The Ring (sve o boksu)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Gumistucna
- Kontakt:
Re: The Ring (sve o boksu)
preselio big George Foreman,legenda
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Ima li neko link za Glory 99 i Krnjića
Ako moze I meni hvalaa
Iskreno mislim da je pokraden, brojao mu se knockdown a okliznuo se...
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
-
- Kontakt:
Ma moje misljenje je da je imao previse kg 120 kg ba to je strasno iskreno,te kg mozes imat ako si Badr Hari cak se i njemu to obilo o glavu par puta sa Ricom.
Slazem se, bas je izgledalo da ima viska kilograma. Pogotovo je morao skinuti bar na 115 protiv lika koji i nije teska kategorija. Frajer jedva da ima 180+ cm i 100+ kg.Imamkarbarum je napisao/la: ↑05 apr 2025, 19:56Ma moje misljenje je da je imao previse kg 120 kg ba to je strasno iskreno,te kg mozes imat ako si Badr Hari cak se i njemu to obilo o glavu par puta sa Ricom.
-
- Kontakt:
Knockdown jeste bio sporan, ali sam očekivao da ce proci kroz ovog lika, velika razlika u veličini kad ono prvu rundi izgubio veoma čisto, ovaj ga ispogadjao. Drugu dobio, treća je upitna.
-
- Kontakt:
Evo ti sad klasican primjer slovak dosao ko bik 130 kg isprasi ga Iranac od 105 kg kao beba zvecku.Ghuraba je napisao/la: ↑05 apr 2025, 19:59Slazem se, bas je izgledalo da ima viska kilograma. Pogotovo je morao skinuti bar na 115 protiv lika koji i nije teska kategorija. Frajer jedva da ima 180+ cm i 100+ kg.Imamkarbarum je napisao/la: ↑05 apr 2025, 19:56Ma moje misljenje je da je imao previse kg 120 kg ba to je strasno iskreno,te kg mozes imat ako si Badr Hari cak se i njemu to obilo o glavu par puta sa Ricom.
-
- Kontakt:
Evo ti sad upravo klasican primjer onog sto pricam Slovak od 130 kg kao bik pade kao zvecka od Iranca koji ima 105 kg.Nije sve u kilazi nekada te moze ugusiti u drugoj rundi,sam sam kickboxer i znam sta pricam.Ghuraba je napisao/la: ↑05 apr 2025, 19:59Slazem se, bas je izgledalo da ima viska kilograma. Pogotovo je morao skinuti bar na 115 protiv lika koji i nije teska kategorija. Frajer jedva da ima 180+ cm i 100+ kg.Imamkarbarum je napisao/la: ↑05 apr 2025, 19:56Ma moje misljenje je da je imao previse kg 120 kg ba to je strasno iskreno,te kg mozes imat ako si Badr Hari cak se i njemu to obilo o glavu par puta sa Ricom.
Strasno spor je Ahmed bio ono sto je radio u ONE organizaciji cak i protiv Estonca Jurdentala kad je isao na dodatnu rundu je bilo fascinantno ali ovo sinoc vise za MMAGhuraba je napisao/la: ↑05 apr 2025, 19:59Slazem se, bas je izgledalo da ima viska kilograma. Pogotovo je morao skinuti bar na 115 protiv lika koji i nije teska kategorija. Frajer jedva da ima 180+ cm i 100+ kg.Imamkarbarum je napisao/la: ↑05 apr 2025, 19:56Ma moje misljenje je da je imao previse kg 120 kg ba to je strasno iskreno,te kg mozes imat ako si Badr Hari cak se i njemu to obilo o glavu par puta sa Ricom.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Prijenos meča možete gledati ekskluzivno putem streaming platforme DAZN, uz cijenu od 19,99 eura za PPV i dodatnih 14,99 eura za mjesečnu pretplatu.
Sisanje ovaca. Najgore sto ima bolesnika koji ce se radi ovoga registrirati i dat 35 eura.
Ja uvijek volim vise pitat link na forumu, dobit ban na 7 dana i gledat u miru i besplatno

Ja uvijek volim vise pitat link na forumu, dobit ban na 7 dana i gledat u miru i besplatno
Ne kontam zbog čega ban.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 jul 2025, 17:42Prijenos meča možete gledati ekskluzivno putem streaming platforme DAZN, uz cijenu od 19,99 eura za PPV i dodatnih 14,99 eura za mjesečnu pretplatu.
Sisanje ovaca. Najgore sto ima bolesnika koji ce se radi ovoga registrirati i dat 35 eura.
Šaljite linkove, još nije duboko u noć....
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Dynamite by KO
- ASD
- Kontakt:
Ne može čišće se runda dobiti.
- ASD
- Kontakt:
Bilo je samo pitanje vremena.
Tata mata
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- ASD
- Kontakt:
Usyk čitavo vrijeme dominirao. Ama baš svaki put kad je Dubois krenuo malo naprijed, dobio je udarac upozorenja. Sad se prvi put totalno otvorio i popio je nokaut.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 19 jul 2025, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.