Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
22 gola i 13 asistencija ukupno u svim takmicenjima nije malo u prosloj sezoni za Ekitikea u Frankfurtu, ne treba rano donosit zakljucke o tom igracu, ali poredit panja Nuneza sa njim je smijesno
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SoloControTutti
- Kontakt:
Nisam znao da imamo toliki broj mazohista na temi koji bi zeljeli da i dalje gledaju Nuneza kao prvu 9ku, nisam ni ocekivao ovakav hate za Ekitikea koji nije opravdan uopste, decko ce tek pokazati sta zna i koliko je napredovao u odnosu na te epizode od prije 2-3 god. Mozda su streberi bas njega vidjeli kao nekog ko ce idealno popuniti dio slagalice. Gledajte te klipove slobodno ali i pogledajte klipove Nuneza i njegovih promasaja, losih odluka i pasova u zavrsnici takodjer. 

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Daj Boze da on bude prvi srijelac lige,al bgm tesko.Samo da nam stoperi ne trpe kad se seik Henry otvorio.Iskreno ja bi prija gledao Dominika ili Wirtza kao laznu 9ku nego Hugu,al eto streberi znaju bolje zato su i placeni debelo za svoj posao.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Koga boli ku’ac koliko je placen, cifre vise nisu svakako realne.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
I'm buzzcut Nunez believer 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Druze jesil gledao golove uopste Huga Etikitea, de malo udji na yt, ovdje pojedinci me iznenadjuju koliko ne prate fudbal prije nego donesu neko misljenjeLiverpoolREDS je napisao/la: ↑20 jul 2025, 08:54Daj Boze da on bude prvi srijelac lige,al bgm tesko.Samo da nam stoperi ne trpe kad se seik Henry otvorio.Iskreno ja bi prija gledao Dominika ili Wirtza kao laznu 9ku nego Hugu,al eto streberi znaju bolje zato su i placeni debelo za svoj posao.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Kad vec gledas po yt gledaj i promasaje nemoj samo dobre stvari.Ja bi volio da ste vi u pravu,al vama je bitno samo neka neko dolazi i to je to.I meni je Nuneza pun k... al nije ovaj bolji.Al eto necemo sudit dok ne dodje,ako ga potpisu nadam se da ce bar 15+ u ligi zabit i da ce bit sve bolji i boljifukara87 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:18Druze jesil gledao golove uopste Huga Etikitea, de malo udji na yt, ovdje pojedinci me iznenadjuju koliko ne prate fudbal prije nego donesu neko misljenjeLiverpoolREDS je napisao/la: ↑20 jul 2025, 08:54Daj Boze da on bude prvi srijelac lige,al bgm tesko.Samo da nam stoperi ne trpe kad se seik Henry otvorio.Iskreno ja bi prija gledao Dominika ili Wirtza kao laznu 9ku nego Hugu,al eto streberi znaju bolje zato su i placeni debelo za svoj posao.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Nunez je panj i niko ne moze bit gori od njega a skoro isto ce bit placen Hugo kao i Nunez, pojedinci ovdje nisu realni nikako
Nagledali smo se mi i Nunezovih golova pa ništa, čuj jesi li gledao golove 
Kod ovog liga vidim mnogo nekih divljih driblinga koje ne vidim da mogu prolaziti protiv ozbiljne odbrane. Ono što mi se sviđa kod njega je link-up, što se tiče same završnice ništa posebno. Neću da se pravim slijep, i da govorim da Edwards i Hughes znaju bolje, imam i svoje mišljenje, za ove pare nije ali se nadam da će da pokida.

Kod ovog liga vidim mnogo nekih divljih driblinga koje ne vidim da mogu prolaziti protiv ozbiljne odbrane. Ono što mi se sviđa kod njega je link-up, što se tiče same završnice ništa posebno. Neću da se pravim slijep, i da govorim da Edwards i Hughes znaju bolje, imam i svoje mišljenje, za ove pare nije ali se nadam da će da pokida.
Jesi jasta nego, lik je u Benfici za 28 tekmi dao 26 golova sto govori o ozbiljnosti te lige, za 3 godine u Liverpoolu nije pokazao nista sem 100 promasaja i 20 golovaFuerza je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:37Nagledali smo se mi i Nunezovih golova pa ništa, čuj jesi li gledao golove

fukara87 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:43Jesi jasta nego, lik je u Benfici za 28 tekmi dao 26 golova sto govori o ozbiljnosti te lige, za 3 godine u Liverpoolu nije pokazao nista sem 100 promasaja i 20 golovaFuerza je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:37Nagledali smo se mi i Nunezovih golova pa ništa, čuj jesi li gledao golove
Kod ovog liga vidim mnogo nekih divljih driblinga koje ne vidim da mogu prolaziti protiv ozbiljne odbrane. Ono što mi se sviđa kod njega je link-up, što se tiče same završnice ništa posebno. Neću da se pravim slijep, i da govorim da Edwards i Hughes znaju bolje, imam i svoje mišljenje, za ove pare nije ali se nadam da će da pokida.![]()
![]()

Pa o čemu ja pričam?
Znam da je sarkazam zato sam i ja dodao ovoFuerza je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:49fukara87 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:43Jesi jasta nego, lik je u Benfici za 28 tekmi dao 26 golova sto govori o ozbiljnosti te lige, za 3 godine u Liverpoolu nije pokazao nista sem 100 promasaja i 20 golovaFuerza je napisao/la: ↑20 jul 2025, 09:37Nagledali smo se mi i Nunezovih golova pa ništa, čuj jesi li gledao golove
Kod ovog liga vidim mnogo nekih divljih driblinga koje ne vidim da mogu prolaziti protiv ozbiljne odbrane. Ono što mi se sviđa kod njega je link-up, što se tiče same završnice ništa posebno. Neću da se pravim slijep, i da govorim da Edwards i Hughes znaju bolje, imam i svoje mišljenje, za ove pare nije ali se nadam da će da pokida.![]()
![]()
![]()
Pa o čemu ja pričam?

- Centre forward
- Kontakt:
Od svih silnih, masno plaćenih, pojačanja, mora neko i da flopa yebem li ga. Prosto, takva je matematika.
Nadam se da će to bit' Flo'.
Nadam se da će to bit' Flo'.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ma samo pritisak izvrsit na Isaka,nije ni on lud da ceka kad ce da osvoji miki maus kup kad vamo moze ganjat sve trofeje sa top ekipom.
Flopnuli su Nunez i Keita, dosta za 10 godina
Manje od £70m.
Ni u Top15 najskupljih napadača.
Potpisat će i Isaka btw.
Ni u Top15 najskupljih napadača.
Potpisat će i Isaka btw.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Smrdi mi ovaj, klasicna bundesligaska prevara. Tamo je mrtvi Weghorst imao ozbiljne brojke pa je u epl zavrsio kako je zavrsio, smijesna liga. 200 mil za Isaka i Rodryga nema druge. Jos na to Guehi i dosta.
Prodaju Diaza, Tsimikasa, Konatea, Harveya, Mortona, Darwina i skoro na nuli.
Prodaju Diaza, Tsimikasa, Konatea, Harveya, Mortona, Darwina i skoro na nuli.

LiverpoolREDS je napisao/la: ↑20 jul 2025, 01:27Samed Yesil je za ovoga Owen licno,pa nema sanse da se on nosi sa stoperima EPL-a.Da je valjao ostao bi u PSG-u a ne da ga se tek tako odreknu bez klauzule bez icega.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.