Po cemu smo duplo bolji od njih?
Daj prestanite vise s tim ponizavanjem protivnika, ljudi su nam hladno mogli jos 2 komada zabiti u drugom poluvremenu.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Po cemu smo duplo bolji od njih?
Nije ni do Adzemainvincible1921 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:33Ma nije ni do igraca toliko, adzem veze nema sa zivitom...ovaj koper je 50/50
Pa na čiju će sjesti? Lik može voditi Goražde i Jedinatvo u drugoj ligi, nas može jer ozbiljno idemo u tom smjeru.WeekendOffender je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:13U Mostaru smo s Adom vodili 3-0 pa smo isto ovako primili 3 gola, fakat ne znam sta se desava sa Adzemom kad sjedne na nasu klupu
Zalosne jeste da ima debila poput tebe u tolikom broju
Daj ba Nodi cuj nije do njega pa do koga je??? Ko sklapa ekipu, ko odredjuje taktike itd.NoDi80 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:40Nije ni do Adzemainvincible1921 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:33Ma nije ni do igraca toliko, adzem veze nema sa zivitom...ovaj koper je 50/50
Imali smo stopostotne sanse u obje utakmice
Krpic zicer na Grbavici i Boljevic zicer veceras
Ne znam zasto je ponisten onaj gol glavom
Željezničar je u ove dvije utakmice imao 40 suteva prema golu, a Koper 17
Ilicic nas pobjedio
Sa dva pasa je rijesio sve u obje utakmice
To je ono sto nama nedostaje klasa i kontinuitet
Krpic i Jaganjac su igraci za BH lige protiv Radnika, Sloge i ostalih mesara, Krpic pogotovo ne moze igrati od pocetka protiv ekipa kao sto su Zrinjski, Sarajevo
S ovim pristupom u ove dvije utakmice ne sumnjam da cemo biti na vrhu i boriti se za oba trofeja
Kakve veze imaju sutevi ?NoDi80 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:40Nije ni do Adzemainvincible1921 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:33Ma nije ni do igraca toliko, adzem veze nema sa zivitom...ovaj koper je 50/50
Ilicic nas pobjedio
Krpic i Jaganjac su igraci za BH lige protiv Radnika, Sloge i ostalih mesara, Krpic pogotovo ne moze igrati od pocetka protiv ekipa kao sto su Zrinjski, Sarajevo
S ovim pristupom u ove dvije utakmice ne sumnjam da cemo biti na vrhu i boriti se za oba trofeja
Samo cu reci da igraci Kopera su dosli avionom u Sarajevo, a nasi igraci koliko sam primjetio su putovali autobusomELDIABLO20 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:43Daj ba Nodi cuj nije do njega pa do koga je??? Ko sklapa ekipu, ko odredjuje taktike itd.NoDi80 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:40Nije ni do Adzemainvincible1921 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:33Ma nije ni do igraca toliko, adzem veze nema sa zivitom...ovaj koper je 50/50
Ilicic nas pobjedio
Hej tebi Jaganjac dodje na posudbu??? Sosic hoda po terenu, Alic odbranu ne igra, Pejic izgubljen u odbrani.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ahrefs [Bot], Bordo10, Grbavica786 i 40 gostiju.