tako je braca, svi moramo da nam je prva destinacija za nekog ko dodje fan shop. Pusti se kafe i cevapa, to moze poslijeVutra je napisao/la: ↑19 jul 2025, 15:44Toooo brudarone, treba ovako svako od nas, cim nam familija iz inostranstva dodje, pod ruku odmah u Fan Shop uclanit, kupiti karte i ostale rekvizite. Cica mica gotova pricaplisek je napisao/la: ↑19 jul 2025, 13:02Eh tek sad krece hajc od ove raje sto rijetko kad dodje, dijaspore, posmatraca, tiktokera itd. Ovo 10k je bez ikakavog nafura bilo, do cetvrtka ce bit 20k. Govorim iz prve ruke, javlja mi se nakon ovog clanka rodjak sto ode na kosevo svake prestupne i familija dijasporci koji dodju u dresu bosne na tekmu, hoce da im uzmem karte. Sutra idu sa mnom u fan shop da ih sviju uclanim, da uzmu karte, dresove, salove itd.![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- luckystrike
- Kontakt:
"Mrzim" sve što počinje na G.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jul 2025, 17:20Čemu mržnja ka gospodinu Gedeonu?luckystrike je napisao/la: ↑19 jul 2025, 17:17Nije mi žao odlaska Bubanje, mislim da ga mogu adekvatno zamjeniti Mamas ili Jatta, ali ne i odmah. Žao mi je samo što neće biti u ekipi za Evropu, to nam je deficit.
Sretno 'Bubonja'! mada nije neka sreća igrati s Guzinom u ekipi, al' haj.
Član šampionske generacije![]()
Otišao ti je najkonstatniji igrač u prošloj sezoni i to ne što je morao igrati nego što je bio najbolji. Ja ne vidim niti jedan drugi razlog njegovog odlaska i zašto bi bira rusiju prije BiH osim novca a ostvarilo se toliko transfera da se moralo ponudit čovjeku koliko je tražio. Pisao sam, možeš imati trenera 10 godina ako mjenjaš ekipu svakih 6 mjesci opet dolaziš na isto, gubiš kontinuitet i da je ne znam ko zamjena opet ga moraš čekati a mi nismo u takvoj situaciji i samo se frustracije kod navijača povečavaju.
Ne vidim niti jedan razlog zašto bi se ovaj transfer pravdao, nije otišao Penaranda pa da budemo oduševljeni, otišao je najbolji igrač iz prošle sezone.
Sretno Vladanu i hvala mu na svemu.
Ne vidim niti jedan razlog zašto bi se ovaj transfer pravdao, nije otišao Penaranda pa da budemo oduševljeni, otišao je najbolji igrač iz prošle sezone.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Sretno Vladane.
Nesudjeni kapiten šampionskog Sarajeva bas stete.
Nesudjeni kapiten šampionskog Sarajeva bas stete.
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Ljudi i dalje ne kontaju da smo mi BH liga. Cuj on ne vidi razlog da se pravda transfer, eto treba se njemu opravdati sto je igrac prodat. Legende moje samo crnogorska liga, makedonska i poneka balticka su rang ispod nas. Ruska liga bezveze jer eto imaju suspenziju od europe pa kao nije cemu. Gostujes Zenitu, CSKA, Lokomotivi Moskvi, Rostov, Rubinu itd ali jok izabrao to prije gostovoanja u gabeli, prijedoru, doboju, listici. Osvijestite se. Instagram komentar jednih te istih osoba necu ni koment. "nikad vam necu halaliti bubanju i hamzu"...u đepu 4 marke.
-
- Kontakt:
Guzina vise nego korektan igrac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jul 2025, 17:20Čemu mržnja ka gospodinu Gedeonu?luckystrike je napisao/la: ↑19 jul 2025, 17:17Nije mi žao odlaska Bubanje, mislim da ga mogu adekvatno zamjeniti Mamas ili Jatta, ali ne i odmah. Žao mi je samo što neće biti u ekipi za Evropu, to nam je deficit.
Član šampionske generacije![]()
-
- Kontakt:
Rekao je Isanovic da svakako nebi on igrao protiv Craovije jer je povrijedjen.luckystrike je napisao/la: ↑19 jul 2025, 17:17Nije mi žao odlaska Bubanje, mislim da ga mogu adekvatno zamjeniti Mamas ili Jatta, ali ne i odmah. Žao mi je samo što neće biti u ekipi za Evropu, to nam je deficit.
-
- Kontakt:
Sretno Bubanji, mi idemo dalje. Bio nam je dobar igrac, pomogao nam da osvojimo Kup i sta ces sada. Hoce covjek da rijesi egzistenciju.
Doduse pomogli smo i mi njemu jer je igrao stalno. Negdje drugo ne bi igrao, tako da je win-win
Doduse pomogli smo i mi njemu jer je igrao stalno. Negdje drugo ne bi igrao, tako da je win-win
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Pretjeruješ.AVNOJ je napisao/la: ↑19 jul 2025, 17:31Otišao ti je najkonstatniji igrač u prošloj sezoni i to ne što je morao igrati nego što je bio najbolji. Ja ne vidim niti jedan drugi razlog njegovog odlaska i zašto bi bira rusiju prije BiH osim novca a ostvarilo se toliko transfera da se moralo ponudit čovjeku koliko je tražio. Pisao sam, možeš imati trenera 10 godina ako mjenjaš ekipu svakih 6 mjesci opet dolaziš na isto, gubiš kontinuitet i da je ne znam ko zamjena opet ga moraš čekati a mi nismo u takvoj situaciji i samo se frustracije kod navijača povečavaju.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Bubanja je bio dobar. No to sto neki imaju uvijek naviku preuvelicavati stvari pa od njega sad prave Ronaldinha je druga stvar.
- Varijantas8
- Kontakt:
Momak je neupitan kvalitet, i sigurno ima "boljih" od njega, ali najveca zal sto je on otisao je zbog njegovog karaktera, pristupa i profesionalnosti, kojeg, ruku na srce, tesko mozes naci i ubosti.
Zavrsit pricu s njim, poželjet mu sve najbolje i ocekivati da bude povratnik, samo da ne bude ko Rahman, da se svaki prelazni ložimo da ce se vratiti

-
- Kontakt:
Kad se prijavljuje tim za Europu,hoce li svi biti registrovani sto su dosli ??
- Objektivac1946
- Kontakt:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Fakat pitas zasto bira Rusiju naspram BiH?? Sigurno se zajebavasPendulum je napisao/la: ↑19 jul 2025, 19:05Pretjeruješ.AVNOJ je napisao/la: ↑19 jul 2025, 17:31Otišao ti je najkonstatniji igrač u prošloj sezoni i to ne što je morao igrati nego što je bio najbolji. Ja ne vidim niti jedan drugi razlog njegovog odlaska i zašto bi bira rusiju prije BiH osim novca a ostvarilo se toliko transfera da se moralo ponudit čovjeku koliko je tražio. Pisao sam, možeš imati trenera 10 godina ako mjenjaš ekipu svakih 6 mjesci opet dolaziš na isto, gubiš kontinuitet i da je ne znam ko zamjena opet ga moraš čekati a mi nismo u takvoj situaciji i samo se frustracije kod navijača povečavaju.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
hahaha ovde ljudi stvarno zive u zabludi ili su totalno van bilo kakvih desavanja
zasto je Bubanja birao Rusiju i zasto mu klub nije ponudio uslove koje je trazio
Prvo FKSarajevo je inkasiralo 800k eurica odlican novac za veznog igraca sa 28godina.
drugo nikada mi necemo moci da se nosimo sa ponudama iz Rusije, covjek je sigurno dobio mjesecnu platu sto je ovde imao godisnju
trece sta da bira, da ga ovde kolju Kazlagici, Gigovici i ostali kriminalci, da gostuje po selima i livadama, birao je gostovanje u Moskvi, St.Petersburgu,Kazanu i slicnim mega stadionima.
cetvrto pricate o Bubanji kao da je Reijders. Decko jest odigrao odlicnu sezonu, ali Jatta ce sa jos pola godine seniorskog fudbala biti na istom mozda i boljem nivou od Bubanje.
zasto je Bubanja birao Rusiju i zasto mu klub nije ponudio uslove koje je trazio
Prvo FKSarajevo je inkasiralo 800k eurica odlican novac za veznog igraca sa 28godina.
drugo nikada mi necemo moci da se nosimo sa ponudama iz Rusije, covjek je sigurno dobio mjesecnu platu sto je ovde imao godisnju
trece sta da bira, da ga ovde kolju Kazlagici, Gigovici i ostali kriminalci, da gostuje po selima i livadama, birao je gostovanje u Moskvi, St.Petersburgu,Kazanu i slicnim mega stadionima.
cetvrto pricate o Bubanji kao da je Reijders. Decko jest odigrao odlicnu sezonu, ali Jatta ce sa jos pola godine seniorskog fudbala biti na istom mozda i boljem nivou od Bubanje.
Vladan Bubanja je imao klauzulu u ugovoru da može ići ako u klub dođe ponuda od 500.000 eura i tu se sva rasprava završava,on ispoštovao klub i klub ispoštovao njega i fino zaradio
Bubanja i nije neki kvalitet uzevsi u obzir koliko se kuka ko da je Makelele.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.