zeljovolimte je napisao/la: ↑19 jul 2025, 09:54
Argentina je napisao/la: ↑19 jul 2025, 09:37
zeljovolimte je napisao/la: ↑19 jul 2025, 09:24
Vokabular treeneru ocjenjuju
Samo hercegovacki-travnicki papci bez stida i odgovornosti su dobrodosli u klub. Isti oni kojima sve valja, pa otkrivaju stvari kad odu i naplate sve..
Zeljo je nivo trenera Ribara, Hadzije, Odovica itd, a ne Adzema&Mulalica i ulicarskog nivoa!!!
Ne provaljuj se Boga ti.
Dovedite tv voditelja pa nek prica na mjesto strucnog staba.
Ne treba nam neko ko zna nesto o fudbalu. Samo da nema veze sa Zeljom..
Koliko idete u krajnost Basic je iskako iz pastete, snimao za yt, fb, instagram, svako malo samopromocije nekakve, niste spomenuli to. Nacin pisanja i govora ko da skole nije vidiio nikada u zivotu.. ali si podrzavao.
Je li me persiras ili govoris u mnozini?
Spominjes Basica, ja ga nisam spomenuo uopste, kao sto nisam ni Corica, a aludiras na njega oboju pisuci hercegovacko&travnicki papci. A i to cemo vidjeti, tj vidjeli smo. Basic je u Evropi bio dobar, a Coric ce zavrsio 4ti i 1/2 kupa kakav god da je zdrijeb bio. Vidjet cemo Adzema i ostale, u Evropi amo vec vidjeli da je nazalost mrka kapa.
Jos jednom da ti napisem, ako su tebi likovi kao Adzem&Mulalic vs Odovic, Hadzija, Ribar, Osim isti ili bolji, onda nesto ne stima. Generalno, stagniramo sa trenerima, a i upravom, rezultati su pokazatelj navedenog.
Da li Adzem zna, vidjet cemo. Onih 0:3 pa 3:3 mi je isto kao ova 3 gola 5 minuta ili prosipanje 2:0 pa 2:2 protiv Metalurga. To da se nije desilo osim finansijske injekcije za klub bi i mnogo drugog promjenilo, ima sad sansu, pa cemo vidjeti.
Ali uzeti kapitensku, dati je nekome ko je strasan igrac ali isto tako nema nista kapitensko je lose. Posebno sto nakon prve tekme kritikujes javno i onda ti se to vrati kao bumerang. Daj Boze da ne bude isto s napadacem, najavljuje zvijer i nekoga koga jedva cekamo, vidjet cemo. Ako je neko ko ce dati 10 golova, to imas i sa ovakvim Krpicem zagarantovano.
Previse se Adzem isprovaljivao sa izjavama za tek odigrane 2 zvanicne tekme, manjak intelegencije i mudrosti, strah me samo da je i takticki u fudbalakom znanju nema. Izjavljivao je da smo se takticki premili za uzvrat pa ispali i 3 gola u 5 minuta, sta bi bilo da nismo.