Brate ne znas sta se desava iza zatvorenih vrata. Pa sam ti je Zekic rekao da ne voli odgadjatH8Z7 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 19:11Naime, na zahtjev klubova koji će krajem ovog mjeseca igrati utakmice u Evropi donesena je odluka da utakmica bude odgođena.luckystrike je napisao/la: ↑17 jul 2025, 19:06luckystrike je napisao/la: ↑26 jun 2025, 15:57
Ako je vjerovati čestitom savezu i njegovom rukovodstvu, nema![]()
![]()
Znači i mi smo dali saglasnost.![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ovu 80 crnca dovest iz Kopra, lagan ko Jatta
- GalileoGalilei
- Kontakt:
1. Kasnimo sa pojačanjima, trebaju nam do Craiove, trebaju nam kapitalci, treba nam vezni sa idejom
2. Dovedu igrače, od toga bivšeg kapitena Dinama, reprezentativca Makedonije Elezija, jednog od najboljih golmana HNL-a, najboljeg strijelca Mlinarića, reprezentativca Kipra, Turdu koji je pristojan stoper. Blizu potpisa i reprezentativac Slovačke, a vrlo blizu je bio i Bočkaj.
Prodaš Bubanju za fin iznos, prodali Viverosa za fin iznos, još i Guliashvilija treba.
3. Sad ne valja što ovi nisu došli ranije, iako se to na tržistu nikad ne može planirati, što je i Zekić rekao. Sad se neće moći uigrati, trebalo je ovo, trebalo je ono.
Jednom da mi je dočekati da nema seratora na svaku moguću sitnicu.
2. Dovedu igrače, od toga bivšeg kapitena Dinama, reprezentativca Makedonije Elezija, jednog od najboljih golmana HNL-a, najboljeg strijelca Mlinarića, reprezentativca Kipra, Turdu koji je pristojan stoper. Blizu potpisa i reprezentativac Slovačke, a vrlo blizu je bio i Bočkaj.
Prodaš Bubanju za fin iznos, prodali Viverosa za fin iznos, još i Guliashvilija treba.
3. Sad ne valja što ovi nisu došli ranije, iako se to na tržistu nikad ne može planirati, što je i Zekić rekao. Sad se neće moći uigrati, trebalo je ovo, trebalo je ono.
Jednom da mi je dočekati da nema seratora na svaku moguću sitnicu.
-
- Kontakt:
Ima li negdje roster B tima ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ne moze to na javnom forumu, masa je besposlicara sa memli strane koji jedu ****.GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 jul 2025, 19:41Jednom da mi je dočekati da nema seratora na svaku moguću sitnicu.
Ako prođemo Rumune jel se 3 pretkolo igra 7 augusta?Jel se zna jesmo li domacini prvu tekmu
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
-
- Kontakt:
Koper odlicna ekipa Bgm
23 godine, 50k vrijednost. Smijesno iskreno. Strasno igra najbolji obe utakmice + Belgijski papiri
-
- Kontakt:
Dokaz kako cijene nisu bitne u dosta slucajeva, prvi primjer ristovskibvsic je napisao/la: ↑17 jul 2025, 20:2023 godine, 50k vrijednost. Smijesno iskreno. Strasno igra najbolji obe utakmice + Belgijski papiri
Pa sami Slovenci kazu da im je liga u padu zadnjih godina.
Nekadasnji Maribor I Olimpija sa danasnjim se ne mogu porediti.
Evo ga i zabi jos, sad avion poslat po njeg znaci iz svlacionice nama vamorimljanin90 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 20:23Dokaz kako cijene nisu bitne u dosta slucajeva, prvi primjer ristovski
-
- Kontakt:
Ova veceras utakmica u Sloveniji nam je morala pokazati sve slabosti koje trebamo iskoristiti u prvenstvu.
-
- Kontakt:
Jel se moze karta kupiti na stadionu na dan utakmice?
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
Moci ce, sigurno. Barem za zapad.laznokrilo je napisao/la: ↑17 jul 2025, 20:30Jel se moze karta kupiti na stadionu na dan utakmice?
Hvala unaprijed
- FKS -
Zeljo zrinjski borac kito tres ekipe..mi sa ovom ekipom ako budemo gubili bodove (sa fer sudjenjem) nek se ubiju..
Ovaj koper bi FK SARAJEVO sto je igralo protiv oktobera, zabilo 4 komada i na kosevu i u sloveni
Ovaj koper bi FK SARAJEVO sto je igralo protiv oktobera, zabilo 4 komada i na kosevu i u sloveni
Drug, savjet, uzimaj online ako si u prilici. Bude tolika guzva da ce ti se ogadit utakmice.laznokrilo je napisao/la: ↑17 jul 2025, 20:30Jel se moze karta kupiti na stadionu na dan utakmice?
Hvala unaprijed
Govorim iz licnog iskustva.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA