Pa i jeste kad ste smijesni,cim nema rezultata vacate se na 2 milje to ste vi.Taoci ste ljudi koji Vam nikakav veci uspjeh donijeli samo laganojurisicduska je napisao/la: ↑19 jul 2025, 14:40Ne znam sto se poredite s njima kad je to davno prestalo bit za poređenja.
Jos ovu sezonu mogu socijalnu politiku prodavat. Prosjek ce im bit 5 hiljad. Vise ne zavisi egzistencija kluba od prodaje karata. Bar tako kazu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Opa, aktivirali su i ostale nickove.
Divovi.
Zamisli pacijenta koji je nakon pola godine izbrisao svoj prvi post.
Divovi.
Zamisli pacijenta koji je nakon pola godine izbrisao svoj prvi post.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la: ↑19 jul 2025, 14:50ErosViverosViv je napisao/la: ↑19 jul 2025, 12:59Do kraja dana prodan kapacitet krmetnjaka. 5 dana do utakmice. Idemo jos 2 prodati.
Evo ga, znači krmetnjakom nazivati stadion koji su četnici zapalili.
Pitarska elita.![]()

Fk Željezničar.
Najposjećeniji stadion u državi i treći u regionu - 2 milje.
Izvor gluposti koji nikad neće presušiti.
Sljedeći.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dva auta dijaspore.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma to je realnost, nek nama svaki put isto bude za Evropu jedan clan jedna karta, ja zadovoljan. Ne moramo nikad preci 10k nek uvijek budu tu oni koji su stalno. Dovoljno mediji sirom svijeta govore o atmosferi, svaki protivnicki klub i trener.
Fk Željezničar.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Popara se popišao po neznalicama.
Sljedeći.
Sljedeći.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ma ne možeš ih sve upratiti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ja sam znao da smo mnogo brojniji i da je brend FK Sarajevo planetarno popularan, ali da je razlika u ovom obimu...
-
jurisicduska
- Kontakt:
Vi posjeti gradite na socijalnoj politici, jer da nemate objektivnih 6 hiljada prosjek (pusti Dinu Pekica i njegove procjene) , ne bi imali plate isplatit.Cuspajz je napisao/la: ↑19 jul 2025, 14:55Pa i jeste kad ste smijesni,cim nema rezultata vacate se na 2 milje to ste vi.Taoci ste ljudi koji Vam nikakav veci uspjeh donijeli samo laganojurisicduska je napisao/la: ↑19 jul 2025, 14:40Ne znam sto se poredite s njima kad je to davno prestalo bit za poređenja.
Jos ovu sezonu mogu socijalnu politiku prodavat. Prosjek ce im bit 5 hiljad. Vise ne zavisi egzistencija kluba od prodaje karata. Bar tako kazu.![]()
![]()
Nemojte se poredit s nama uopste. Nemate sta uporedit. U svim sportskim parametrima smo miljama daleko a kako vrijeme prolazi bicemo sve dalje i dalje.
3 proslogodisnja derbija su vam pokazala gdje je ko i kako ko stoji.
Ne znam onda zasto pojedini iz vase grupe kazu kako smo odmakli? A dobro brojke su tu negdje neka bude, ostalo vezano za posjete i organizovanost je smijesno uporediti zadnjih godina. I nemojte o neuslovnosti stadiona.jurisicduska je napisao/la: ↑19 jul 2025, 15:11Vi posjeti gradite na socijalnoj politici, jer da nemate objektivnih 6 hiljada prosjek (pusti Dinu Pekica i njegove procjene) , ne bi imali plate isplatit.Cuspajz je napisao/la: ↑19 jul 2025, 14:55Pa i jeste kad ste smijesni,cim nema rezultata vacate se na 2 milje to ste vi.Taoci ste ljudi koji Vam nikakav veci uspjeh donijeli samo laganojurisicduska je napisao/la: ↑19 jul 2025, 14:40Ne znam sto se poredite s njima kad je to davno prestalo bit za poređenja.
Jos ovu sezonu mogu socijalnu politiku prodavat. Prosjek ce im bit 5 hiljad. Vise ne zavisi egzistencija kluba od prodaje karata. Bar tako kazu.![]()
![]()
Nemojte se poredit s nama uopste. Nemate sta uporedit. U svim sportskim parametrima smo miljama daleko a kako vrijeme prolazi bicemo sve dalje i dalje.
Fk Željezničar.
Tačno, pretačno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vrtis glupu pricu konstatno .Realnost je da nemate sistem i idete na silu ,kompleks i slicno, a za poredenje uzmi 15 derbija pa vidi gdje ste primali i po 5 komada.Zaostajete 40 milja za posjetom a imate bolji tim i veca ulaganja tako na tu temu se nema sta pricatijurisicduska je napisao/la: ↑19 jul 2025, 15:11Vi posjeti gradite na socijalnoj politici, jer da nemate objektivnih 6 hiljada prosjek (pusti Dinu Pekica i njegove procjene) , ne bi imali plate isplatit.Cuspajz je napisao/la: ↑19 jul 2025, 14:55Pa i jeste kad ste smijesni,cim nema rezultata vacate se na 2 milje to ste vi.Taoci ste ljudi koji Vam nikakav veci uspjeh donijeli samo laganojurisicduska je napisao/la: ↑19 jul 2025, 14:40Ne znam sto se poredite s njima kad je to davno prestalo bit za poređenja.
![]()
Ubi svog.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Hrammm1921
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ne mogu da rasprodaju stadion kapaciteta 12.000 za evropsku utakmicu, a poredili bi se sa Sarajevom.