Haj ti to objasni ovom neandertalcuVarijantas8 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 12:10Ružan i debilan komentar, ne zasluzuje momak ruzne rijeci jer je profesinalac i nije nista lose uradio, biti pedagog ili nekvalitatn golman su razlicite stvari i nemaju veze jedna s drugom.Pitar6785 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 12:06Istjerat plavokosu srbkinju cim spadne na 6 mjeseci ugovora.. on da bude pedagog odnjeg djete sa 16 godina bolje brani.. veca rupa od ostrakovica bandovica i olivera alimajuka55 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 11:57
Poso je poso, kakav takav... mislim da se i on pomirio da ne može nešto više napraviti od svoje karijere... Bolje ovako i za njega i za nas... Po mom mišljenju Rockov može da bude deset puta bolji pedagog i trener nego što je golman... zašto ga ne zadržati što više u klubu i ostaviti da radi sa djecom... Rockov bi bio odličan za rad sa djecom, vjerujte mi
Neznam jel iko postavljao izjavu dajguza iz opstine, on nas gore kara nego dezerter iz rogatice
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
Basic zeljina ispuhana lopta, je u jedno HR podcastu prije par dana rekao da smo mi organizaciono,igracki,finansijski ozbiljan tim i kolektiv,ovdje nam medjutim provlace pricu da smo u rangu kona.
100%. Neka drago mi je da su se dovela dva igraca 30+. Lijepo je imati mladu ekipu al falilo je nama i iskustva zadnje 2 godine.laznokrilo je napisao/la: ↑18 jul 2025, 11:44ako dovedemo ovog stopera i onog iz coma trebali bi stat sa transferima,imamo ubjedljivu najjacu ekipu u ligi i abd titulu ove godine dizemo![]()
-
- Kontakt:
Pa gledaj Serbecica,radje je kod nas hodao po gradu i primao platu umjesto da raskine ugovor i nadje neki tim da igra.BegovicRamiz je napisao/la: ↑18 jul 2025, 12:03plata je motiv al opet buraz sa sportske strane najbolje godine za golmanaJadnimi je napisao/la: ↑18 jul 2025, 11:53Contract expires: May 31, 2027BegovicRamiz je napisao/la: ↑18 jul 2025, 11:47
jel moguce da se lik zadovoljio da bude golman b ekipe
il u najboljem slucaju treci golman prve ekipe
Braniti u drugoj kantonalnoj ili biti četvrti golman na punoj plati, je laganica.
Normalno ako nešta izleti zagrizao bi i nas rasteretio, ovako no sikiriki.![]()
i na kraju ko ce te ozbiljan dovesti ako jos jednu sezonu ne budes branio
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Treba tebi šamarčinu zavaliti papakPitar6785 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 12:06Istjerat plavokosu srbkinju cim spadne na 6 mjeseci ugovora.. on da bude pedagog odnjeg djete sa 16 godina bolje brani.. veca rupa od ostrakovica bandovica i olivera alimajuka55 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 11:57Poso je poso, kakav takav... mislim da se i on pomirio da ne može nešto više napraviti od svoje karijere... Bolje ovako i za njega i za nas... Po mom mišljenju Rockov može da bude deset puta bolji pedagog i trener nego što je golman... zašto ga ne zadržati što više u klubu i ostaviti da radi sa djecom... Rockov bi bio odličan za rad sa djecom, vjerujte mi
Neznam jel iko postavljao izjavu dajguza iz opstine, on nas gore kara nego dezerter iz rogatice

Gojkovic-Bralic-Ristovskibrig je napisao/la: ↑18 jul 2025, 10:50Karijera mu ide silaznom putanjom ali za bh ligu i vise nego dobar. Prosao je i ovu ligu. Ima iskustva. Bit će vam pun pogodakmosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 10:44U svakom slucaju zna Zekic sta mu treba, radio je sa njim u Osjeku i poznaje njegove kvalitete.
Iskustvo u odbrani

-
- Kontakt:
Jovic-Turda-Paskalevado-hz je napisao/la: ↑18 jul 2025, 13:53
Gojkovic-Bralic-Ristovskibrig je napisao/la: ↑18 jul 2025, 10:50Karijera mu ide silaznom putanjom ali za bh ligu i vise nego dobar. Prosao je i ovu ligu. Ima iskustva. Bit će vam pun pogodakmosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 10:44U svakom slucaju zna Zekic sta mu treba, radio je sa njim u Osjeku i poznaje njegove kvalitete.
Iskustvo u odbrani![]()
+Mujkic-Pejovic-Djuric(na posudbi)
Imamo 3 stoperska tria,to ne pamtim da je neka ekipa nekada imala.Ako nista zabetonirali smo odbranu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne treba!GalileoGalilei je napisao/la: ↑18 jul 2025, 12:53Treba tebi šamarčinu zavaliti papakPitar6785 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 12:06Istjerat plavokosu srbkinju cim spadne na 6 mjeseci ugovora.. on da bude pedagog odnjeg djete sa 16 godina bolje brani.. veca rupa od ostrakovica bandovica i olivera alimajuka55 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 11:57
Poso je poso, kakav takav... mislim da se i on pomirio da ne može nešto više napraviti od svoje karijere... Bolje ovako i za njega i za nas... Po mom mišljenju Rockov može da bude deset puta bolji pedagog i trener nego što je golman... zašto ga ne zadržati što više u klubu i ostaviti da radi sa djecom... Rockov bi bio odličan za rad sa djecom, vjerujte mi
Više puta je pljunuo po Klubu sve fino upakujuci u celofan kako fali "legendi u Klubu!" Kupi Slaviša upravljacka prava s legendama pa da te vas vidimo. A zauzeti pozu "volim Sarajvo al preko fb" je najlakše daj slaviša sta konkretno kupi, člansku, kupi ložu...
E još jednog dovesti da imamo prvu ekipu štopera i onda i ja mogu na golNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jul 2025, 14:03Jovic-Turda-Paskalev
+Mujkic-Pejovic-Djuric(na posudbi)
Imamo 3 stoperska tria,to ne pamtim da je neka ekipa nekada imala.Ako nista zabetonirali smo odbranu.
Mi nikada odustati necemo...
Mozda su vidjeli da su pogrijesili s Turdom pa sad ovog Salku dovodimo.
-
- Kontakt:
Pa dobro ovo je lijepa gesta. Ja bi prije isticao pozitivne stvari nego negativu.ŠTA_JE je napisao/la: ↑18 jul 2025, 14:09Više puta je pljunuo po Klubu sve fino upakujuci u celofan kako fali "legendi u Klubu!" Kupi Slaviša upravljacka prava s legendama pa da te vas vidimo. A zauzeti pozu "volim Sarajvo al preko fb" je najlakše daj slaviša sta konkretno kupi, člansku, kupi ložu...
Ovaj Bralic izgleda dobro dobar stoper...
Jel ko upratio Bralica tog, kakav je? Prinova ili bi mogao biti pojacanje?
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Dobru je karijeru imao. Glavni stoper bio u Gorici pod Sopicem i vodio ga Zekic u Osijeku. Visok i brz za svoju visinu, a neko je vec spomenuo da ima dobre duge lopte. Niko ne moze reci hoce li biti pojacanje ali moglo bi znaciti iskustvo
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Kobasevic iz Stupcanice u b timu ? Ako je to on, zanimljiv igrac...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Sad imamo previse stopera, ili ce crnogorac na posudbu negdje, ili mozda arapi jos ganjaju mujkica, pa dovode ovoga
Pa i nemamo baš, na desnom stoperu Ristovski i rezerva Paskalev,
na lijevom stoperu Jović i Mujkić i na centralnom Bralić i Turda.
U suštini na svakoj poziciji imamo po dva dobra igrača + Pejić.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Fouzi1, HordasDolacMalta, JavierBosnia, juka55, jurisicduska, keli, Konzerva, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Varijantas8 i 86 gostiju.