BH klubovi u Evropi 25/26
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 25/26
Ne znam ko je gori trener, ovaj Adžem ili onaj Sablja što se penjao na tunel 

- tutankamon1905
- Kontakt:
Sarajevo isto ispada odma NAZALOST. Zadnji koji bi se trebali nasladjivat ovome
E grob te yebo glupi, cuj ne znas sto je ponistio go glavom a Lagumdzija unio golmana u goNoDi80 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:42Samo neobjektivni ce pricati gluposti
Imali smo stopostotne sanse u obje utakmice
Krpic zicer na Grbavici i Boljevic zicer veceras
Ne znam zasto je ponisten onaj gol glavom
Željezničar je u ove dvije utakmice imao 40 suteva prema golu, a Koper 17
Ilicic nas pobjedio
Sa dva pasa je rijesio sve u obje utakmice
To je ono sto nama nedostaje klasa i kontinuitet
Sto se tice ovih navijaca drugoligasa, sto kao ismijavaju i hejtaju, jedva cekam kup da se iziviimo na vama
Zrinjskom i Sarajevu sretno dalje da osvjetle obraz

Poredbe radi, dva kluba iz Andore su prošla dalje, dok su dva naša kluba već ispala.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Ma ljudima je cilj stabilizacija evo 16 godina,nemaju nikakve ciljeve osim da nama bod izvuku nekad i to je to.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:33Sta ima,Koper,ovo-ono,djidji-midji…
Da su kojim slucajem prosli ne bi se moglo uci ovdje od price o tituli.
Opet kad skontam,ide sad prica „Kao prva tekma protiv Kopera,isto ko ono iz prosle sezone „Kao protiv Borca“…
Mozda i mi fasujemo po guzici,nista nije iskljuceno,ali daj malo realnosti umjesto navijackog hajpa i kurcenja bez pokrica!
E čuj ne zna što je poništen gol, pomoćni digao ofsajd, a da nije ofsajd, faul je nad golmanom.NoDi80 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:42Samo neobjektivni ce pricati gluposti
Ilicic nas pobjedio
Sto se tice ovih navijaca drugoligasa, sto kao ismijavaju i hejtaju, jedva cekam kup da se iziviimo na vama
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Adzem apsolutno nije dobar s glavom.Bezveze se lozite radi priprema odma sam vam rekao.
Po meni licno Koper nikakav ali vi sami sebe nekako uspijete izbaciti.Admir je majstor flopanja sjetio se nakon Evrope da mu treba napadac da mu ne moze frajer od 35 godina i 10 kila viska igrati ove utakmice jer eto zabavlja raju i trckara ko budala na golmana
Nazalost bezveze se svadjamo dok drugi kupe poene,i mi i Vi ostajemo zalosni u Evropi.
Po meni licno Koper nikakav ali vi sami sebe nekako uspijete izbaciti.Admir je majstor flopanja sjetio se nakon Evrope da mu treba napadac da mu ne moze frajer od 35 godina i 10 kila viska igrati ove utakmice jer eto zabavlja raju i trckara ko budala na golmana
Nazalost bezveze se svadjamo dok drugi kupe poene,i mi i Vi ostajemo zalosni u Evropi.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
E cuj on ce kupit napadaca 

Realno, favoriti ste za prvaka drzave.NoDi80 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:42Samo neobjektivni ce pricati gluposti
Ilicic nas pobjedio
Pogotov sad kako je borac u qurcu
Ne možeš biti ozbiljna ekipa u 2025oj godini kad ti je Krpić prvi napadač.
-
- Kontakt:
Ma polako pusti nas da odigramo pa šta Bog da.tutankamon1905 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:50Sarajevo isto ispada odma NAZALOST. Zadnji koji bi se trebali nasladjivat ovome
Sarajevo ima i ubjedljivo najtežeg protivnika za prvu utakmicu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nisam vidio ofsajd, cini mi se da je igrac Kopera bio na gol linijimnon46 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:01E čuj ne zna što je poništen gol, pomoćni digao ofsajd, a da nije ofsajd, faul je nad golmanom.NoDi80 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:42Samo neobjektivni ce pricati gluposti
Ilicic nas pobjedio
Lagumdzija bio okrenut ledjima i gradio se normalno
Golman na njega posrnuo, meni je nekako cudno izgledalo
Svejedno ispali smo, treba nam jos para i ono najvaznije kontinuitet
Vidjet cemo sad vas protiv Craiove koja je ispala prosle godine od Maribora, a Maribor je bod bio ispred Kopera
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Taman kad pomislim da nse ekipe napreduju i da mogu nesto napravit, uvijek isto nas doceka. Mislim da vise nije stvar ni u kvalitetu, koliko u seljackom mentalitetu i mentalnoj barijeri kad god se igra protiv imalo bolje ekipe.
Borac mi totalno smrdi utakmica da je namjestaljka, jer izgubit 1:4 od ekipe na koju je kvota 18.0 je u rangu da BiH repke izgubi od Anodre u Zenici 1:4, ko igra kladionicu zna sta to znaci. Drugo je sto slabo ko od nas voli Borac radi svega, ali to je realnost. Neko je uzeo pare na kladari dobre.
Gledam ih u Andori tamo, imaju realno priliku da naprave neke sanse bolje, oni ubacuju napamet, u 92 Kvrzic je puca sa 40 metara, a ima prostora kolko hoces, i igraca vise. Smrdi previse, iako znam da se vecina nece slozit.
Pored toga, govor tijela igraca isto mirise na namjestaljku. Vodis 1 0 i imas igraca vise, oni nekako tromi, nikakve energije da napadaju. Ne vidis trenera na liniji da je nabrijan, zagrijan. Osjetis da nesto nije oke, ko da je prijateljska.
Borac mi totalno smrdi utakmica da je namjestaljka, jer izgubit 1:4 od ekipe na koju je kvota 18.0 je u rangu da BiH repke izgubi od Anodre u Zenici 1:4, ko igra kladionicu zna sta to znaci. Drugo je sto slabo ko od nas voli Borac radi svega, ali to je realnost. Neko je uzeo pare na kladari dobre.
Gledam ih u Andori tamo, imaju realno priliku da naprave neke sanse bolje, oni ubacuju napamet, u 92 Kvrzic je puca sa 40 metara, a ima prostora kolko hoces, i igraca vise. Smrdi previse, iako znam da se vecina nece slozit.
Pored toga, govor tijela igraca isto mirise na namjestaljku. Vodis 1 0 i imas igraca vise, oni nekako tromi, nikakve energije da napadaju. Ne vidis trenera na liniji da je nabrijan, zagrijan. Osjetis da nesto nije oke, ko da je prijateljska.
Ja sam mislio da je Adzem stekao iskustvo I nesto naucio.KimJongEsmer je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:47Ne znam ko je gori trener, ovaj Adžem ili onaj Sablja što se penjao na tunel![]()
Ponijela ga emocije I atmosfera I umjesto da on spusti loptu on sam sebi je skocio u stomak.
Svojim izjavama digao navijace na noge , i sad sa pravom navijaci ocekuju pehare.
Vidjet cemo u prvenstvu na sta ce to na kraju ispasti.
Ma opet ce biti 4-5... On ce izdrzat 5 kola i dolazi neko novi. Nabacalo se igrača i kontaš za mjesec ekipu napravit..amypitar je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:25Ja sam mislio da je Adzem stekao iskustvo I nesto naucio.KimJongEsmer je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:47Ne znam ko je gori trener, ovaj Adžem ili onaj Sablja što se penjao na tunel![]()
Ponijela ga emocije I atmosfera I umjesto da on spusti loptu on sam sebi je skocio u stomak.
Svojim izjavama digao navijace na noge , i sad sa pravom navijaci ocekuju pehare.
Vidjet cemo u prvenstvu na sta ce to na kraju ispasti.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- PeppermintSA
- Kontakt:
Adžem je tačno personifikacija meljina. Arogantna, nadobudna hulja koja s visine daje osione izjave, prenemaže se, dahće, glumi Švabu Osima s nekim kvazifilozofskim, samozatajnim odgovorima na novinarska pitanja. On, Sablja, Amar. Sve isti ****. Do juče radio u Bihaću na kukuruzištu, a juče drži Slovencima govor o terenu jerbo je on tobože navikao na Park Prinčeva. Šta ono kaže, biće interesantna sezone. Rodila te majka misteriozna, drži se TikToka. Uglavnom, karma is a bitch. Sve je onako kako treba biti.
-
- Kontakt:
Prije 2 3 sedmice sam ga vidio u Peoplsu oduzet od alkohola. Nakve ribe on sa njima o zelji prica
. I takav ti trener vodi prvi tim i ocekujes da prodju. Ako ga ne otjeraju za 2-3 kola borit ce se za opstanak
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Samo je razlika što je Amar stručnjak za sve i jednog bh trenera. I što će mnogo godina proći dok se ne rodi novi Amar.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:40Adžem je tačno personifikacija meljina. Arogantna, nadobudna hulja koja s visine daje osione izjave, prenemaže se, dahće, glumi Švabu Osima s nekim kvazifilozofskim, samozatajnim odgovorima na novinarska pitanja. On, Sablja, Amar. Sve isti ****. Do juče radio u Bihaću na kukuruzištu, a juče drži Slovencima govor o terenu jerbo je on tobože navikao na Park Prinčeva. Šta ono kaže, biće interesantna sezone. Rodila te majka misteriozna, drži se TikToka. Uglavnom, karma is a bitch. Sve je onako kako treba biti.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 13 gostiju.