Sumnjam da hoce, zbog prava na lige, licenci i sl. Koje si update koristio dosad?AjsKjub je napisao/la: ↑17 apr 2025, 21:46https://fmtweak.com/match-engines/
Odlican match engine mod. Posjed i niski blokovi su igrivi, a ima tu i nekih novih animacija. Trajekcija lopte isto primjetno bolja. Mada ima onaj msm i korejski match engine koji je isto tako dobar iako nisam testirao.
Nadam se samo da ce SI izbaciti bar neki update po zavrsetku regularne sezone u stvarnosti. Bukv sve i jedan ovaj community update je smece.
Football Manager 2024
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- superFrankie
- Kontakt:
Re: Football Manager 2024
Sve i jedan sa scouta, sortitout, inside... Ovaj pr0 je jos i najgori. Kad procitas changelog i vidis pristranost ligama i kako nasumicno kroz svaku verziju izbacuje lige odvojeno.
Nije stvar koji vec nacin na koji to rade. Bace na default winter update +/- za CA/PA (i opet nekako zaje.bu stvari) i to nazivaju updateom dok lome fin novac preko patreona. Dovoljno da vidis kakve sve modove neke mnogo manje igre izbacuju i to postaje smijesno. Jos zivis u vrijeme gdje to sve mozes uraditi recimo za top7 liga europe bez gledanja i jedne tekme a da razmaci izmedju verzija ne budu preveliki.
SI ovo moze vrlo lako uraditi s obzirom da imaju vecu skauting mrezu nego bilo koji fudbalski klub. Vec kad po prvi put preskaces release onda je ovo sasvim realno za ocekivati. Nikakva prava ti ne trebaju da igracu promijenis atribute.
Nije stvar koji vec nacin na koji to rade. Bace na default winter update +/- za CA/PA (i opet nekako zaje.bu stvari) i to nazivaju updateom dok lome fin novac preko patreona. Dovoljno da vidis kakve sve modove neke mnogo manje igre izbacuju i to postaje smijesno. Jos zivis u vrijeme gdje to sve mozes uraditi recimo za top7 liga europe bez gledanja i jedne tekme a da razmaci izmedju verzija ne budu preveliki.
SI ovo moze vrlo lako uraditi s obzirom da imaju vecu skauting mrezu nego bilo koji fudbalski klub. Vec kad po prvi put preskaces release onda je ovo sasvim realno za ocekivati. Nikakva prava ti ne trebaju da igracu promijenis atribute.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- superFrankie
- Kontakt:
Generalno si u pravu, prilicno lose odrade vecinu stvari. Ja koristim sourtitout, ne mogu reci da sam prezadovoljan, ali mi je nekako dovoljno za ovaj prelazni period dok se ceka naredna verzija FM-a. Ocekivao sam i ja neki update, ali sam procitao na par mjesta da ga ne treba ocekivati, zbog prava, licenci i gluposti. A vjerujem da bi mogli barem update i promjenu atributa igracima, al nekako ni to ne ocekujem, kad ne mozemo vec dobiti i ostale stvariAjsKjub je napisao/la: ↑18 apr 2025, 11:31Sve i jedan sa scouta, sortitout, inside... Ovaj pr0 je jos i najgori. Kad procitas changelog i vidis pristranost ligama i kako nasumicno kroz svaku verziju izbacuje lige odvojeno.
Pozdrav društvo,
Glupo je pitanje ,halalite ali dali se može piratski igrati igra neko vrijeme jer kupit je ne mogu zato što mi banka prilikom zamjene kartice ukinula pravo na online plaćanje a zbog posla nestignem ići u banku da mi zamijene tu opciju.
Hvala na odgovoru
Glupo je pitanje ,halalite ali dali se može piratski igrati igra neko vrijeme jer kupit je ne mogu zato što mi banka prilikom zamjene kartice ukinula pravo na online plaćanje a zbog posla nestignem ići u banku da mi zamijene tu opciju.
Hvala na odgovoru
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Javi se u pp pa ti dam ja svoj steam da offline igras ako hocesKEC je napisao/la: ↑22 apr 2025, 17:47Pozdrav društvo,
Hvala na odgovoru
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Zdravo, ima li neko da bi posudio fm24 offline?
Kakve su šanse da naša liga bude dostupna na sljedećem FM?
- superFrankie
- Kontakt:
Liga je uvijek tu, samo je treba otključati preko editora 

- MrAmarOsim
- Kontakt:
Hvala legendo, mada lično mislim da je tutankamon ikona foruma kad je FM u pitanju, takav mi dojam ostavlja

Nego da pitam nešto, da li znate šta bi sa onom ekipom FM Bosnia, vidim da im stranica više nije dostupna, a na FB sam im pisao prije nekoliko dana te nisam još uvijek nikakav odgovor dobio. Pa ako iko ima više informacija da pošalje ovdje bilo bi lijepo, uskoro save sa Wislom Plock privodim kraju, te bih volio nakon što završim taj save, svoj tradicionalni save sa Željom.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Napravio sam update svog dodatka za sezonu 2025/26. Dodan Superkup, liga skraćena na 10 klubova.
https://cro-manager.net/fm-sadrzaj/down ... a-d2-fm24/

https://cro-manager.net/fm-sadrzaj/down ... a-d2-fm24/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.