Treba poceti zamjenu traziti...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dabordobijeli je napisao/la: ↑19 jul 2025, 19:58Kad se prijavljuje tim za Europu,hoce li svi biti registrovani sto su dosli ??
Ne znam što toliko raspravljate oko prodaje Bubanje, momak je htio da ide za dosta veću platu koju niko nema u ekipi, rukovodstvo i stručni štab je procijenilo da trenutno bilo ko od igrača ne treba imati ta primanja i da možemo njegovo odsustvo zamjeniti sa trenutnim rostetom.
Svakako nije bio u mogućnosti da igra ove dvije utakmice.
p.s ovo nije kraj prelaznog roka.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Znas li ti sta je sa ovim Slovakom ili staje vec iz ItalijejunioR je napisao/la: ↑20 jul 2025, 00:03Ne znam što toliko raspravljate oko prodaje Bubanje, momak je htio da ide za dosta veću platu koju niko nema u ekipi, rukovodstvo i stručni štab je procijenilo da trenutno bilo ko od igrača ne treba imati ta primanja i da možemo njegovo odsustvo zamjeniti sa trenutnim rostetom.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- jurisicduska
- Kontakt:
Nisam ga ja nahvalio nego vam prenio šta mu saigrači kažu.
i trener.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Za tobom ludi smo svi
Kristijan Belić prekrižen u AZ, fin igrač taman za nas 
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Bralic zavrsen, slovak haman gotov...guliashvili ide 99% ovo ljeto preozbiljne ponude i za klub i finansijski za njega
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Znam, ali jos nije sarno
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- napoleon72
- Kontakt:
Sta mu dodje Niko Belic?
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Sretno Vladane.
Dobar igrac, nema sta, 800k€ malo obestecenje al kas se uzme u razmatranje da je tu tek jednu godinu da mu nije trebalo prilagodjavanje i DA INAMO JATTU koji je vec pripremljen da uskoci na njegovo mjesto..
Iskreno receno Jatta ako bude uspio smirit glavu i igrat cjelu utakmicu kao prvih 50 minuta SIGURNO bolji igrac od vladana..
Bubanja jedino jednu malu specificnost ima koji drugi igraci nemaju a to je ZNAO UDARIT SASVIM FINO IZVAGANO TAMAN ONOLIKO KOLIKO TREBA DA SE NESOBIJE ZUTI KARTON A DA U PROTIVNIKA ODBIJE BAR MALI PRST OD NOGE..
MOZDA NEBI BILO LOSE DOVEST SPICA NESTO KO BENKO
Dobar igrac, nema sta, 800k€ malo obestecenje al kas se uzme u razmatranje da je tu tek jednu godinu da mu nije trebalo prilagodjavanje i DA INAMO JATTU koji je vec pripremljen da uskoci na njegovo mjesto..
Iskreno receno Jatta ako bude uspio smirit glavu i igrat cjelu utakmicu kao prvih 50 minuta SIGURNO bolji igrac od vladana..
Bubanja jedino jednu malu specificnost ima koji drugi igraci nemaju a to je ZNAO UDARIT SASVIM FINO IZVAGANO TAMAN ONOLIKO KOLIKO TREBA DA SE NESOBIJE ZUTI KARTON A DA U PROTIVNIKA ODBIJE BAR MALI PRST OD NOGE..
MOZDA NEBI BILO LOSE DOVEST SPICA NESTO KO BENKO
- Objektivac1946
- Kontakt:
Dobro jutro, još 4 dana do utakmice 
Danas će biti jako lijep i topao dan, savršen dan za izvesti ženu, djevojku, djecu, roditelje, roditelje od žene i jarane do shopa u Ferhadiji po karte.
Danas će biti jako lijep i topao dan, savršen dan za izvesti ženu, djevojku, djecu, roditelje, roditelje od žene i jarane do shopa u Ferhadiji po karte.
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Bas tako.Objektivac1946 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 08:52Dobro jutro, još 4 dana do utakmice
Danas će biti jako lijep i topao dan, savršen dan za izvesti ženu, djevojku, djecu, roditelje, roditelje od žene i jarane do shopa u Ferhadiji po karte.![]()
Ja sam vec obezbjedio kartu , ali kad imam vremena prosetam I malo virnem shop Ferhadiji.Kad god sam prosao uvijek je bilo najmanje 10 do 20 ljudi.Zadnji info je bilo 10 k ,ali mislim da je puno vise.
Ne bih sad da lupam cifre, ali po onom sto vidim u shopu pozitivno cemo se iznenaditi.
Jedva cekam I da klub zvanicno objavi.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 20 jul 2025, 09:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Jel se zna da nece slucajno biti odgode protiv Zrinjskog? Znam da Zekic to ne zeli i plus znam da je Vico rekao da ove godine nema odgadjanja?
- Objektivac1946
- Kontakt:
Odgodjena je već na zahtjev oba kluba zbog evropskih utakmica, mi igramo u četvrtak a zrinjski utorak i nema termina koji odgovara a da oba kluba imaju 48 sati izmedju utakmica
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- luckystrike
- Kontakt:
Odgođeno davno. Prva prvenstvena utakmica je kući protiv Radnika iz Bijeljine 3.8.
Smije li se ko usuditi i prejudicirati sastav za Rumune
?
Smije li se ko usuditi i prejudicirati sastav za Rumune
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, muhamedhulk, prijeratni mangup i 24 gosta.