ooo jaraneEmir_ZENICA je napisao/la:Gdje si mandrax prijatelju mojSta mai kod tebe ? Imal sunca ?
kakva je u tebe situation
Moderator/ica: insider
ooo jaraneEmir_ZENICA je napisao/la:Gdje si mandrax prijatelju mojSta mai kod tebe ? Imal sunca ?
ever je napisao/la:KDN samo sabura brate,znam otprilike kako ti je..Prozivjeh mnoge zivotne tragedije..Izaci ces ti iz toga jos jaci aBd,kao i tvoja zena..Doci ce to sve na svoje,samo preguraj ovo sada...Sabur,sabur i samo sabur..Uz tebe sam..
don_burza je napisao/la:@kdn
izdrzi care
nemogu zamisliti kako ti je al bio sam u slicnoj situaciji al hvala bogu dobro je sve na kraju proslo
jel ti dobro zena sad? jel bio neki tezi udes
Znam da kod tebe grije,i kod mene je grijalo,al malomandraX je napisao/la:
ooo jaranea brate znaš mene, grije li grije ovih dana, upekLo, i to dobro
![]()
kakva je u tebe situation
Celik - celikovic,pogodio sam ti prezimeEmir_ZENICA je napisao/la:Dobro **** te zljeb,ne moras prezime stavljatiLudLo 2 je napisao/la: Eto Celikovicu... samo javi kad si slobodan i nadji kakav gotivan kafe ja castim,samo me nemoj dirati
@kdn ajd molim te reci da si nas lozio i za trudnoci i da nas lozis za ovo sad![]()
![]()
![]()
Moze,sljedeca sedmica ! Samo da se nagodimo za vrijeme,ja bi poslije tekme sa Zeljom-Petak,ako pobijedimo dobar si,ako nerjeseno opet si dobar,a ako izgubimo,auu bolje nemoj na kafu
![]()
![]()
![]()
Budi jak,znas kome sada treba najveca podrska...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:supruga imala saobraćajnu nezgodu,imala spontani pobačaj,izgubila trudnoću,izgubila dijete
gledo sam ga al ebajiga nezz kako se zove,oni se poubijaju na krajuadis.p je napisao/la:Samo da priupitam, znal neko kako se zove film, nisam ga gledo, al su mi pricali i cini mi se dobar....radnja pocinje s nekom djecom, sad nez jel jedan il su dva djecaka i oni probaju neke droge i kako odrastaju pocinju da se bave s tim i tako cini mi se postaju dileri.....nez tacno...al ovako nekako ide, film ne nedavno bio na Hayatu....
Hvala unaprijed...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.