Ma tesko do grupa ako nisi prvak da ne kazem nemogucebrig je napisao/la: ↑18 jul 2025, 10:48Ma kakav i Zrinjski, tesko ce do grupe. Losiji suNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jul 2025, 00:59Ako je onaj neki holandjanin sto ga spominju samo cu reci Boze sacuvaj kako su los rok odradili.AVNOJ je napisao/la: ↑18 jul 2025, 00:52
Pola od ovog što si ti napisao trebao je reći Adžem i već sutra niko ne bi ni prčao o ovom dvomeču, svi koji se imalo razumiju u nogomet su vidjeli i nema se tu šta dodati, vama ostaje žal ali idete dalje. Međutim, on priča o nekim loptama, pdcjenuje svoje igrače, neki osmjeh kao nije do mene, priča o nekom napadaču već 10 dana kao da Raul dolazi.
Baš će biti interesantno vidjeti ko je ta zvjerka.
Lik se muci da skupi 3-4 gola u sezoni po 3.ligama.A toliko napadaca i sirine imas da biras.Znaci nikakav upgrade na postojecu dvojicu.Ako na jednoj poziciji ne treba stediti to je ta
Kad skontas igras ligu citavu sezonu dolazis boris se za nesto daj clansku daj dres i sve stane u neiskustvo i neznanje nasih ekipa,njima danas sve u 5 minuta od 180.I mi i oni.I ja napisem volio bi da se borimo za titulu meni frajer odgovara "ma jok ovo je ekstra vi cete pokrast"
Evo sto ti je ekstra ne mozemo preko deceniju ozbiljnu ekipu izbaciti a vi ni pehara vidjeti,uzivajte.
Zrinjski je tanak ali ce jedini imati neki rezultat ove godine.Borac katastrofa,2 kljucna igraca Despotovic i Majers zamjenili Pericem i Dioufom.Nek ih guraju sad koliko hoce,prava snaga se vidjela.
Borac je losiji
Ove godine Sarajevo bi moglo daleko dogurat a i u ligi ce bit najbolji. Prošetat će se
A prvaci necemo biti nazalost jer zna se kome je ova kriminalna liga rezervisana ove sezone.U normalnim uslovima bi se adekvatno pobili za titulu pa sta bude ovako ce nas sasjeci na 2 gostovanja i kraj price.Ovo sto sad dovodimo doveo bi Mirvic 5x jace da zna da ga nece Kazlagic i slicni udaljiti od pehara u rekordnom roku.