Johan Cruyff:"Jose Mourinho ne mari mnogo za dobar nogomet"
Joj nema mi veceg meraka nego nesto ovako procitat
Puta Barca, puta Catalunya!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
to smeta svim normalnim ljudima..koji zele da gledaju ''normalni'' nogomet..a ne svi zajedno na gol sa casiljasom..Portillo je napisao/la:Xavi: ''Mourinhova taktika je uzasna''
Joj nema mi veceg meraka nego nesto ovako procitatljudima ne odgovara taktika protivnika po kojoj ne mogu pobjedit i odma' se zale hahahah koji papkari
Mislim jbg, najbolje da im mi skinemo gace pa nek daju golova koliko god hoce, bar se kada su dobijali nisu zalili na taktiku, koji su ovo moroni to nije normalno...
Oj kao ste vi svi nedokazni ,shvatite fudbal je postao biznis ,bitan je rezultat nikog više nije ni briga za igru ,i svim normalnim ljudima smeta ,pa reci mi ti kad si normalan ko još sem Barce igra normalan fudbal ,nemojmo biti djeca jbgT-MAC je napisao/la:to smeta svim normalnim ljudima..koji zele da gledaju ''normalni'' nogomet..a ne svi zajedno na gol sa casiljasom..Portillo je napisao/la:Xavi: ''Mourinhova taktika je uzasna''
Joj nema mi veceg meraka nego nesto ovako procitatljudima ne odgovara taktika protivnika po kojoj ne mogu pobjedit i odma' se zale hahahah koji papkari
Mislim jbg, najbolje da im mi skinemo gace pa nek daju golova koliko god hoce, bar se kada su dobijali nisu zalili na taktiku, koji su ovo moroni to nije normalno...
gori ste vi,ponosite se nekim remijem,a ulozili milione i milione..i opet se igra ta neka ultra mega defanzivna taktika..
ma nismo nedokazani,znam i ja da fudbal biznis..samo nekima nije jasno,nakon toliko potrosenih para,sto na trenera sto na igrace,real nije u stanju da napadne barcu i da je razbuca kako je barca reala u prethodnim mecevima...jer bar meni,onako defanzivna taktika je vise kukavicluk nego neka perfekcijalegenda reala je napisao/la:
Oj kao ste vi svi nedokazni ,shvatite fudbal je postao biznis ,bitan je rezultat nikog više nije ni briga za igru ,i svim normalnim ljudima smeta ,pa reci mi ti kad si normalan ko još sem Barce igra normalan fudbal ,nemojmo biti djeca jbg
Pa on je i sa 6 defanzivno orijentisanih igraca + sa crvenim kartonom nadigrao protivnikaT-MAC je napisao/la: to smeta svim normalnim ljudima..koji zele da gledaju ''normalni'' nogomet..a ne svi zajedno na gol sa casiljasom..
gori ste vi,ponosite se nekim remijem,a ulozili milione i milione..i opet se igra ta neka ultra mega defanzivna taktika..
Ja bi volio da je mašinerija kao nekad(bar kad sam ja počeo navijati za njega) ,ali je došlo takvo vrijeme i ja tu ne mogu ništa ,nije do mene ,a da budem iskren volio bi vala tu LP pa da dobijemo svaku sa 1:0,samo da je osvojimo ,poslije ne moramo više ništa ja zadovoljan ,samo želim tu LP desetu ,jes da mi je žao što nema Raula da podigne taj pehar (kad bi osvojili)al štaš ni to nije do meneT-MAC je napisao/la:ma nismo nedokazani,znam i ja da fudbal biznis..samo nekima nije jasno,nakon toliko potrosenih para,sto na trenera sto na igrace,real nije u stanju da napadne barcu i da je razbuca kako je barca reala u prethodnim mecevima...jer bar meni,onako defanzivna taktika je vise kukavicluk nego neka perfekcijalegenda reala je napisao/la:
Oj kao ste vi svi nedokazni ,shvatite fudbal je postao biznis ,bitan je rezultat nikog više nije ni briga za igru ,i svim normalnim ljudima smeta ,pa reci mi ti kad si normalan ko još sem Barce igra normalan fudbal ,nemojmo biti djeca jbg
al eto opet...kako vi kazete...
a da te iskreno pitam:
da li bi vise volio da ti je real masinerija da melje sve pred sobom(tu ubrajam i barcu) ili da ovako uvijek igra ??
1.hvala nek si me uputio,nisam znaoPortillo je napisao/la: Pa on je i sa 6 defanzivno orijentisanih igraca + sa crvenim kartonom nadigrao protivnika![]()
Znas, nogomet je igra u kojoj je prvenstveno cilj dati gol i ne primiti isti. Stvarno te ne razumijem, u samo tako tvom kratkom postu ima toliko materijala za opvrgnut da ni sam ne znam odakle da krenem. Isto ste djeca, sa vama je smijesno raspavljat o bilo cemu, ali evo opet cu pokusati, mada znam da je nemoguce vama bilo sta pojasniti. Umjetnicki dojam u nogometu se ne boduje, bar ne za sada. Barcelona je vjerovatno najbolja momcad i igra najatraktivniji nogomet ali je naivno i bezobrazno ocekivati da sad svi moraju igrati tako kako bi oni mogli pobjecjivati i dominirati jer su taj nacin oni doveli do savrsenstva. Onda se niko protiv njih ne bi niti trebao boriti jer tako ne zna i ne moze igrati. Nek se onda ukinu sva takmicenja i oni proglase pobjednicima, pa kad neko bude slozio takvu momcad i tako je uigrao nek odmjeri snage sa njima. Sta bi sada svi trebali uci u nadigravanje sa vama i biti nakantani kako bi se svijet mogao nasladjivati. Ajde malo ukljucite svi vi culesi za promjenu mozak i razmisljate vlastitom glavom, mislim da bi bilo bolje po sve, i jos jednom zapamti: UMJETNICKI DOJAM SE JOS NE BODUJE U NOGOMETU!
I to je sve?T-MAC je napisao/la:1.hvala nek si me uputio,nisam znaoPortillo je napisao/la: Pa on je i sa 6 defanzivno orijentisanih igraca + sa crvenim kartonom nadigrao protivnika![]()
Znas, nogomet je igra u kojoj je prvenstveno cilj dati gol i ne primiti isti. Stvarno te ne razumijem, u samo tako tvom kratkom postu ima toliko materijala za opvrgnut da ni sam ne znam odakle da krenem. Isto ste djeca, sa vama je smijesno raspavljat o bilo cemu, ali evo opet cu pokusati, mada znam da je nemoguce vama bilo sta pojasniti. Umjetnicki dojam u nogometu se ne boduje, bar ne za sada. Barcelona je vjerovatno najbolja momcad i igra najatraktivniji nogomet ali je naivno i bezobrazno ocekivati da sad svi moraju igrati tako kako bi oni mogli pobjecjivati i dominirati jer su taj nacin oni doveli do savrsenstva. Onda se niko protiv njih ne bi niti trebao boriti jer tako ne zna i ne moze igrati. Nek se onda ukinu sva takmicenja i oni proglase pobjednicima, pa kad neko bude slozio takvu momcad i tako je uigrao nek odmjeri snage sa njima. Sta bi sada svi trebali uci u nadigravanje sa vama i biti nakantani kako bi se svijet mogao nasladjivati. Ajde malo ukljucite svi vi culesi za promjenu mozak i razmisljate vlastitom glavom, mislim da bi bilo bolje po sve, i jos jednom zapamti: UMJETNICKI DOJAM SE JOS NE BODUJE U NOGOMETU!
2.da li sam ja rekao,da neko mora igrati kao i oni..naivno je ocekivati od nekih almerija,atletica,sportina i sl. da se nadigravaju sa barcom..ali ipak od reala i drugih velikana se to ocekuje...ja i sam znam,da bi ti volio da real igra tako,i da raznosi sve pred sobom
3.sto da ne![]()
4.odgovorio pod 2.
edit:
et vidis legendo,slazem se stim gore djelom oko titule i oko raula..znaci ceznete za tom titulom..ali ipak.kad pogledas ta bi titula davno dosla,da se nije pocelo sa ovim ogromnim ulaganjem..i dovodzenja igraca koji su medijski prenapuhani,i igraca koji ljubi grb svakog kluba gdje je bio...
al vidis koji je tvoj glavni argument..uvijek svima isto pises,da nemaju pojma o necemu sto je bilo prije,ili da svi navijaju za barcu od ronaldinja..sta ako nema ima od 10-15 godina..mora navijati od tog perioda itd..Portillo je napisao/la: I to je sve?Ajde pokusaj napisat nesto pomocu cega cemo moci raspravljati normalno a ne u svaki pasus (broj) po dvije recenice, ovako nemam snage da ti odgovaram, ali ti sa sigurnoscu mogu reci da je Real igrao bolje nego ova Barca prije nego si ti i poceo navijat za taj mali politcki klub iz Katalonije
Sjeti se Figa, Zidanea, Morientesa, Raula i ostalih. A Di Stefanovu generaciju i Quintu del Buitre nisam pratio, o ovoj drugoj bi nam nesto mogao reci Magica.
Iskren da budem, boli me dando otkad navijate za kogaT-MAC je napisao/la:al vidis koji je tvoj glavni argument..uvijek svima isto pises,da nemaju pojma o necemu sto je bilo prije,ili da svi navijaju za barcu od ronaldinja..sta ako nema ima od 10-15 godina..mora navijati od tog perioda itd..Portillo je napisao/la: I to je sve?Ajde pokusaj napisat nesto pomocu cega cemo moci raspravljati normalno a ne u svaki pasus (broj) po dvije recenice, ovako nemam snage da ti odgovaram, ali ti sa sigurnoscu mogu reci da je Real igrao bolje nego ova Barca prije nego si ti i poceo navijat za taj mali politcki klub iz Katalonije
Sjeti se Figa, Zidanea, Morientesa, Raula i ostalih. A Di Stefanovu generaciju i Quintu del Buitre nisam pratio, o ovoj drugoj bi nam nesto mogao reci Magica.
![]()
i sta sad ja kazem da ta doticna generacija nije bolja od ove danasnje barce..sta onda,k'o dva ovna zaletit se jedan na drugog...

Znas sta kazu za statistiku isto ko bikini puno otkriva a malo pokazuje,takO DA je Barsa prezadovoljna sa bodom,prvenstvo je rijeseno a u Kupu,vidjecemo ko ce ga rasuti kao sto ti kazesMadridism je napisao/la:Jel neko vidio ovu statistiku![]()
Udarci u okvir: 6:5
Korneri: 8:0
Broj napada: 101:96
Broj izgubljenih lopti: 68:68
Ubacivanja: 20:17
Posjed lopte: 31:69
Pa katalonci su imali samo posjed lopte, tj. 10 minuta bespomocnog dodavanja na sredini terena izmedju Xavija & co.![]()
Pa rasut cemo vas u kupu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.