Kako nam klub funkcionise zadnjih 10tak godina i ne dobio. Ne ja, nego svako ko iskreno voli klub.
Imamo Upravu, ne zna se koja je gora od gore. U tom sivilu imas jedne sa trofejima, druge sa infrastrukturim napredkom, a ustvari obje su na temeljima narcisoidnost i klub im nikad nije nio broj jedan, to se vidi i nakon jednih i drugih, a uspjeli su posvadjati ljude koji vole kkub, umjesto da im svi J*** od do, i jednim i drugima.
Klub nam nije u stanju osposobiti istok.
Klub nam nijenu stanju imati trenera duze od sezone.
Klub nam nije u stanju imati bar 5 igraca na okupu duze od sezone.
Klub je unistio omladinski pogon.
I tako dalje i tako dalje, da je rezultat toga da nema trofeja i da ne moze proci 2 predkolo kad igramo Evropu, a cesto je nismo bi igrali.
To je realnost. I riba smrdi od vrha. I da je klub ustrojen kako treba, Adzem, Coric, Basic i ostali o kojima sam i ja ovdje komentarisao bi nastavili voditi drugoligase i klubove koji se bore za opstanak, a Zelju bi gledali na TVu.
Stadion je svijetla tacka, ali i to se gradi od para poreznih obveznika. Ali treba pohvaliti nesto, ali i interes je politike da se gradi. Sto ne gradi politika proatore za izdavanje istoka ili klub, jedne ne zanima, a klub nesposoban.
Navijaci su svijetla tacka. Ne mislim na navijacku skupini, nego total navijace i klub da ima 10k clanova i postjetu 8-9 hiljada. Da nema toga, ugasili bi se.
I lako je krivce traziti u drugima i okolo, ima faktora, ali treba prvo svoju avliju pocistiti i oribati dobro.