BH klubovi u Evropi 25/26
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 25/26
Gledajte ovo s vedrije strane , bageri su na jugu , nisu vam ništa zeznuli. Biće bolje !!

Je li ovo ukr'o loptu s tekme? Pitam za druga
Najlakse sam sebe hvalitiMrAmarOsim je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:49Samo je razlika što je Amar stručnjak za sve i jednog bh trenera. I što će mnogo godina proći dok se ne rodi novi Amar.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:40Adžem je tačno personifikacija meljina. Arogantna, nadobudna hulja koja s visine daje osione izjave, prenemaže se, dahće, glumi Švabu Osima s nekim kvazifilozofskim, samozatajnim odgovorima na novinarska pitanja. On, Sablja, Amar. Sve isti ****. Do juče radio u Bihaću na kukuruzištu, a juče drži Slovencima govor o terenu jerbo je on tobože navikao na Park Prinčeva. Šta ono kaže, biće interesantna sezone. Rodila te majka misteriozna, drži se TikToka. Uglavnom, karma is a bitch. Sve je onako kako treba biti.
Eo rece ado da je koper igrao nocas sa svojim loptama
De malo ohanite sa Adzemom.
Jbt svaku njegovu izjavu ste iskomentarisali , ko zadnje mahaluse.
Zeljovci nisu toliko optereceni sa trenerima Torpeda i kako oni pricaju.
Jbt svaku njegovu izjavu ste iskomentarisali , ko zadnje mahaluse.
Zeljovci nisu toliko optereceni sa trenerima Torpeda i kako oni pricaju.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Naravno, pogotovo kad zaborave ljudi ko je i šta Amar, pa ih treba sa vremena na vrijeme podsjetiti.HyperOS je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:59Najlakse sam sebe hvalitiMrAmarOsim je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:49Samo je razlika što je Amar stručnjak za sve i jednog bh trenera. I što će mnogo godina proći dok se ne rodi novi Amar.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:40Adžem je tačno personifikacija meljina. Arogantna, nadobudna hulja koja s visine daje osione izjave, prenemaže se, dahće, glumi Švabu Osima s nekim kvazifilozofskim, samozatajnim odgovorima na novinarska pitanja. On, Sablja, Amar. Sve isti ****. Do juče radio u Bihaću na kukuruzištu, a juče drži Slovencima govor o terenu jerbo je on tobože navikao na Park Prinčeva. Šta ono kaže, biće interesantna sezone. Rodila te majka misteriozna, drži se TikToka. Uglavnom, karma is a bitch. Sve je onako kako treba biti.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Bogme bi Virto u pravu. Spartak Trnava vol 2
Pustili ih da povedu 0:1 i onda piš piš
Labudziju guro u repku hahahahaj
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ocekuju se neki rezultati a timovi u ligi nemaju 2 normalna meca sa jakim tempom,pa granici na nenormalnim da sudija jednoj ekipi svirne 30 faulova i 20 zutih,to je milion prekida i odes u evropu ljudi te zgaze tempom pa cak i andorci,irci nekakvi,farani.
Da je meni tata u nogometnom savezu,bio bi ja trener. I to uspjesan. Za Amara sve govori njegova karijera poslije tate , domaca i internacionalna. Duplo golo.MrAmarOsim je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:49Samo je razlika što je Amar stručnjak za sve i jednog bh trenera. I što će mnogo godina proći dok se ne rodi novi Amar.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 jul 2025, 22:40Adžem je tačno personifikacija meljina. Arogantna, nadobudna hulja koja s visine daje osione izjave, prenemaže se, dahće, glumi Švabu Osima s nekim kvazifilozofskim, samozatajnim odgovorima na novinarska pitanja. On, Sablja, Amar. Sve isti ****. Do juče radio u Bihaću na kukuruzištu, a juče drži Slovencima govor o terenu jerbo je on tobože navikao na Park Prinčeva. Šta ono kaže, biće interesantna sezone. Rodila te majka misteriozna, drži se TikToka. Uglavnom, karma is a bitch. Sve je onako kako treba biti.
Zadnja izmjena: Antikloc, dana/u 18 jul 2025, 05:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
EastMadness
- Kontakt:
Jos jedan potop Premijer lige, top tri najslabijih liga Evrope.
Trust the process.
In Vico we trust.
Trust the process.
In Vico we trust.
Iako Pitar, naravno da sam navijao za Željezničar jer predstavlja našu domovinu i donosi bodove, bez obzira što na momente insan zbog pojedinih neznalica bi mogao poželjeti drugačije.
Sto se tice trenera, stvarno je nevjerovatno da trener koji je do jucer vodio bezuspješno drugoligasa se onoliko diže i daje "seljačke" izjave posljednjih 7,8 dana. Obilo mu se o glavu.
Nije mi uopće jasno kako je doveden za trenera?!
Mulalic je također bio nigdje veze. Kazat će ratnicki mentalitet ima. Ono je seljakluk neviđeni prije svega.
Bašić također jedno veliko razočarenje sa svojim filozofiranjem do besvijesti i pranjem samog sebe...i da ne nabrajam.
Željezničar treba dovesti gospodina na klupu.
Naravno, neću uzimati u obzir Sarajevo, ali evo uzmimo trenere Zrinjskog posljednje vrijeme i njihove nastupe i vođenje tima.
Ne treba ti neko za trenera ko ce kvariti sveukupni dojam i sliku kluba.
Šteta što se nakon prvog kola ostalo samo na 2 kluba u Europi od 4.
Mislim, za Borac mi je drago sto su ispali zbog drugih razloga. Nek su sinoć nedovoljno pobijedili i donijeli bodove. Idealan scenario je to bio.
Sto se tice trenera, stvarno je nevjerovatno da trener koji je do jucer vodio bezuspješno drugoligasa se onoliko diže i daje "seljačke" izjave posljednjih 7,8 dana. Obilo mu se o glavu.
Nije mi uopće jasno kako je doveden za trenera?!
Mulalic je također bio nigdje veze. Kazat će ratnicki mentalitet ima. Ono je seljakluk neviđeni prije svega.
Bašić također jedno veliko razočarenje sa svojim filozofiranjem do besvijesti i pranjem samog sebe...i da ne nabrajam.
Željezničar treba dovesti gospodina na klupu.
Naravno, neću uzimati u obzir Sarajevo, ali evo uzmimo trenere Zrinjskog posljednje vrijeme i njihove nastupe i vođenje tima.
Ne treba ti neko za trenera ko ce kvariti sveukupni dojam i sliku kluba.
Šteta što se nakon prvog kola ostalo samo na 2 kluba u Europi od 4.
Mislim, za Borac mi je drago sto su ispali zbog drugih razloga. Nek su sinoć nedovoljno pobijedili i donijeli bodove. Idealan scenario je to bio.
Je*o te Vico, pa ne igra on utakmice.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988, Ammko99, Combattente87, laszlo, Marokanci58, worchester i 22 gosta.