijom.
Jasno vidno već treću sezonu, odnosno treći ljetni prelazni rok. Tu nema nikakve dileme.
Barceloni, koja je uzela dva prvenstva od zadnja tri, a uzela bi i lani da nisu pokradeni u dva EC,
se zabranjuje registracija igrača. Čak i onima, koji su ponikli u La Masia-i. Neki su dovedeni u 0 EUR
transferima, pa im je prvobitno zabranjena registracija, sjetimo se.
Prvi cilj je uništiti Barcelonu. To je prava istina, da ne zatvaramo oči pred stvarnom situacijom.
Jasno vidno već treću sezonu, odnosno treći ljetni prelazni rok. Tu nema nikakve dileme.
Barceloni, koja je uzela dva prvenstva od zadnja tri, a uzela bi i lani da nisu pokradeni u dva EC,
se zabranjuje registracija igrača. Čak i onima, koji su ponikli u La Masia-i. Neki su dovedeni u 0 EUR
transferima, pa im je prvobitno zabranjena registracija, sjetimo se.
Sad i francuzi i turci vise troseL-Train je napisao/la: ↑17 jul 2025, 19:05I prije Tebasovog sahranjivanja spanjolci su bili sirotinjska liga.Pa mislim da je Sevillin najjaci transfer do dana danasnjeg nekih 30ak miliona.Zadnjih 10,15 godina epl,serie a i bundesliga su uvijek trosile vise para.

Ja sam mislio da je to pravilo oveo on,ako su klubovi stvarno glasali za to onda koga boli k.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Klubovi su TRAZILI da on to uvede da ih spasi prekomjernog trosenja novca koji nemaju i bankrota da nemamo nove Malage i slicno
to je jedan od najvecih razloga zasto Tebas ima ogromnu popularnost kod manjih timova Spanije i ostat ce na ovom mjestu jos dugo.Jer ima podrsku
Nisu glasali da 117 puta u toku jedne sezone mijenja to isto pravilo kako njemu pase. Barsa se vrati u normalne okvire on na sljedecoj sjednici doda neku novu otezavajacu okolnost. Gotovo sve igrače s kritičnim platama prodali ili ih se riješili. I opet kadija kaze ne moze. Jest Barto unazadio klub ali su u velikoj mjeri to sanirali. I nije Barsa Duizburg da ima sicu od prihoda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.