Uglavnom za sad izgeda da je odlican tip
madjarska koreja 3:3 hokej
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
jbt hammarbi me ubi 1 0 gubi do 90+ i onda jednog dadne...i za 5 minuta jos jednog jbt nemate pojma kako sam skako po kuci.Monaco vratio brejk! Jos sam zivtaboof je napisao/la:jbg nisam stigo na vrijeme al evo vam sta sam za danas stavio nakon dobitka jucer
Darcis 1 prolazi
Granollers 1 proso
Monaco 1
Villareal 1
Le havre/2,5 1
Hammarby 1
kvota 12
ulog 10
dobitak 120
i opet
Kako si uplatio? Ja danas isao ovdje u Kranjcevicevoj da uplatim, ne zna ona kako se to radi...neko_iz_mase je napisao/la:Padoh na Orebru al iznenada dobih bonus od 20 eura na williamsu
Uplatio danas 20 maraka, dobio 20 eura bonusa koji moraš okrenutiStrux je napisao/la:Kako si uplatio? Ja danas isao ovdje u Kranjcevicevoj da uplatim, ne zna ona kako se to radi...neko_iz_mase je napisao/la:Padoh na Orebru al iznenada dobih bonus od 20 eura na williamsu

Uplatio danas 20 maraka, dobio 20 eura bonusa koji moraš okrenutineko_iz_mase je napisao/la:Strux je napisao/la:Kako si uplatio? Ja danas isao ovdje u Kranjcevicevoj da uplatim, ne zna ona kako se to radi...neko_iz_mase je napisao/la:Padoh na Orebru al iznenada dobih bonus od 20 eura na williamsu

Begonja je napisao/la:Zna li neko objasniti ovu zajebanciju sa bonusom. Evo ja nisam ništa uplatio, a piše mi da imam 20€ bonusa. Šta trebam s njim.
OH lol imam i ja bonusa.Begonja je napisao/la:Zna li neko objasniti ovu zajebanciju sa bonusom. Evo ja nisam ništa uplatio, a piše mi da imam 20€ bonusa. Šta trebam s njim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.