Evo opet durmitorskog magarca uživajte u njegovim glupostima ,a anexu se možeš napušiti qrčine
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kokser vico rece ide marinovic u Arabiju pa ga postave u21 trener bh. Vinko je najbolji igrac jer radi sta mu se kaze,suti,nakon odradjenog kriminala on izlazi pred Medije i prica kako je zasluzeno pobjedio i nadigro protivnika. Licemjer samo takav i pogan karakter. Pokrade svoje sportske kolege pa se pravi lud pred novinarima. Ceka nas najveci kriminal u povijest ove lige. Zapamtite . Ali opet Sarajevo nece moc zaustavit abd.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Politička prostitutka i sadaka klub,a povećali porezni dugsvrakino1921 je napisao/la: ↑19 jul 2025, 15:43Turo je napisao/la: ↑19 jul 2025, 15:39Kakve planove vaš klub ima za četvrtak?svrakino1921 je napisao/la: ↑19 jul 2025, 15:36
Zainteresovanost za ovaj susret je velika, a nakon provjere sa PR službom kluba s Koševa smo dobili i zvanične informacije.
FK Sarajevo je pet dana prije utakmice sa Rumunima već prodao blizu 10.000 karata.
Deset dana prodaju ulaznice i opet ne mogu 10 000 ulaznica prodati
Sad idu gratis do četvrtka samo da ih bude više nego nas protiv Slovenaca na Grbavici
![]()
Pitaj Amara za obraz,Miske je to fino objasnioVirtu4l je napisao/la: ↑19 jul 2025, 20:44Zekiću se polako ali sigurno rasprodaje ekipa. Fascinantno je to kako je čovjek za kojeg se mislilo da ima integritet - preko noći postao pijun. Još jedan dokaz da je novac čudo.
Pristao je na namještene trofeje, oko transfera se vjerovatno pita koliko i ja - ništa.
Sjetićemo se kako se zajapurio kod Mime kad su počela nezgodna pitanja.
Pošto obraz, Zorane? Ja sam došao da pričamo o nogometu.![]()
Je li ovo i Bubanja premasio Al Jaberov transfer...

Ma nek si se ti hairli vratio iz Slovenije,ko šiša Zorana i Bubanju.
Odmori malo,nemoj se umarat i unosi puno tečnosti u organizam

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ne zaboravite da bi i dalje mogli dobiti % od druge Poljske lige
Boga mi, poslije danasnjeg raskucavanja Famosa od druge postave, ovaj norveski Viking nema nikakve sanse protiv Zelje... 

-
- Kontakt:
Sta je ovom kamenjaru cudno za Bubanju, po njegovom odlazak Bubanje je pojacanje jer on je rekao da je to kloc hahah kakav glupan sta je ovo.Anex je napisao/la: ↑19 jul 2025, 21:28Pitaj Amara za obraz,Miske je to fino objasnioVirtu4l je napisao/la: ↑19 jul 2025, 20:44Zekiću se polako ali sigurno rasprodaje ekipa. Fascinantno je to kako je čovjek za kojeg se mislilo da ima integritet - preko noći postao pijun. Još jedan dokaz da je novac čudo.
Pristao je na namještene trofeje, oko transfera se vjerovatno pita koliko i ja - ništa.
Sjetićemo se kako se zajapurio kod Mime kad su počela nezgodna pitanja..
Pošto obraz, Zorane? Ja sam došao da pričamo o nogometu.![]()
Nikako da mi odgovoriš jesu li EU igrači stranci u našoj ligi?

Shvataš li koliko se brukaš nepoznavanjem elementarnih stvari?
Tako se nisu provaljivali ni oni najgluplji koji su ordinirali ovim dijelom foruma. Pa sad vidi gdje si ti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kako ovako ko žohari izađu, dva dana ih realnost drži, treći dan opet već hoće u neke ozbilje diskusije i tako 15 godina.
Najbolje kad su tekme, tad su najmirniji, malo ih našamara Sloga i onda šute 2-3 dana.
Najbolje kad su tekme, tad su najmirniji, malo ih našamara Sloga i onda šute 2-3 dana.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Sutra ce Sabic, Foco, Gojak, Garcevic haha, Ibreheem i ostali Zeljini omladinici da nabuse pitarsku fijalu
Sutra ce vasi juniori vidjet sta je sila
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zar nije bio u Norveskoj ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Hoćeš da ti odgovorim na ovaj glavni profil ili ces na profil Kontrasvih!? To je inače tvoj rezervni profil s kojeg uvjeravas samog sebe da si pametan

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- luckystrike
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hrammm1921, Jadnimi, nedimmmm1337 i 31 gost.