Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Cestitke korisnicima TM-a na novom poskupljenju.
Čitam komentare ljudi, oplakah.
Nema tu promjena, jedina promjena koja je bila vidljiva jeste ono oko sport klubova i kad je engleska liga i ostale preslo na arenu, ljudi total tv satelitsku onu nosili gradom da se odjave, koje su to scene bile.
Mozes po Bosnjama sve, nema tu otpora.
Nema tu promjena, jedina promjena koja je bila vidljiva jeste ono oko sport klubova i kad je engleska liga i ostale preslo na arenu, ljudi total tv satelitsku onu nosili gradom da se odjave, koje su to scene bile.
Evo provukli opticki kod nas u naselju, nude 50mbas na stranici
Pa kakvi debili ovo vode, to nisu istine.

Pa kakvi debili ovo vode, to nisu istine.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kad će se spojiti Telekom i Telemah?
Nešto stade ona priča o spajanju...
Nešto stade ona priča o spajanju...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
U paketu telemacha mi piše download 200mbit što bi trebalo biti 25MB, međutim stvarnost je da je max download 5MB. Nije da se žalim, dovoljno je skroz, ali eto primjetio sam, a nemam objašnjenje?
Ukinuli arene 01.01. ja odjavio TM 16.01., 18 mjeseci prije isteka ugovora. Zvali me, prijetili jedno godinu dana. Zatim neka firma onda otkupila moj "dug" od 1250 KM. I njima kažem samo kratko rekao da oni to vide sa Telemachom i da me ne smaraju, blokiram i njihove brojeve. Dobijem plavu kovertu i poziv na sud, odnesem to dvjema lijepim advokaticama platim im 2 stoje, i dodam njihov pravilnik poslovanja i svoj ugovor. I nakon evo još dvije godine ili tako nešto, prije ove velike prodaje, zovu da mi ponude usluge ponovo i sve pogodnosti. Ja ih pitam šta je sa tužbom, kaže ta riba što nudi usluge da oni u marketingu nisu u toku da to pravna služba radi i da je tužba povučena. Reko nemoj lagati, kada ste prodali moj dug nekim papcima iz Sarajeva i oni su me tužili, no ispušili. Denimen 1, korporacije 0. Nema šta mi nisu nudili, drva, ugalj, videoteke, bla bla bal.. moj odgovor je uvijek bio taj da ja samo želim Arene. Bilo je predivno iskustvo, bez imalo truda sam ih vratio na fabričke postavke. Sa Logosoftom nemam problema, ljudi što obećaju to i ispune.Neutral je napisao/la: ↑18 maj 2025, 14:54Čitam komentare ljudi, oplakah.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
denimen99 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 11:39Ukinuli arene 01.01. ja odjavio TM 16.01., 18 mjeseci prije isteka ugovora. Zvali me, prijetili jedno godinu dana. Zatim neka firma onda otkupila moj "dug" od 1250 KM. I njima kažem samo kratko rekao da oni to vide sa Telemachom i da me ne smaraju, blokiram i njihove brojeve. Dobijem plavu kovertu i poziv na sud, odnesem to dvjema lijepim advokaticama platim im 2 stoje, i dodam njihov pravilnik poslovanja i svoj ugovor. I nakon evo još dvije godine ili tako nešto, prije ove velike prodaje, zovu da mi ponude usluge ponovo i sve pogodnosti. Ja ih pitam šta je sa tužbom, kaže ta riba što nudi usluge da oni u marketingu nisu u toku da to pravna služba radi i da je tužba povučena. Reko nemoj lagati, kada ste prodali moj dug nekim papcima iz Sarajeva i oni su me tužili, no ispušili. Denimen 1, korporacije 0. Nema šta mi nisu nudili, drva, ugalj, videoteke, bla bla bal.. moj odgovor je uvijek bio taj da ja samo želim Arene. Bilo je predivno iskustvo, bez imalo truda sam ih vratio na fabričke postavke. Sa Logosoftom nemam problema, ljudi što obećaju to i ispune.Neutral je napisao/la: ↑18 maj 2025, 14:54Čitam komentare ljudi, oplakah.

Imam arenacloud, ne dam prokletih 5KM iz j principa. Mozda promijenim misljenje.
A lijepo za advokata, u nas se ljudi "boje" toga.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.