FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
10 godina vec se ponavlja ista situacija. Milion igraca i trenera je doslo i otislo, nikakve strategije. Basic je s losijom ekipom bolje odigrao Europu, Corica smo otjerali koji je izborio ove godine istu da bi se ona svela na svega 8 minuta nase realnosti. Prva utakmica tj. prvo poluvrijeme te utakmice je bilo odlicno nadam se da ce taj famozni napadac kojeg su doveli da zabije bar eto 15 golova u sezoni. Jos jednog veznog dovest i odbrana da se dohaviza nece moci ovako ligu igrat.
Porazno je da izgubiš od ekipe koja je egal s tobom, i to fudbalski ništa jača od tebe, porazno je da ostanemo bez finih sredstava od drugog pretkola i rasprodanog stadiona još jedno kolo
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Velid Spaho
- mamonelafo
- Kontakt:
Sad kad se sve, poprilično sleglo... Nemam komentara, okrenuti se prvenstvu i kupu, pa tu probati izboriti što bolji plasman da izađemo u europu i iduće sezone. Bitan je kontinuitet.
Sreća je i ta da je gostovanje bilo u Sloveniji, nije daleko, nije iziskivalo prevelike troškove, što momaka koji su otišli da pokidaju i izdominiraju u navijanju, što kluba.
Nadam se da su se svi vratili bez problema a onim koji će se vratiti danas ili u narednim danima, sretan put!
Sreća je i ta da je gostovanje bilo u Sloveniji, nije daleko, nije iziskivalo prevelike troškove, što momaka koji su otišli da pokidaju i izdominiraju u navijanju, što kluba.
Nadam se da su se svi vratili bez problema a onim koji će se vratiti danas ili u narednim danima, sretan put!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Istog razmisljanja i nadam se da se za ligu dizemo, jer poprilicna je pometnja u ekipi radi Adzema (moje misljenje).mamonelafo je napisao/la: ↑18 jul 2025, 08:08Sad kad se sve, poprilično sleglo... Nemam komentara, okrenuti se prvenstvu i kupu, pa tu probati izboriti što bolji plasman da izađemo u europu i iduće sezone. Bitan je kontinuitet.
Zaziva napadaca, losa poruka i nacin za reci ostalim za to. U medijima Sosica ruzi (potonuo drugu tekmu), kapitenska isto **** kakva leta s igraca na igraca, ne zna sta s Radovcem, a treba nam i vezni. U ligi ce Dan i Erik imati najvise kartona. Toga me strah. Uz nadu da me nece Adzem nervirati sa svojim papanskim izjavama koje nisu nivo Zelje.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Vala gotivim Adžema ali kakve su ovo moronske izjave stvarno, ne možes ovako ozbiljno pricati i davati novinarima povoda da ovakve naslove stavljaju.
Volim te Zeljo!!!
Bašić je najbolji trener kojeg smo imali u prethodnih 10 godina, sa kakvim rosterom je prosao Minsk.V3rtigo je napisao/la: ↑18 jul 2025, 07:5910 godina vec se ponavlja ista situacija. Milion igraca i trenera je doslo i otislo, nikakve strategije. Basic je s losijom ekipom bolje odigrao Europu, Corica smo otjerali koji je izborio ove godine istu da bi se ona svela na svega 8 minuta nase realnosti. Prva utakmica tj. prvo poluvrijeme te utakmice je bilo odlicno nadam se da ce taj famozni napadac kojeg su doveli da zabije bar eto 15 golova u sezoni. Jos jednog veznog dovest i odbrana da se dohaviza nece moci ovako ligu igrat.
Adzem je sada tu i ne treba puno srati po njemu, nakon prve utakmice smo prvaci svijeta a nakon sinoc najgori na svijetu.
Sinocnja utakmica je pokazala ono sto mjesecima pricam ovdje a to je igra u oba smjera. Pejic nije ispratio igraca i primas dva gola a treci je samo slag na tortu.
Da je Dangubic ostao glat bi prosli Kopra jer bi izvlacio stopere naprijed ali nekom je bio skup....
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Toliko iščekujes tu Evropu i ona završi debaklom i to u 8 minuta. Ok, idemo dalje, u ovoj sezoni prioritet je opet izboriti Evropu, bit će teško, bor, sar, zri i vel po meni glavni konkurenti.
Bez još jednog pristojnog veznog i napadača bit će jako teško!
Bez još jednog pristojnog veznog i napadača bit će jako teško!
Ma otjerat cemo mi i Adzema nakon drugog poraza u ligi. Nemamo mi strpljenja to se vidilo i sa Basicem i sa Coricem... volio bih da grijesim al takvi smo. Dangubic je sasvim korektan igrac bio i ne znam zasto su ga mnogi hejtali.bhsport je napisao/la: ↑18 jul 2025, 08:38Bašić je najbolji trener kojeg smo imali u prethodnih 10 godina, sa kakvim rosterom je prosao Minsk.V3rtigo je napisao/la: ↑18 jul 2025, 07:5910 godina vec se ponavlja ista situacija. Milion igraca i trenera je doslo i otislo, nikakve strategije. Basic je s losijom ekipom bolje odigrao Europu, Corica smo otjerali koji je izborio ove godine istu da bi se ona svela na svega 8 minuta nase realnosti. Prva utakmica tj. prvo poluvrijeme te utakmice je bilo odlicno nadam se da ce taj famozni napadac kojeg su doveli da zabije bar eto 15 golova u sezoni. Jos jednog veznog dovest i odbrana da se dohaviza nece moci ovako ligu igrat.
Adzem je sada tu i ne treba puno srati po njemu, nakon prve utakmice smo prvaci svijeta a nakon sinoc najgori na svijetu.
Sinocnja utakmica je pokazala ono sto mjesecima pricam ovdje a to je igra u oba smjera. Pejic nije ispratio igraca i primas dva gola a treci je samo slag na tortu.
Da je Dangubic ostao glat bi prosli Kopra jer bi izvlacio stopere naprijed ali nekom je bio skup....
- NerminFatic
- Kontakt:
Gorcina i mucnina i day after.
Najteze mi pao treci gol. Lose postavljanje Seedorfa kod kornera, Slovenac fino vrati loptu glavom na 6-7 m, tamo jos jednog naseg nadskocise, vrati loptu prwma golu a tamo i treci put onaj mrki bez problema skrenu loptu u gol ispred Lagumdzije. Pa kako? Tri puta da te nadskoce? Da je ostalo 2:1 mislim da bi se lakse zaganjao rezultat. Nadamo se da ce biti bolje uz gledanje gradnje Juga.

bhsport je napisao/la: ↑18 jul 2025, 08:38Bašić je najbolji trener kojeg smo imali u prethodnih 10 godina, sa kakvim rosterom je prosao Minsk.V3rtigo je napisao/la: ↑18 jul 2025, 07:5910 godina vec se ponavlja ista situacija. Milion igraca i trenera je doslo i otislo, nikakve strategije. Basic je s losijom ekipom bolje odigrao Europu, Corica smo otjerali koji je izborio ove godine istu da bi se ona svela na svega 8 minuta nase realnosti. Prva utakmica tj. prvo poluvrijeme te utakmice je bilo odlicno nadam se da ce taj famozni napadac kojeg su doveli da zabije bar eto 15 golova u sezoni. Jos jednog veznog dovest i odbrana da se dohaviza nece moci ovako ligu igrat.
Bašić nije nešto idealan, ali se slažem definitivno, i mogao je imati odličan napredak. Trener koji je teško bio zavaljen pojačanjima, sa ovakvim igračima bi uzeo bez problema Koper. Kad skontam da je on sa Turanjaninom, Drljom umalo Neftchija prošao…
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
Da je Denis ostao šef otresli bi Janeze kao slinu
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Cinjenica da pred pocetak sezone imamo samo dva vezna igraca ciji su kvaliteti upitni dokaz je da ljudi nemaju pojma sta rade i da ce ova sezona biti patnja.
jeb.iga, ispadosmo od tima koji je razočarao, ali bilo je za očekivati da nećemo ponoviti igru iz prve utakmice.
- jointunija
- Kontakt:
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- jointunija
- Kontakt:
Samim tim da im je trener tu već 8 mjeseci,su bili u prednosti.
Dok smo mi mjesec na okupu i to je presudilo,za ligu ne brinem,izgledamo bolje i spremnije nekih 20% nego proške godine.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Bacio si nam malerZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑16 jul 2025, 12:52Pustite karte za Viking, Željo ovo uzima, nikad nisam bio optimističniji i bez straha isčekivao neku utakmicu.
Naravno da se svašta može desiti, ali vjerujem ovim momcima, vjerujem Adžemu, a nadglasat ćemo ih 100%, napravićemo od ove utakmice domaću.
Volim te Željo.![]()
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ja ne vidim da je ovaj roster išta jači od prethodnog, ili sam ja lud ili ne znam?!
Ne vidim isto tako da taktički imamo boljeg trenera od prethodnog također. Sve u 100 grama.
Ko misli da ćemo pucat na vrh s ovim što imamo ako završimo na vrhu ima turu od mene.
Ne vidim isto tako da taktički imamo boljeg trenera od prethodnog također. Sve u 100 grama.
Ko misli da ćemo pucat na vrh s ovim što imamo ako završimo na vrhu ima turu od mene.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Šta podrazumjevaš pod "završimo na vrhu"?grbavicka1921 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 10:34Ja ne vidim da je ovaj roster išta jači od prethodnog, ili sam ja lud ili ne znam?!
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Adzem je "prvi poceo".V3rtigo je napisao/la: ↑18 jul 2025, 08:57Ma otjerat cemo mi i Adzema nakon drugog poraza u ligi. Nemamo mi strpljenja to se vidilo i sa Basicem i sa Coricem... volio bih da grijesim al takvi smo. Dangubic je sasvim korektan igrac bio i ne znam zasto su ga mnogi hejtali.bhsport je napisao/la: ↑18 jul 2025, 08:38Bašić je najbolji trener kojeg smo imali u prethodnih 10 godina, sa kakvim rosterom je prosao Minsk.V3rtigo je napisao/la: ↑18 jul 2025, 07:5910 godina vec se ponavlja ista situacija. Milion igraca i trenera je doslo i otislo, nikakve strategije. Basic je s losijom ekipom bolje odigrao Europu, Corica smo otjerali koji je izborio ove godine istu da bi se ona svela na svega 8 minuta nase realnosti. Prva utakmica tj. prvo poluvrijeme te utakmice je bilo odlicno nadam se da ce taj famozni napadac kojeg su doveli da zabije bar eto 15 golova u sezoni. Jos jednog veznog dovest i odbrana da se dohaviza nece moci ovako ligu igrat.
Najboljenigraca (Sosic) ubija u pojam i tjera id uloge prcog igraca kluba. Preko medija se kurci, daje mu kapitensku itd.
Otjerao je Radovca, poalije Jabera najbolje veznog kojem smo produzili Ugovor.
Tjera i Krpica na preglup nacin, u medijima prica o napadacu kao da nas Real i Abramovix kupuju, provaljuje se.
Sto i mi njega ne bi tjerali? Prva dva realna kiksa, treba mu reci da je do njega. Kad kazem kiks (ne ubrajam Zri jaki, Borac i Sarajevo), negonostale ekipe kuci koje trevamo sve pobjediti i od istih ne gubiti u gostima. To smo inali sa proslim trenerom, znaci nista nivi nije donio ako napravi kikseve.
Sve ispod 4og mjesta i 1/2 kupa je glupost sto je Adzem doveden. To smo vec imali.
Prvak NR BiH: 1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.