Druže ja te pozivam da malo bolje analiziraš posljenji finansijski izvještaj. Posebno stavke dugoročna i kratkoročna potaživanja pa probaj malo izvagati može li klub dovesti napadača kojeg svi želimo. Samo bih te zamolio da ne spominješ nikakve investitore jer nijedan ozbiljan ivestito neće uložiti novac u klub sa ovakvim finansijskim stanjem.let3 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:50Ja ne pljujem po svemu i svacemuLevin je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:44Nikakva tragedija... Idemo dalje. Adžem ima mnogo posla pred sobom. Mora se ovo još mnogo uigrati. Puni fokus na ligu i pokušati ponovo sljedeće sezone.
Jedina tuga i žalost ovdje su komenari ljudi koji sa odjednom pljuju po svemu i svačemu.
Igrali smo protiv vrlo dobre ekipe i krajnje ravnopravne. Sve je bilo na mjestu osim ovih 10 minuta. Ne može se pola ekipe mijenjati svake sezone, jednostavno ne može.pohvalio sam Erica, Seedorfa, Lagumdziju, Troupea, Cvetanoskog itd.
Ali pljujem po napadacima, beskorisnim panjevima. Sa dobrim razlogom pljujem po njima. To jest, prozivam upravu koja se nije udostojila dovesti normalnog napadaca !
Sa normalnim napadacem, mi bi rijesili ovaj Koper vec u prvoj utakmici.
Uostalom nama su do sada propale tri varijante jer nismo mogli ispoštovati finansijska potraživanja. Nije baš da se nije pokušavalo.
Uosalom nas je ovdje koštalo što igramo protiv vrlo konkurentne i uigrane ekipe a mi smo daleko od ozbiljne uigranosti jer ti je 50% igrača na terenu tek stiglo.
Opet kažem, 170 minuta smo bili bolj ekipa ali fali nam taj element uigranosti i sreće.